Hayatını da yargılıyorsunuz hayat büyük konuşanı sevmez bence kendinize dikkat edinO zaman bugün gündüz programı kuşaklarından şikayetlenmeyeceksiniz. Ondan sonra böyle plan peşine düşer. Kime bunu yuttursam der. Hayatı çok değerli ya. Nereden baksan dökülüyor.
Ne dediğin anlaşılmıyor bu örnekle.O zaman bugün gündüz programı kuşaklarından şikayetlenmeyeceksiniz. Ondan sonra böyle plan peşine düşer. Kime bunu yuttursam der. Hayatı çok değerli ya. Nereden baksan dökülüyor.
Tabiii hep bizi bağlamaz. Hep sizi bağlar. Korunmayacak. Sonra zırt bırt çocuk aldıracak. Bu hak olacak. Bana da gelip karar merci siz misiniz diyeceksin? Çocuğun hakkını kim savunacak ?? Sizinle daha fazla tartışmak istemiyorum. Fazla hür iradeniz doğmamış çocukların başına bela oluyor.O da sizi ilgilendirmez kürtaj hakkına saldırıyorsunuz kadınlara katil diyorsunuz imam nikahına karısıyorsunuz? Tüm değerlerin karar mercii siz misiniz? Din kul ile yaradan arasında sizi bağlamıyor günahı da
Harbi gunces sen alıntılayınca fark ettim yav
Kendi hayatımı biliyorum. Bilmediğim şey hakkında konuşmam. O kadar yürek yemedim. İyi günler.Hayatını da yargılıyorsunuz hayat büyük konuşanı sevmez bence kendinize dikkat edin
Hayır bilmiyorsunuz. Konudaki kadına laf etmek başka, kadınların bu hakkına laf etmek başka. Kürtaj yasak olsa kaç tane kadın canından olur ya da istemedikleri şeyler yaşar diye hiç düşünmüyorsunuz. Siz yine yatın kalkın böyle bir hakkımızın olduğu bir ülkede yaşıyoruz diye şükredin.Ben haddimi biliyorum. O zaman konu sahibi de dini kendine alet etmeyecek ok. Kendi nefsi için koşarak imam nikahı kıymayacak.
Harbi gunces sen alıntılayınca fark ettim yav
Başka yerden çıkar.Kendi hayatımı biliyorum. Bilmediğim şey hakkında konuşmam. O kadar yürek yemedim. İyi günler.
ben size bir bakıma katılıyorum fakat konu sahibi hamile kaldım istediğim gibi aldırırım diye rahat değil, acaba ailemin yüzünü nasıl eğmem de evlenip evlendiğim gibi oldu derim diye planlar yapıyor. inanışı ve hayatı buna uygun olan insanlar değil, insanlar bunu yargılıyor aslında. bir de genelde bu tarz insanlar kaydı kuydu olmasın diye merdiven altı yerlerde kürtaj yaptırıyor. çünkü aileme ne derim diye düşündüğü için yarın öbür gün önüme çıkmasın diye. bunların hepsi dikkat etmekten daha yıpratıcı süreçlerHanımefendi hiçbir kadın istemediği çocuğu doğurmayacak. İnsanlar bunun için savaştı. Sizin dini vicdanş hassasiyetleriniz bir kadının hayatı ve rızasından kanundan değerli değil olamaz da. Bana göre de siz katilsiniz diyim olur mu öyle sey ? Kanun herkes için kanunddur. 3 aydan sonra yasak zaten . Ama doğurmak mecburiyetinde değilz
Sen merak etme. Yazıyorsam vardır sebebi.Başka yerden çıkar.
hamile kalmak tek amh değeriyle ölçülemiyor. bir sürü testi, filmi var. fakat ben doktorların dediğini yok saymıyorumBen bunu yazınca cahil oldum.bu işler belli olmaz işte.
Şimdi dank etti. Neyin nabız yoklaması acaba, niye yapıyor bunuCekirdeklerini almis izliyor arkadas. Bizimkiler tartismaya baslamis bile
Şimdi dank etti. Neyin nabız yoklaması acaba, niye yapıyor bunu
Bu hikayede dindar taraf kim ? Erkek arkadaşınızla siz gerçekten evlenmek istiyor musunuz ?Hanımefendi herkes sizin gibi telefonda bilgisayarda oldukça zaman geçirmiyor. Ayrıca korunun diyenlere bu saatten sonra haklısından başka ne denilebilir? Yaptık bir hata kabul, çaresini düşünüyoruz. İmam nikahı konusunda ise ailelere nişandan sonra bu olay başımıza geldi diyip en azından dindar tarafı biraz olsun egale etmek niyetimiz.
Bilemedim valla. Tüm noktalara basmış şahısBunlari neden yaptiklarini bir anlasam zaten atomu parcalayacagim. Biri daha vardi boyle eskiden ara ara bunlar geliyor iste. Cok ciddi bir psikolojik sorun olmali baska aciklamasi yok.
Dindar kesim senaryoya göre aileler oluyor galiba Şermin reis.Bu hikayede dindar taraf kim ? Erkek arkadaşınızla siz gerçekten evlenmek istiyor musunuz ?
Konu sahibi " çıkarmak" anlamına gelen " ekarte etmek" i kullanmak yerine yanlışlıkla " egale" yi kullanmış. Egale, eşitlemek.O değilde egale ne demek