- 19 Mayıs 2020
- 46.420
- 207.616
İlk gözümün tuttuğu gözümün önüne geliyor da aman aman diyorum Hizu, gençlik cahillik, kor ateşle aramda ne kadar ince bir çizgi varmış. İlk aşk ilk heyecan ilk ot ilk b.k hala böyle zottirik şeylere değer veren kaldı mı ya bi de Z kuşağı başka diyorlar. Her şeyin bir ilki var, git internetten ilk domatese muza bak hani milyon yıl önce yetişen ama insan eliyle bu günlere gelmiş, yenecek gibi mi?Ya aman of kime ne anlatıyoruz katip ya. Doktor olacak puanı kazanacak kabiliyetin olsun. Git çişini tutamayan mahalle teyzesinin aklına uy. Evlensin de görsün ebesinin romantizmini. Evlenir evlenmez yapsın çocuğu dizini kırıp otursun. Bu kafadakiler okuyup çalışınca da ihya olmuyor zaten. Maaş kartını kocasına veren, dövse sövse ayrılmayan, anasının dıdının türlü eziyetine katlanan tonla çalışan eğitimli kadın var. Madem okumak gözünde yok bunun hakkından gelecek başka bir kızın kontenjanını doldurmasın. İnsan başka birini sevemez. İlk aşık olduğuyla evlenmeli yoksa ne olur aman aman...
Eski sevgiliyi metres yapanı biliyorum. Vazgeçmiyorlar da ondan.Ya işte gezip tozuyorlar. Belki de düzenli cinsellikte yaşadıkları partnerlerini terk ediyorlar bakire kızla evlenmem lazım diye. Saf kızlar da buna kanıyor kara kaşıma kara gözüme vuruldu saniyorlar.
Ya işte gezip tozuyorlar. Belki de düzenli cinsellikte yaşadıkları partnerlerini terk ediyorlar bakire kızla evlenmem lazım diye. Saf kızlar da buna kanıyor kara kaşıma kara gözüme vuruldu saniyorlar.
Eski sevgiliyi metres yapanı biliyorum. Vazgeçmiyorlar da ondan.
Aklıma 3 çocuklu abla geldi ya, bi konu açtı car car adamın eski sevgilisine giydiriyor, zamanında adamı ailesi ayırmış kızın başı açık diye, Allah da bunu vermiş başlarına.Bu tarz kızlarla evlendikten sonra boşanıp eski sevgilisine dönen çok kişi var.
Çok büyük aşk varmış aralarında uçuyomuştular kaçıyomuştular beraberkenHayır, adam matah bi şey olsa yine bi derece düşündün diyeceğim ama bildiğin baskıcı, saygısız, kendi iradesi yokmuş gibi evlenip düzene girmeye çalışan, Kızılcık Şerbeti Fatih kılıklı bi şey. Büyük bi aşk, harika bi uyum yok ki aranızda, ki olsa bile önce ayaklarının sağlam basması lazım.
Kendine garezin yoksa git hayalini gerçekleştir ama senin vizyonun de biraz dar ki 28-29 geç diyorsun, bilemedim.
Yeni nesil daha aklı başında olacak diye beklerken gittikçe daha da kırolaşıyor ve bu beni üzüyorİlk gözümün tuttuğu gözümün önüne geliyor da aman aman diyorum Hizu, gençlik cahillik, kor ateşle aramda ne kadar ince bir çizgi varmış. İlk aşk ilk heyecan ilk ot ilk b.k hala böyle zottirik şeylere değer veren kaldı mı ya bi de Z kuşağı başka diyorlar. Her şeyin bir ilki var, git internetten ilk domatese muza bak hani milyon yıl önce yetişen ama insan eliyle bu günlere gelmiş, yenecek gibi mi?
O zaman neden okumak için bu kadar çaba sarf ettiniz? Akrabalarınıza söyleseydiniz size münasip bir eş adayı bulurlardı evlenir çoluk çocuğa karışırdınız, 2 sefer üniversite sınavına girmişsiniz belki üniversiteye gitmeyi çok isteyen okuma aşkı olan başka insanların hakkını da yemiş oldunuz bence, siz okulu bırakın bir an önce evlenin okuyup meslek edinmek dururken eve kapatıp çocuk yapacak bir adam için aklı karışan birinin okumakta gönlü yoktur çünkü.Evet bu kişi ben seni 6 yıl bekleyemem çocuk sahibi olmak istiyorum diyor ve bir de çevremde bazı muhafazakar akrabalar var bir kadın için en iyisi erken evlenmek bir an önce düzenini kur zaten bu adamın eczanesi var orda çalışmak erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi vs diye konuşup kafamı karıştıran. Ama asıl sebep ben bu duyguları başka birinde tekrar yaşayamazsam ve meslek sahibi olduğumda pişman olursam korkusu
Hmm, pekiÇok büyük aşk varmış aralarında uçuyomuştular kaçıyomuştular beraberken
Bu duyguları tekrar yasayamazsam ve meslek sahibi olduğumda pişman olursamdan korkarken,Evet bu kişi ben seni 6 yıl bekleyemem çocuk sahibi olmak istiyorum diyor ve bir de çevremde bazı muhafazakar akrabalar var bir kadın için en iyisi erken evlenmek bir an önce düzenini kur zaten bu adamın eczanesi var orda çalışmak erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi vs diye konuşup kafamı karıştıran. Ama asıl sebep ben bu duyguları başka birinde tekrar yaşayamazsam ve meslek sahibi olduğumda pişman olursam korkusu
Sizce derslere odaklansam ve onu tamamen silip atsam ilerde yeniden bunları yaşama ihtimalim var mıBu duyguları bir insan ömrü boyunca kaç kere tadıyor bir bilsen. Bomboş bir kuruntu ama sen belli evleneceksin bu karı kız aşığı sözde muhafazakar öküzle
tıp fakültesini bırakıp zengin bi adamın ev hanımı olsam mı diye soruyorsan zaten okuma senHanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Kızılcık şerbeti izlerken buna denk gelmem diyorum sadeceHanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Düşmeli kalkmalı bir hayat yaşayan biri nasıl muhafazakar diye tanımlanabiliyor, gerçekten merakımdan soruyorum.Sizce derslere odaklansam ve onu tamamen silip atsam ilerde yeniden bunları yaşama ihtimalim var mı
Tabiki de okul, meslek sahibi olup kendi geçiminizi sağlamak kadar güzel birşey yok, zaten tanışalı da çok olmamış daha iki aylık tanıdığınız kişinin sözüne inanmayın, çok istiyorsa, seviyorsa okulunuzun bitmesini bekler, ayrıca 28-29 evlenmek için geç değil hatta erken bir yaş bence. Ayrıca insanın kendi parasını harcaması gibi güzel birşey yokHanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Lütfen eğitimi seç. Seviyorsa 6 yıl daha beklesin gerçekten kendine yazık etme 28-29 yas evlilik için asla geç değil şuan evlilik yaşı o yaşlar 22 23 de evlenen kimse kalmadı. İleride seni aldatsa ya da başka bir durum olsa bunları düşünHanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Sizce derslere odaklansam ve onu tamamen silip atsam ilerde yeniden bunları yaşama ihtimalim var mı