Evlilik mi eğitim mi fikir verebilir misiniz?

Teşekkür ederim açıklamalarınız ve uyarılarınız için. Sanırım kendi ailemde olduğu gibi ömür boyu mutlu bir evliliğin var olabileceğine inanıyorum ve duygu yoğunluğundan bazı şeyleri göz ardı ediyorum.

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Şu soruyu ya da az değişini işte.. bir erkeğe sorun zerre afallamaz ya sizi tebrik ederim bu arada, çok güzel bir bölüm kazanmışsınız. 28 yaş şimdi size geç geliyor biz 36 lıklar için ideal bir evlenme yaşı mesela.. yani tabi ki eğitim diye haykırmak istiyorum ama büyük hatf yasak sanırım beyfendi desteklemez mi sizi eğitim konusunda çok yeni bir ilişki çünkü bide.

Emeklerine ihanet etmeyi düşünmesi ne acı normalde idealine bağlı kalır bu insanlar çok enteresan bu bölümde okuyan insanlar saygınlık görür zeki kabul edilir birde.. Adamın zengin olmasina aldanmasın valla 2 anlaşamasa restini çekebilir rahat rahat. Kendi kazandığı daha prestijli hissettirir insana.

Aklım mantığım hayır dese de ayrılık düşüncesi benim için çok zor geliyor o yokken kimsesiz gibi hissediyorum sürekli yanımda olan okumamı isteyen bir ailem olmasına rağmen. Bu kadar bağlanmışken derslerin başlamasına 2 hafta kala bunu nasıl atlatabilirim bilmiyorum

Ani yaşayabiliyor olmak ve çocuk gibi her şeye gulebilmek
Yahu 22 yaşında bir insan evladı hayati bir derdi yoksa zaten anı yaşar ve çocuk gibi herkesle güler eğlenir.
Ben 35 yaşında kadınım eski arkadaşımla her şeye güleriz saatlerce saçma sapan.
Bu adamın ağzı iyi laf yapıyor belli ki ne desek boş.

İyi de hepi topu iki ay geçirmişsiniz zaten.
İnsanlar yıllar süren ilişkilerini bitiriyor ben 6 yıllık evliligimi bitirdim mesela.
Ayrıca kimsesiz değilsiniz okula gidince çok değil 6 ay sonra harika arkadaşlarınız olacak.
Eğer siz isterseniz flortleriniz olacak.
Ki zaten her şeyi geçtim bu insan diyelim ki sizin için doğru kişi çok seviyor ölüyor bitiyor.
Yine de okul kazanmis birine gitme gitmeni istemiyorum demez bu cahilliktir bu kötülüktür.

İnsanlar yurt dışından iliski sürdürüyor yeri geliyor.
Bu adam sizin kanatlarinizi kırmaya çalışıyor o yüzden 2 aylık ilişkide böyle kimsesiz sahipsiz hissediyorsunuz.
Bu sağlıkli değil.

2 aylık herif için ailenizi hayal kırıklığına uğratmaya değmeyecek. Sen büyüt yetiştir, canın çıksın okutmak için, o gitsin elalemin barzosunun eline versin bütün hayatını neymiş bağlanmışmış. Kendine gel.

Allah'ım sen evlatlarımıza akıl fikir ver diyorum.
Yazdım yazdım sildim yani o kadar. 22 yaş bebek değilsin koş evlen hemen tip kazanmak ne ki okuma muhafazakar biriymis 2 ay süreci fazla bile mi diyelim bilemedim ki!

Neye güveniyorsunuz da mutlu Mer evliliğinizi olacağına inanıyorsunuz?
Bazı şeyleri değil çoğu şeyi göz ardı ediyorsunuz. Bu kadar iyi manipüle edildiğinize göre adam kesin 30' ki yaşların başında

Evet bu kişi ben seni 6 yıl bekleyemem çocuk sahibi olmak istiyorum diyor ve bir de çevremde bazı muhafazakar akrabalar var bir kadın için en iyisi erken evlenmek bir an önce düzenini kur zaten bu adamın eczanesi var orda çalışmak erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi vs diye konuşup kafamı karıştıran. Ama asıl sebep ben bu duyguları başka birinde tekrar yaşayamazsam ve meslek sahibi olduğumda pişman olursam korkusu

Yaşarsın. Daha iyisini bile bulursun. Adamın zihniyetini görmüyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…