Evlilik mi eğitim mi fikir verebilir misiniz?

Ve zengin olan da ailesiymiş, baba parasıyla kızın gözünü boyamış, dükkanı üstüne veririm diyor bi de anfkgksjsjsjfjf ya kimin dükkanını kime veriyon sen, babandan izin aldın mı baksen zibidiye.

egitim derim .

Adam anlayışlı diyorsun, okumana karşı çıkıyorsun, muhafazakar diyorsun adam karı kız dolu bir hayat geçirmiş. Tek artısı paraysa eğitiminden sonra senin de olacak zaten üstelik seni karı kıza doymama ihtimali olup boşayabilecek birinden gelmeyecek o para, direk sen kazanıp sahip olacaksın. Ne gerek var bu gencecik yaşta evlenip olabileceğin başarabileceğin her şeyi yok sayıp sadece birisinin karısı olmaya? Bağlanmak dediğin çok basit bir şey, bundan bir sene sonra yine başkasına da aşık olup bağlanabilirsin ama bir daha tıp okuma şansına sahip olamayabilirsin. Kendini gençlik aşkına heba etme. Elinde iki bebek, ilerde çok ah vah edersin ben nasıl yaptım bunu kendime diye

Bu duyguları bir insan ömrü boyunca kaç kere tadıyor bir bilsen. Bomboş bir kuruntu ama sen belli evleneceksin bu karı kız aşığı sözde muhafazakar öküzle

Şaka mısınız siz gerçekten. Saçma sapan duygular için kendine yazık edeceksin. Ne mış bir daha bu duyguları yaşayamazmıssınız. Yaşamayın sanki ne olacak.
Yada gidin evlenin bu mantıkta ki bir kadından çocuk doğurmak dışında baka bir şey beklemek yanlış

O muhafazakar ablaların bu adamın ömrünün karı kızla geçtiğini biliyorlar değil mi? Nerenin muhafazakarlığı bu böyle, erkeğin girmediği bi fare deliği kalmış gık demiyorlar, ama kadın erkeklerle çalışmamalı vay be. Nasıl bir din bu? Benim halamın başını da böyle çok bilmiş mahalle karıları yakmıştı.

Meslek sahibi olsanız da benim sizden umudum yok bu posttan sonra. Evlenin de görün hele romantizmi duyguları.

Ve zengin olan da ailesiymiş, baba parasıyla kızın gözünü boyamış, dükkanı üstüne veririm diyor bi de anfkgksjsjsjfjf ya kimin dükkanını kime veriyon sen, babandan izin aldın mı baksen zibidiye.

Yani katip biz kızın gözünü boyuyor diyoruz da kız da kızda dünden razı. O da adamla aynı mantıkta biri. Adamın bu şekilde davranması onun hoşuna gidiyor ki ayakları yerden kesilmiş.

Yani katip biz kızın gözünü boyuyor diyoruz da kız da kızda dünden razı. O da adamla aynı mantıkta biri. Adamın bu şekilde davranması onun hoşuna gidiyor ki ayakları yerden kesilmiş.
Tam adamın aradığı tip zaten. Nedense 25 yaş üstü aklı başında kadınlara aşık olmaz bunlar. Yemez o kadınlar bunun ucuz numaralarını.

Biri size "erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi" diyor, adamın iğrenç zihniyetini başka ağızdan döküyor (çünkü onun da zihniyeti aynı, size dediklerine bakılınca), sizin de kafanız karışıyor, öyle mi?

Tıp falan okumayın bence siz, verdiğiniz emekleri harcamaya, kendinizi altın bir kafese atmaya öyle heveslisiniz ki, o bölümün hakkını verecek biri okusun yerinize.

Ha bir de, mutlu evlilik olur tabii de, sizin geri kafalı barzoyla olmaz.

8 sayfada sizi yeterince uyarmışlardır ama ben de uyarayım. Hayatınızın hatası olur. 70inizda bile vah vah dersiniz kendinize. Anlık duygusallıkla karar verip okumanıza bile "izin vermeyen" bir dağ ayısına tamam demeyin ya. Ben de ilk aşkımı kaderim sanıyordum, başkasını bu kadar sevemem gibi geliyordu ama unuttum gitti valla bu kadar büyütmeyin gözünüzde erkekleri. Çok daha iyilerini tanırsınız. Yeni bir hayata başlıyorsunuz zaten kimler kimler gelecek önünüze

Ya aman of kime ne anlatıyoruz katip ya. Doktor olacak puanı kazanacak kabiliyetin olsun. Git çişini tutamayan mahalle teyzesinin aklına uy. Evlensin de görsün ebesinin romantizmini. Evlenir evlenmez yapsın çocuğu dizini kırıp otursun. Bu kafadakiler okuyup çalışınca da ihya olmuyor zaten. Maaş kartını kocasına veren, dövse sövse ayrılmayan, anasının dıdısının türlü eziyetine katlanan tonla çalışan eğitimli kadın var. Madem okumak gözünde yok bunun hakkından gelecek başka bir kızın kontenjanını doldurmasın. İnsan başka birini sevemez. İlk aşık olduğuyla evlenmeli yoksa ne olur aman aman...

Okumanı istemiyor çünkü ona göbekten bağlı olmanı istiyor,okumanı istemiyor çünkü evlenince ne hata yaparsa yapsın gidememeni garanti altına almak istiyor, okumanı istemiyor çünkü ona muhtaç ol istiyor,okumanı istemiyor çünkü egolarını senin üzerinde tatmin etmek istiyor, okumanı istemiyor çünkü hayatını ipotek altına almak istiyor.Şimdi sen söyle eğitim mi,evlilik mi?

Onların derdi 20 li yaşların başındaki sözde temiz kızları bulup eve kapatmak. İşin ilginç tarafı bu kızlarda dünden razı.
Ya işte gezip tozuyorlar. Belki de düzenli cinsellikte yaşadıkları partnerlerini terk ediyorlar bakire kızla evlenmem lazım diye. Saf kızlar da buna kanıyor kara kaşıma kara gözüme vuruldu saniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…