- 19 Mayıs 2020
- 46.420
- 207.616
Ve zengin olan da ailesiymiş, baba parasıyla kızın gözünü boyamış, dükkanı üstüne veririm diyor bi de anfkgksjsjsjfjf ya kimin dükkanını kime veriyon sen, babandan izin aldın mı baksen zibidiye.Neye güveniyorsunuz da mutlu Mer evliliğinizi olacağına inanıyorsunuz?
Bazı şeyleri değil çoğu şeyi göz ardı ediyorsunuz. Bu kadar iyi manipüle edildiğinize göre adam kesin 30' ki yaşların başında
Eczanede sizden prezervatif alacak olan adam için sizi evire çevire dövmeyeceğinden emin misiniz?erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi
egitim derim .Hanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
bu adamın eczanesi var orda çalışmak erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi vs diye konuşup kafamı karıştıran.
Bu duyguları bir insan ömrü boyunca kaç kere tadıyor bir bilsen. Bomboş bir kuruntu ama sen belli evleneceksin bu karı kız aşığı sözde muhafazakar öküzleEvet bu kişi ben seni 6 yıl bekleyemem çocuk sahibi olmak istiyorum diyor ve bir de çevremde bazı muhafazakar akrabalar var bir kadın için en iyisi erken evlenmek bir an önce düzenini kur zaten bu adamın eczanesi var orda çalışmak erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi vs diye konuşup kafamı karıştıran. Ama asıl sebep ben bu duyguları başka birinde tekrar yaşayamazsam ve meslek sahibi olduğumda pişman olursam korkusu
Evet bu kişi ben seni 6 yıl bekleyemem çocuk sahibi olmak istiyorum diyor ve bir de çevremde bazı muhafazakar akrabalar var bir kadın için en iyisi erken evlenmek bir an önce düzenini kur zaten bu adamın eczanesi var orda çalışmak erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi vs diye konuşup kafamı karıştıran. Ama asıl sebep ben bu duyguları başka birinde tekrar yaşayamazsam ve meslek sahibi olduğumda pişman olursam korkusu
O muhafazakar ablaların bu adamın ömrünün karı kızla geçtiğini biliyorlar değil mi? Nerenin muhafazakarlığı bu böyle, erkeğin girmediği bi fare deliği kalmış gık demiyorlar, ama kadın erkeklerle çalışmamalı vay be. Nasıl bir din bu? Benim halamın başını da böyle çok bilmiş mahalle karıları yakmıştı.Evet bu kişi ben seni 6 yıl bekleyemem çocuk sahibi olmak istiyorum diyor ve bir de çevremde bazı muhafazakar akrabalar var bir kadın için en iyisi erken evlenmek bir an önce düzenini kur zaten bu adamın eczanesi var orda çalışmak erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi vs diye konuşup kafamı karıştıran. Ama asıl sebep ben bu duyguları başka birinde tekrar yaşayamazsam ve meslek sahibi olduğumda pişman olursam korkusu
Meslek sahibi olsanız da benim sizden umudum yok bu posttan sonra. Evlenin de görün hele romantizmi duyguları.Evet bu kişi ben seni 6 yıl bekleyemem çocuk sahibi olmak istiyorum diyor ve bir de çevremde bazı muhafazakar akrabalar var bir kadın için en iyisi erken evlenmek bir an önce düzenini kur zaten bu adamın eczanesi var orda çalışmak erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi vs diye konuşup kafamı karıştıran. Ama asıl sebep ben bu duyguları başka birinde tekrar yaşayamazsam ve meslek sahibi olduğumda pişman olursam korkusu
Müstakbel bi doktorun erkeklerin içinde çalışmaktansa... Gibi bi cümleyi mantıklı bulması tiksindirdi beni.Meslek sahibi olsanız da benim sizden umudum yok bu posttan sonra. Evlenin de görün hele romantizmi duyguları.
Ve zengin olan da ailesiymiş, baba parasıyla kızın gözünü boyamış, dükkanı üstüne veririm diyor bi de anfkgksjsjsjfjf ya kimin dükkanını kime veriyon sen, babandan izin aldın mı baksen zibidiye.
Tam adamın aradığı tip zaten. Nedense 25 yaş üstü aklı başında kadınlara aşık olmaz bunlar. Yemez o kadınlar bunun ucuz numaralarını.Yani katip biz kızın gözünü boyuyor diyoruz da kız da kızda dünden razı. O da adamla aynı mantıkta biri. Adamın bu şekilde davranması onun hoşuna gidiyor ki ayakları yerden kesilmiş.
Biri size "erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi" diyor, adamın iğrenç zihniyetini başka ağızdan döküyor (çünkü onun da zihniyeti aynı, size dediklerine bakılınca), sizin de kafanız karışıyor, öyle mi?Evet bu kişi ben seni 6 yıl bekleyemem çocuk sahibi olmak istiyorum diyor ve bir de çevremde bazı muhafazakar akrabalar var bir kadın için en iyisi erken evlenmek bir an önce düzenini kur zaten bu adamın eczanesi var orda çalışmak erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi vs diye konuşup kafamı karıştıran. Ama asıl sebep ben bu duyguları başka birinde tekrar yaşayamazsam ve meslek sahibi olduğumda pişman olursam korkusu
Ya aman of kime ne anlatıyoruz katip ya. Doktor olacak puanı kazanacak kabiliyetin olsun. Git çişini tutamayan mahalle teyzesinin aklına uy. Evlensin de görsün ebesinin romantizmini. Evlenir evlenmez yapsın çocuğu dizini kırıp otursun. Bu kafadakiler okuyup çalışınca da ihya olmuyor zaten. Maaş kartını kocasına veren, dövse sövse ayrılmayan, anasının dıdısının türlü eziyetine katlanan tonla çalışan eğitimli kadın var. Madem okumak gözünde yok bunun hakkından gelecek başka bir kızın kontenjanını doldurmasın. İnsan başka birini sevemez. İlk aşık olduğuyla evlenmeli yoksa ne olur aman aman...O muhafazakar ablaların bu adamın ömrünün karı kızla geçtiğini biliyorlar değil mi? Nerenin muhafazakarlığı bu böyle, erkeğin girmediği bi fare deliği kalmış gık demiyorlar, ama kadın erkeklerle çalışmamalı vay be. Nasıl bir din bu? Benim halamın başını da böyle çok bilmiş mahalle karıları yakmıştı.
Herkes doktor olmak zorunda değil. Böyle düşünen olmasın anam zorla mı?Müstakbel bi doktorun erkeklerin içinde çalışmaktansa... Gibi bi cümleyi mantıklı bulması tiksindirdi beni.
Tam adamın aradığı tip zaten. Nedense 25 yaş üstü aklı başında kadınlara aşık olmaz bunlar. Yemez o kadınlar bunun ucuz numaralarını.
Okumanı istemiyor çünkü ona göbekten bağlı olmanı istiyor,okumanı istemiyor çünkü evlenince ne hata yaparsa yapsın gidememeni garanti altına almak istiyor, okumanı istemiyor çünkü ona muhtaç ol istiyor,okumanı istemiyor çünkü egolarını senin üzerinde tatmin etmek istiyor, okumanı istemiyor çünkü hayatını ipotek altına almak istiyor.Şimdi sen söyle eğitim mi,evlilik mi?Hanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Olmasın eczanede kalfa olsun napalım. Eski meslektaşları yazar bu raflardan seçer. Mis gibi işHerkes doktor olmak zorunda değil. Böyle düşünen olmasın anam zorla mı?
Ya işte gezip tozuyorlar. Belki de düzenli cinsellikte yaşadıkları partnerlerini terk ediyorlar bakire kızla evlenmem lazım diye. Saf kızlar da buna kanıyor kara kaşıma kara gözüme vuruldu saniyorlar.Onların derdi 20 li yaşların başındaki sözde temiz kızları bulup eve kapatmak. İşin ilginç tarafı bu kızlarda dünden razı.