En güzel yıllarınızda okumak yerine koca donu yıkamayı tercih etmek de ne bileyim. Adamın ailesi muhafazakar ama kendi kadın kız ile hayatı yaşamış şimdi de muhafazakar ailesinin gözünü boyamak için bir kurban lazım olmuş sizi bulmuş. Ona her türlü mecbur olun diye de eğitiminizi engelliyor.Çalışırken yaşım 30 un üstünde olacak ve en güzel yaşlarım okumak ile geçecek diye düşündüm
Tıp fakultesini kazanmis bir kadının bu konuda gerçekten mantıklı dusunemesi beni üzdüHanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Sevgili hanımlar merhaba, ruhsal olarak çok kötü bir durum ve kararsızlık içindeyim, bana fikir verebilirseniz çok mutlu olacağım şu an buna çok ihtiyacım var ve konuşabileceğim kimsem yok. Öncelikle ben 22 yaşında lise mezunu biriyim üniversiteye hazırlık döneminde annemi kaybettiğim için istediğim eczacılık bölümünü bir türlü kazanamadım ve muhafazakar ailemden dolayı yaşadığım şehirde okumak zorundayım ve puan tutturmak zor ama bu yıl olacak gibi.
eski konularınızdan bazıları, geçenlerde konunuza denk gelmiştim de başına geçememiştim. kısmet bugüneymiş, ehe.Değerli hanımlar bir konuda size danışmak istiyorum, hesabımı sırf bu yüzden açtım. 21 yaşındayım hemşirelik okuyorum, bir kaç ay önce erkek arkadaşımın cinsellik yaşamak istemesi ve reddetmem üzerine geri kafalılık ile suçlanarak terk edildim. Biraz kafam dağılır düşüncesi ile instagram hesabı açtım burada farklı şehirlerden kendimden yaşça ve statüce yüksek olan doçent doktor hakim vs meslekteki tanımadığım kişilerden takip istekleri alıyorum ama hepsinin takipçileri nedense teşhiri seven tarzdaki yüzlerce kadınlardan oluşuyor. Sizce bu ortamdan birine güvenmek veya ilişkiye başlamak doğru mudur yoksa niyet sadece cinsellik midir? Görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum..
Otri durmuyordu arkeolojik kazılarına devam ediyordueski konularınızdan bazıları, geçenlerde konunuza denk gelmiştim de başına geçememiştim. kısmet bugüneymiş, ehe.
hangisi doğru? üyelikleriniz de birleştirilmiş zaten , bu adamla ilgili zaten tüm konularınız ve toksikleşmiş durumda düşünceleriniz.
bu adamı acilen zihninizden atmanız lazım.
psikiyatriden veya psikologlarımızdan yardım alabilirsiniz. her şey biz insanlar için.
veeeeeeee nihayet özüme dönmeye başladım. go otri!!
spot bilgi: esmolol gebelerde güvenle kullanılan antihipertansiflerdendir, ehe
tıp kazanmak ne kadar Zor önce kariyer seviyorsa bekler sevmiyorsa da yanı neler karşına çıkar neler deli olmaHanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
sizi eve hapsedecek dışarda gününü gün edecek bugün okumanıza destek olmayan yarın sizi çalıştırmazda okuyun tabiki de evlilik için çok erkenHanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Tabiki de eğitiminHanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Kk yı kızdırmak için mi açılmış uydurmadır herhalde hı ? Mantığı mı dinlemeliyim duygularımı mıHanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Kesinlikle evlenmeHanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Tıp gibi bir bölüm kazanıp bu soruyu soramazsınız. 30 yaşında evlendim bu bile erken diyorum. Hem doktor olacaksınız önünüze neler çıkacak. Muhafazakar biri ama kadın geçmişi çok diyorsunuz. Tutarsız mağara insanı bir adam için geleceğinizi heba etmeyin.Hanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Bence koca. İnsan her zaman tıp okuyabilir ama zengin koca her zaman bulunmazTabi ki eğitim
İnsanların çoğu size kızmıyor.. şu fırsat eline geçse, geçmişe dönüp o hatayı yapma diye kendini tokatlasa, birileri o aralar keşke bana akıl verseydi.. diye geçmişin pişmanlıklarından kurtulamadıkları kendisine kızıyor inan. Öyle bir soru sormuşsunz ki.. çok gençsiniz şu an bu muhakemeyi yapamamanız normal ama yaş ortalaması 30 üstü olan, çoğu evliliğim erkeklerim iç yüzünü bilen kadınlara sorulacak soru değil buBen kimseyi savunmuyorum konuştuğum kişi hakkında mağara adamı geri kafalı barzo vs milyon tane yorum yapıldı hangisinin altında hayır öyle biri değil diye savundum. Net kararımı vermiş olsam neden danışayım nasılsa göze aldım derim neden sorayım. Anormal olan bence sormak değil insanların kırıcı olmadan yorum yapmayı veya susmayı becerememesi veya bir tartışma çıksa da izlesek modunda olmaları. Burası danışma sorma fikir alma değil aşağılama küçük düşürme hakaret etme eleştirme dalga geçme yeri malesef
Ay çok şükür en azından fakemiş konu böyle bir insan olamaz diyordumeski konularınızdan bazıları, geçenlerde konunuza denk gelmiştim de başına geçememiştim. kısmet bugüneymiş, ehe.
hangisi doğru? üyelikleriniz de birleştirilmiş zaten , bu adamla ilgili zaten tüm konularınız ve toksikleşmiş durumda düşünceleriniz.
bu adamı acilen zihninizden atmanız lazım.
psikiyatriden veya psikologlarımızdan yardım alabilirsiniz. her şey biz insanlar için.
veeeeeeee nihayet özüme dönmeye başladım. go otri!!
spot bilgi: esmolol gebelerde güvenle kullanılan antihipertansiflerdendir, ehe