Evlilik mi eğitim mi fikir verebilir misiniz?

Çalışırken yaşım 30 un üstünde olacak ve en güzel yaşlarım okumak ile geçecek diye düşündüm
En güzel yıllarınızda okumak yerine koca donu yıkamayı tercih etmek de ne bileyim. Adamın ailesi muhafazakar ama kendi kadın kız ile hayatı yaşamış şimdi de muhafazakar ailesinin gözünü boyamak için bir kurban lazım olmuş sizi bulmuş. Ona her türlü mecbur olun diye de eğitiminizi engelliyor.

Tıp fakultesini kazanmis bir kadının bu konuda gerçekten mantıklı dusunemesi beni üzdü hangi mantık dışı cümlenize cevap vereyim gerçekten şaşırdım.valla ben size nasıl bir akıl vereyim ki doktorluk gibi bir egitimi bırakmayı dusunuyorsaniz Şi en iyisi çok geç olmadan evlenin mazallah Allah korusun kocasız kalirsiniz falan Allah korusun dünyanın sonu olur çünkü bu

eski konularınızdan bazıları, geçenlerde konunuza denk gelmiştim de başına geçememiştim. kısmet bugüneymiş, ehe.

hangisi doğru? üyelikleriniz de birleştirilmiş zaten , bu adamla ilgili zaten tüm konularınız ve toksikleşmiş durumda düşünceleriniz.

bu adamı acilen zihninizden atmanız lazım.

psikiyatriden veya psikologlarımızdan yardım alabilirsiniz. her şey biz insanlar için.

veeeeeeee nihayet özüme dönmeye başladım. go otri!!

spot bilgi: esmolol gebelerde güvenle kullanılan antihipertansiflerdendir, ehe

Yahu tıp bırakılır mı
Asla ve asla elin oğlu için eğitimini bırakma
Önce kendini düşün.
Yarın zengin adam iflas etti iyi adam kötüye döndü diyelim napıcaksın
Bıraktığın eğitime mi yanarsın, kocanın kucağına koyduğu bebelerle vasıfsız biri olarak iş aradıpına mı yanarsın
Hayatta insanın başına herşey gelir gelmez deme.
Planını hep buna göre yapmalısın.
Yarın yapayalnız kalsam hayatımı nasıl devam ettiririm diye düşünüp mutlaka ama mutlaka meslek sahibi olman lazım.
Adam eğitimli kızı bulmuş evde çocuk baktıracak anlaşılan.
Kendi de ordan oraya karı kız peşinde gezer kimbilir.
Çünkü tıp okuyan birine okuma evde otur demek hele de zenginse bu anlama geliyor

Otri durmuyordu arkeolojik kazılarına devam ediyordu

Bak sana kendimden örnek vereyim. Benim eski eşim çalışmama karşı bir insandı. Bende gençliğin verdiği heyecan ve aşkla bunu kabul ettim. Evlendim dışarıdan okulu bitirdim. Sonrasında sınavlara hazırlandım. Bu sefer devlet olursa olabilir falan dedi. Belkide benim kazanabileceğimi düşünmediği için bilemiyorum. Bu esnada aldatıldığımı
öğrendim. Ben daha fazla çabalamaya başladım. Kazandım atandım ve boşandım. Hayatın binbir türlü hali var. Asla bi erkek için kariyerinden vazgeçme. Hayatının hatası olur.

tıp kazanmak ne kadar Zor önce kariyer seviyorsa bekler sevmiyorsa da yanı neler karşına çıkar neler deli olma

Umarım bu bir şakadır. Tıp kazanmış ve gelecekte Dr. olacak birinin sorduğu sorunun saçmalığına bak. Bu yaşta evlenip birde çocuk yaparsın Adam zaten muhafazakar bir adammış ondan her kötülüğü bekle seni çocukla eve kapatıp. Kendi Gece kulüplerinde pavyonlarda kızlarla yer içer gezer tozar seni aldatır. İçer içer gelir eve seni bir güzel döver öyle uyur Sende kafanı duvarlara vura vura kendine acırsın. Acilen ayrıl o adamdan ve okulunu bitir. Ayaklarının üzerinde dur biraz gez toz gençlini yaşa Öyle evlenirsin ne bu acele İlber Ortaylı'nın bir sözü geldi aklıma

Mektebi bitirir bitirmez evlenip mobilyacı gezeceğinize dünyayı gezin.

Bizim cahil genç kızlarımızı bildiği için bu sözü söylemiştir Üstat

sizi eve hapsedecek dışarda gününü gün edecek bugün okumanıza destek olmayan yarın sizi çalıştırmazda okuyun tabiki de evlilik için çok erken

Tabiki de eğitimin

Kk yı kızdırmak için mi açılmış uydurmadır herhalde hı ? Mantığı mı dinlemeliyim duygularımı mı

Ben konu da mantık göremedim nerede ki ? Nereye gizlediniz ,hani

Neden olmasın şöyle ki konuya bakınca anladık ki mantıksız bi doktor olacaktınız ,olmayan mantığınızı kullanamayıp duygularınızı seçerseniz de mantıksız bi kadın olacaksınız sadece.

Sorun değil gibi her türlü mantık yok ,rahat olun .

Kesinlikle evlenme

Tıp gibi bir bölüm kazanıp bu soruyu soramazsınız. 30 yaşında evlendim bu bile erken diyorum. Hem doktor olacaksınız önünüze neler çıkacak. Muhafazakar biri ama kadın geçmişi çok diyorsunuz. Tutarsız mağara insanı bir adam için geleceğinizi heba etmeyin.

İnsanların çoğu size kızmıyor.. şu fırsat eline geçse, geçmişe dönüp o hatayı yapma diye kendini tokatlasa, birileri o aralar keşke bana akıl verseydi.. diye geçmişin pişmanlıklarından kurtulamadıkları kendisine kızıyor inan. Öyle bir soru sormuşsunz ki.. çok gençsiniz şu an bu muhakemeyi yapamamanız normal ama yaş ortalaması 30 üstü olan, çoğu evliliğim erkeklerim iç yüzünü bilen kadınlara sorulacak soru değil bu biziö içim ölüm mü yaşam mı ayrımı kadar net bu sorunun cvbı. Ban yemişsiniz sanırım ama umarım okursunuz bu cvbı. Lütfen haya etmeyin, çok seviyorsa beklesin sizi, kıyamıyoruz şu gençliğimize aklınıza, o güzel günlere..

Ay çok şükür en azından fakemiş konu böyle bir insan olamaz diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…