- 24 Ağustos 2019
- 2.727
- 8.430
güzel yaşlarında elinde iki çocukla kocanın hizmetini yapmak daha mı cazipÇalışırken yaşım 30 un üstünde olacak ve en güzel yaşlarım okumak ile geçecek diye düşündüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel yaşlarında elinde iki çocukla kocanın hizmetini yapmak daha mı cazipÇalışırken yaşım 30 un üstünde olacak ve en güzel yaşlarım okumak ile geçecek diye düşündüm
Teşekkür ederim açıklamalarınız ve uyarılarınız için. Sanırım kendi ailemde olduğu gibi ömür boyu mutlu bir evliliğin var olabileceğine inanıyorum ve duygu yoğunluğundan bazı şeyleri göz ardı ediyorum.Ah daha 22 yaşındasın, öyle renkli şeyler yaşayacaksın ki, daha ne gördün hayatta, asıl şimdi başlıyor senin için ve de mezun olup para kazanmaya başlayınca. Ailende maddi sıkıntı çekmiş olabilirsin, bu adam sanki tüm sıkıntıları çekip alacakmış gibi gelebilir ama gönlümce harcayamadigim parayı ben ne yapayım. Muhafazakar olsun olmasın hep laylaylom olmayacak ilişkiniz, nerde akşam orada sabah olmayacak cicim ayları bitip bir de ailesine karşı muahcubiyetleri olursa o zaman gör sen anyayi konyayi. Çalışıyorum mesleğim var, eşim harcamama gezmeme giymeme karışmaz, ona rağmen doğumdan sonra ücretsiz izinde kendimi kısıtlanmış hissettim. Neden çünkü sipariş vereceğim zaman haber vermek zahmetinde bulundum, kart onda malum. Ya da hesabımda para bitince bunu söylemek zorunda kaldim. Kocalar devlet gibi 15 i olunca gece 00.00 da hesaba parayı geçmiyor. Yani canım o adam Karun kadar zengin olsa da sen kuşlar kadar özgür olamayacaksin. Çok prestijli bir mesleğin olacak, bugün kacirdigin zengin koca fırsatının çok daha medeni ve seninle aynı felsefede olan versiyonunu doktor olunca yine bulacaksın. En güzel yaşlarım diyorsun, peki en güzel yaşlarının hep cicili bicili mi geçeceğini sanıyorsun evlenince, hadi öyle oldu varsayalim, hayatın bu 3-5 seneden mi ibaret. Kurtarılmamis hayatta başkasına bağımlı yaşamayı kabul etme lütfen. Kimse sana okuma evlen dememiş, bu kadar insanın tecrübesini yabana atma. Seni tanımıyoruz kötü olman bizim bı işimize yaramaz. Sadece insani görev olarak yazıyoruz.
Teşekkür ederimBuda soru mu takibi eğitim.
Kardeşimin arkadaşı tıp fakültesi okurken evlendi, çocuk yaptı ve mezun oldu. En büyük desteği eşi verdi. Siz yakışıklı filan diye kanmayın. Eğitim şart. Üstelik zengin ve muhafazakar bir aile. Onlarda gelinlerin okuması için elinden geleni yaptı.
Teşekkür ederimTıp fakültesini kazanmıssin ne demek bu sanırım farkında değilsin ..ayrıca iki aydır tanıdıgin bir adam için okulu bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorsun ..çünkü henüz aklın başında değil..çok gençsin ..okulunu bitir mesleğini eline al ..evlilikle evciligi karıştırma..çok pişman olursun sonra
Evet 29 yaşındaİlk defa hayatına biri girmiş o nasıl davranacağını biliyor da ondan.
Bu herif 30 yaşında var dimi?
Şu soruyu ya da az değişini işte.. bir erkeğe sorun zerre afallamaz ya sizi tebrik ederim bu arada, çok güzel bir bölüm kazanmışsınız. 28 yaş şimdi size geç geliyor biz 36 lıklar için ideal bir evlenme yaşı mesela.. yani tabi ki eğitim diye haykırmak istiyorum ama büyük hatf yasak sanırım beyfendi desteklemez mi sizi eğitim konusunda çok yeni bir ilişki çünkü bide.Hanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Tıp fakültesini kazanmıssin ne demek bu sanırım farkında değilsin ..ayrıca iki aydır tanıdıgin bir adam için okulu bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorsun ..çünkü henüz aklın başında değil..çok gençsin ..okulunu bitir mesleğini eline al ..evlilikle evciligi karıştırma..çok pişman olursun sonra
Aklım mantığım hayır dese de ayrılık düşüncesi benim için çok zor geliyor o yokken kimsesiz gibi hissediyorum sürekli yanımda olan okumamı isteyen bir ailem olmasına rağmen. Bu kadar bağlanmışken derslerin başlamasına 2 hafta kala bunu nasıl atlatabilirim bilmiyorumYa hep böyle bir dil kullanıyorsun konu sahibi o şunu istiyor o bunu istiyor
Sen ne istiyorsun gerçekten aklın mantığın ne diyor bu işe ?
Onun senin peşinden kosmasindan etkilenmissin gelme bu manipülasyonlara.
Bu adam peşinden gelmeseydi arayıp sormasaydi hakikaten bu evliliği ister miydin ?
Sen onun İçin mücadele eder mıydın?
İyi de hepi topu iki ay geçirmişsiniz zaten.Aklım mantığım hayır dese de ayrılık düşüncesi benim için çok zor geliyor o yokken kimsesiz gibi hissediyorum sürekli yanımda olan okumamı isteyen bir ailem olmasına rağmen. Bu kadar bağlanmışken derslerin başlamasına 2 hafta kala bunu nasıl atlatabilirim bilmiyorum
2 aylık herif için ailenizi hayal kırıklığına uğratmaya değmeyecek. Sen büyüt yetiştir, canın çıksın okutmak için, o gitsin elalemin barzosunun eline versin bütün hayatını neymiş bağlanmışmış. Kendine gel.Aklım mantığım hayır dese de ayrılık düşüncesi benim için çok zor geliyor o yokken kimsesiz gibi hissediyorum sürekli yanımda olan okumamı isteyen bir ailem olmasına rağmen. Bu kadar bağlanmışken derslerin başlamasına 2 hafta kala bunu nasıl atlatabilirim bilmiyorum
Allah'ım sen evlatlarımıza akıl fikir ver diyorum.Hanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Teşekkür ederim açıklamalarınız ve uyarılarınız için. Sanırım kendi ailemde olduğu gibi ömür boyu mutlu bir evliliğin var olabileceğine inanıyorum ve duygu yoğunluğundan bazı şeyleri göz ardı ediyorum.
Evet bu kişi ben seni 6 yıl bekleyemem çocuk sahibi olmak istiyorum diyor ve bir de çevremde bazı muhafazakar akrabalar var bir kadın için en iyisi erken evlenmek bir an önce düzenini kur zaten bu adamın eczanesi var orda çalışmak erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi vs diye konuşup kafamı karıştıran. Ama asıl sebep ben bu duyguları başka birinde tekrar yaşayamazsam ve meslek sahibi olduğumda pişman olursam korkusuİyi de hepi topu iki ay geçirmişsiniz zaten.
İnsanlar yıllar süren ilişkilerini bitiriyor ben 6 yıllık evliligimi bitirdim mesela.
Ayrıca kimsesiz değilsiniz okula gidince çok değil 6 ay sonra harika arkadaşlarınız olacak.
Eğer siz isterseniz flortleriniz olacak.
Ki zaten her şeyi geçtim bu insan diyelim ki sizin için doğru kişi çok seviyor ölüyor bitiyor.
Yine de okul kazanmis birine gitme gitmeni istemiyorum demez bu cahilliktir bu kötülüktür.
İnsanlar yurt dışından iliski sürdürüyor yeri geliyor.
Bu adam sizin kanatlarinizi kırmaya çalışıyor o yüzden 2 aylık ilişkide böyle kimsesiz sahipsiz hissediyorsunuz.
Bu sağlıkli değil.
Yaşarsın. Daha iyisini bile bulursun. Adamın zihniyetini görmüyor musunEvet bu kişi ben seni 6 yıl bekleyemem çocuk sahibi olmak istiyorum diyor ve bir de çevremde bazı muhafazakar akrabalar var bir kadın için en iyisi erken evlenmek bir an önce düzenini kur zaten bu adamın eczanesi var orda çalışmak erkekler içinde doktor olarak çalışmaktan daha iyi vs diye konuşup kafamı karıştıran. Ama asıl sebep ben bu duyguları başka birinde tekrar yaşayamazsam ve meslek sahibi olduğumda pişman olursam korkusu
Bu adamlar ortamlarda fink atıp bakire kız isterem diye ağlayan tipler değil mi yaKadınla kizla renkli hayatı geçen sahte muhafazakar adamla evlenilir mi ya?