Evlilik mi eğitim mi fikir verebilir misiniz?

Yorumların hepsini okuyamadım ama göz gezdirdigim kadarıyla siz zaten kendinize yol çizmişsiniz.. Nereden tutsan elinde kalan cinsten bir konu bu, yazacak çok şey var gerçi size zaten sayfalarca yazı yazılmış ama siz bile bile ateşe atlamayı tercih edecek gibisiniz..

Karı kızla gez toz eşine gelince çalısmasın nasıl muhafazakarlık anlamadım sana gelince örf adet kendine gelince hovadarlık diz boyu.evlenirsen hayatının yanlışını yaparsın 2 gün sonra benim param ne karışıyon der bişey alacak olsan para verirse alacaksın ne cahil insanlar var o zaman gidp okumayan bir kzı alıp eve kapatsın Sakn haaa eğitimin den vazgeçme daha 22 yaşındasın cok erken

O anlattgın hayatı yaşıyorum 9 yıl sonra KPSS için kendimi yırtıyorum 22 yaşında bende evlendım atanmayı bırakıp ah salak kafam ahh uyaranda olmadı

Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum.
şaka mıdır, bu adamı çok aradın mı canım benim???
asla okulundan hayatından taviz verme. delilik olur bu gencecik akıllı kadınsın kazan kendi paranı. zaten fakülteden sonra evleniyor tüm doktorlar/asistanlar, sana denk biriyle hayatını birleştirirsin.

Bugününüz

Şayet egitiminizi birakip evlenirseniz yarininiz

Her şeyi geçtim, okulunu, işini, eğitimini...

Herhangi biri 2 ay gibi bir sürede evlilik konuşmaya başlasa, adamın ve ailesinin kusuru merak ederim.
Aynen 2 ayda ne zaman tanisacaklar da hemen evliliği dusunecekler? Belli bir süre tanırsın seversin evlilige karar verirsin ama 2 ay çok kısa bir süre. Zamanında benim de karşıma tanışır tanışmaz "Okulunu bırak evlenelim seni özel üniversitede okuturum" demişti birisi. Ortalık ayran gönüllü kaynıyor resmen.

Zararın neresinden dönülse kârdır. İnşallah en kısa sürede atanirsiniz
İnşallh Ha bide üzerine aldatıldım bu soru spranın da sonu bana benzemesin de .kocam derdi benim param bize yeter sen çalışma sen yorulma çalıştığın yerde erkek olur onlara güvenmiyorum derdi çalıştırmadı sonuc kendi beni aldattı.şu kızlara acılll akıl gelsin

Yakma kendini okulunu oku değmez gerçekten anlarsın ama çok geç olur

Sakın hayallerini kimse için harcama ! Doğuya gitsen ne olacak canım tıp okuyacaksın o kadar emeğin ne olacak, senin okumanı istemeyen bir zihniyetle ne kadar zengin olsa dahi niye evlenesin, evlen mutsuz olsan hep keşke gideceksin 28,29 yaş evlenmek için neden geç olsun, sen git okulunu oku…

Kafanızı karıştıracak hiçbir durum yok ortada daha iki ay tanıyorsunuz ve kendi ağzınızla diyorsunuz kadınlı kızlı hayatı olmuş diye. Onca çabanızı yok etmeyin bence şuan sizin yerinizde olmak ne çok isterdim. Böyle bi ikilemde kalsam hiç düşünmeden eğitimimi seçerdim..

Siz evlenin bence

Dükkanı verecekmiş bu beyefendi de. Sanki ben hayvanlık yaparsam boşa diye veriyor dükkanı Hey Allah'ım ya.
Öyle de kolay dükkan falan vereceklerini zannetmiyorum, adamı boşasa dahi kadıncağızın elinde beş kuruşu kalmayacak şekilde bir ayar çekerler mala mülke.
O anlattgın hayatı yaşıyorum 9 yıl sonra KPSS için kendimi yırtıyorum 22 yaşında bende evlendım atanmayı bırakıp ah salak kafam ahh uyaranda olmadı
Umarım konu sahibi cevaplarınızı okur da kendi başını yakmaz. Umarım hayallerinize ulaşırsınız, her şey gönlünüzce olsun!

Sizin öğrencinize nasıl ev vermişler konu sahibine de dükkan o şartlarda verilir. Boşanacağı zaman çöp alamaz o dükkandan. Bi şekilde alırlar elinden. Böyle kızlar ve gariban aileleri böyle adamlar ve aileleri için kolay avdır, başa çıkacak güçleri yoktur, o yüzden seçilirler zaten.

Ben kimsenin hakkını yemedim 2 yıl dersane+ 4 yıl eczacılık+ 1 yıl dersane sonucu yerleştim ve boş kalan kontenjanlar için ek yerleştirme diye bir kavram olduğundan kimsenin hayatı da yanmayacak üzülmeyin, yanan bir hayat varsa benimki olacak

Kesinlikle katılıyorum. Kızcağızın elini kolunu bağlamak için hemen ardı ardına çocuk yaptırıp, sonra “çocukları istiyorsan beş kuruş alamazsın” pazarlığı yapıyorlar mesela. Çok yazık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…