Evlilik mi eğitim mi fikir verebilir misiniz?

Siz 18 yaşında ilk üniversitesine gidecek bir kız çocuğu değilsiniz. Siz aynı zamanda üniversite son sınıf eczacılık öğrencisi olan, tıp kazanacak kadar da kapasite sahibi olan birisiniz. Böyle kro kro tipleri nasıl kendinizle denk görüp duygu oluşturabiliyorsunuz onu anlamıyoruz.

YA TÖVBE ESTAĞFİRULLAH YAAA. TABİİKİ DE EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM. Garantisi var mı o şahsın ömür boyu varlıklı olacağının. O kadar çalışmışsin cabalamissin tıp kazanmışsin. Kesinlikle oku sana trt1 hayatımın neşesi dizisini izlemeni tavsiye ediyorum Ayrıca okumanı istemeyen birini de reddet gitsin napak popülermiş şeymiş bilmem neymiş

Siz eğitim mi koca mı ikilemindeyken o yiyeceği tüm haltları yemiş, ununu elemiş eleğini asmiş ve büyük ihtimalle ailesi artık sussun diye sizin gibi kafası karışık, umutsuz bir kız ile biran önce evlenip çevresini susturmak istiyor.

Tabi ki eğitimi seçmelisin. Yaşlarımız yakın senle burda tabi tecrübeli insanlar söylenecek her şeyi söylemiş zaten. Benim bir akrabam senin gibi zengin bir adamla apar topar evlendi adam yurtdışında yaşıyordu bide. Türkiyeden de kurtuluyorum diye üniversiteyi 2. sınıfta bırakıp uçarak gitti çok aşıktı. Üstelik yaşlarınız da aynıydı o da 22 yaşında evlendi. Onun evlendiği kişi böyle çapkın ve muhafazakar falan da değildi bütün herkesin onayladığı bir ilişkiydi ve yaşları da yakındı. Kızı gel yurtdışında okursun üniversiteyi diyerek kandırdı. Seninki seni kandırmaya bile gerek duymuyor okuyamazsın diyor açıkça yanlış anlama ama seni pasif saf bulmuş belli sevmiyor. Şimdi bahsettiğim kız 29 yaşında ve 2 çocuğuyla boşandı geçen yıl. Neler olmuş hayvan kıza şiddet uygulamış hamileyken kızı boğazını sıkmış seni de karnındakini de öldürürüm diye. Öfke problemi varmış kızın akrabalarıyla bile konuşmasına izin vermiyormuş ki dışardan inanılmaz sosyal ve neşeli duran bi adam bu. Kızın orda dil öğrenmesine bile izin vermemiş gözü açılır diye. Kendini yakma derim karar senin…

Olamazsın arkadaşım 15 yaşında ergen bir kız değilsen olamazsın ülkenin hali ortada bu kadar seviyorsan sevildiğine de inanıyorsan bekle dersin . Önce kendini sonra aileni düşünürsün sonra ortama bakar ben napıyorum dersin. Pardon da kararsız kalmamış destek arıyorsunuz kendinize ama maalesef burda o kadar çok insanların dertlerini okuyoruz ki bi erkek için iyi bir eğitimi bırakacağını söyleyen kadınlara hiçbir kadının tahammülü yok. 28 30 yaşına yaklaşmış olsan yine belki destek gelirdi dicem ama hiç sanmıyorum. Size hayatınızda başarılar diliyorum

Anlayıslı biri okumamı istemiyorNasıl üni. Kazanıyorsunuz bu kafayla ben de onu anlamıyorm.Bagır bagır bagırıyor bela geliyorum diye

Bu soruyu ciddi ciddi sorduysanız zaten siz tıp bitiremezsiniz,o vizyon sizde yoktur. Evlenin.

Sevebilirsiniz, duygularınızı aldırmanız da gerekmiyor ama tıp fakültesi kazanacak zekada birinin mantığını bu derece devre dışı bırakması bize tuhaf geliyor.
Okumadıysanız Canan Tan - Piraye kitabını dersleriniz başlamadan okumanızı tavsiye ederim.

Bu soruyu ciddi ciddi sorduysanız zaten siz tıp bitiremezsiniz,o vizyon sizde yoktur. Evlenin.
Tam olarak bunu yazmaya gelmiştim.
Evlenmesi ülke için daha hayırlı görünüyor.
He kazara okuyup doktor olursa da, bu kafada birine gidip muayene olmam açıkçası. Mantık ve vizyon yok çünkü. Muhtemelen kazandığı üni de puanı düşük bir okul zaten..

Cevabı o kadar açık bir soru ki acaba troll mu dedirtiyor insana bi an . Öylesiniz demiyorum ama tabi ki eğitim. Gerekirse bu adamla evlenin okulu uzatin. Ama asla bu eğitim fırsatını kaçırmayın. Doğuda yaşamakta da bir sıkıntı yok inanın. Köye atanmış bir öğretmen değilsiniz. Ya da ücra bir ilçeye. Bölge anlamında korkunuz olmasın hic . Bence bu adaydan korkun . Kötüdür demiyorum ama tanımadığınız için korkun derim. Hem belki ilerlemeyecek. Nasıl bir gelecek fırsatını tepeceginizin farkında mısınız. Kendine gel kubraa

Bu arada ben doğuda, bildiğiniz uzak doğu diyebileceğiniz bir yerde kaç yol çalıştım . Harika bir yerdi . 8 yıl bitti döneli. Hala ararım orayı. Ki şu an gayet büyük bir şehirdeyim.

22 yaş evlenmek için çok erken bir yaş. 2 aylık sevgili için de gelecek yakılmaz. Zaten adam seni düşünse okuluna önem verir.
Adam toksik maskülenitenin vücut bulmuş hali

Ama şunu da söyleyim, okula başlayınca çevren değişir, ne insanlarla karşılaşırsın. Bence okul

Ben erkeklerle beraber çalışan bir doktorum. 10 yıldır meslekteyim. 9 yıldır evliyim. Hiç bir mesai arkadaşım erkekle yatıp kalkmadım, özelimi konuşmadım. Hiç bir erkeğe kur yapmadım. Hiç bir erkek mesai arkadaşım da bana saygısızca davranıp sınırlarımı ihlal etmedi.

Sizin etrafınızda size böyle söyleyenler muhtemelen kadın erkek bi arada çalışınca muhakkak aralarında bir şey geçer diye düşünen iradesiz, eşlerine saygısı olmayan ve bunu da normal gören insanlar

Bence konu fake arkadaşlar bir insan bunu söylemesi için şuurunu kaybetmesi lazım.
Kocaya gideceğim demedim bir konuda kararsız kalıp fikirlerinizi sordum ve ruh hastası olmakla suçluyorsunuz. Siz hiç mantık ve kalp arasında kalıp danışmadınız mı gençken, bunda bu kadar anormal olan nedir, anlamıyorum?Umarım kınadığınız hakaret ettiğiniz şekilde sınanmazsınız

Türkiye'de puanı en düşük tıpın sıralamasına bakıp öyle yorum yapmanızı tavsiye ederim, yorum yapmak zorunlu değilken. Saygısızlık yapmanın mantığı yok

Ablacım konu kalp mantık arasında kalmak değil. Size zibilyon tane yorum geldi, hakaret etmeden sakince olayın mantığını açıklayan. Hala kalkıp "ama erkeklerin içinde çalışmaktansa..." gibi, 2 gram eğitim almış herhangi bi canlının kuramayacağı cümlelerle 2 aylık sevgili bile denmeyecek hanzoyu savunmak akıl kârı değil. Bu kalp de değil mantık da değil çünkü zaten siz kafanızda oturtmuşsunuz. Burada sadece kendinizi destekleyebilecek birkaç yorum aradınız ama gelmesi imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…