- Konu Sahibi sassyassyy
-
galiba anlatamadim.
ben bu zamana kadar babamdan para aldim, hala da aliyorum. ama bu benim kendi sahsi harcamam. begendigim cantayi babamin kartindan aliyorum. ama eve alacagimiz televizyonu almak istemiyorum. cunku nisanlimin babasinin da almasini istemem o yuzden kendi babama da aldirmak istemiyorum. evet evi yaptirdilar ortak sekilde ama bunu artik geri alamam, o yuzden de kontrol edebilecegim nokta burasi, bundan sonra evlilik icin para almak istemiyorum. nisanlim da babasinin parasiyla araba alsin, tatile gitsin, yesin icsin gezsin karismiyorum. ev icin yapma diyorum bu yani gayet anlasilabilir bi istek.
isi 2 sene once kurduk. evlendikten sonra gecinmek icin yardima ihtiyacimiz yok.
Sassy cok sorumluluk sahibi bir insansın. Oyuzden bu sorunlar. Umarim hersey istedigin gibi olur.su mesajdan simdi utandim ne bicim yazmisim hay allah silemiyorum da
konustuk evet ama cok ciddi degildi. tekrar konusuruz. evlenince babamin kartindan harcama yapmam acikcasi suan kazandigimi harcamayip biriktiriyorum belki bir sure turkiyede is yapamam diye. o yuzden babamin parasini harciyorum. evlenince veririm kartini. nisanlim da zaten genelde kendi parasini harciyor tam bilmiyorum ama bizim evimize alacagi seyleri babasina aldiriyor. babasi demis her seyi benden cek diye.evet tam anlayamadim.
soyle mi demek istiyorsunuz, kendim icin babamdan para alirim ama evimizin esyasi icin almam, nisanlim da ev icin babasindan para almasin?
evlendikten sonra babanizdan harcamaya devem edecek misiniz? sahsi seyleriniz icin mesela?
kendi aranizda bu konulari netlestirdiniz mi?
benim de evlenmeden once kendi kartim vardi mesela, herseyi ordan alirdim. ama evlendikten sonra babamlardan harcama yapmayi biraktim. kendim icin olsa bile. esimin rahatsiz olacagini dusunerek. ayni sekilde esimin de benden habersiz ailesinden maddi destek almamasini istedim. borclu kalmamak icin. siz bu konulari konustunuz mu?
Dram queen olduğun için değil bu kadar ufak bi konuda kendinizi bu hale sokmanız size hayatı zorlaştırır.aliskin olmadigim icin evet cok uzuldum serum taktirdim. yoksa drama queen degilim.
bence sorun ailelerimizin odemesi. evi zaten yaptirdilar, gelinligi yaptirdilar, dugun mekanini tuttular. bir zahmet mobilyalari ev esyalarini da biz alalim diye dusunuyorum.
Bak mesela ben bunuda çok anlamiyorum ailemin durumu iyiyse bana para harcamasında veya eşimin ailesi yardım etmesinde ne sakınca var neden borçlu kalmak olsun.evet tam anlayamadim.
soyle mi demek istiyorsunuz, kendim icin babamdan para alirim ama evimizin esyasi icin almam, nisanlim da ev icin babasindan para almasin?
evlendikten sonra babanizdan harcamaya devem edecek misiniz? sahsi seyleriniz icin mesela?
kendi aranizda bu konulari netlestirdiniz mi?
benim de evlenmeden once kendi kartim vardi mesela, herseyi ordan alirdim. ama evlendikten sonra babamlardan harcama yapmayi biraktim. kendim icin olsa bile. esimin rahatsiz olacagini dusunerek. ayni sekilde esimin de benden habersiz ailesinden maddi destek almamasini istedim. borclu kalmamak icin. siz bu konulari konustunuz mu?
ay bu arada evet tam bu demek istedigimsoyle mi demek istiyorsunuz, kendim icin babamdan para alirim ama evimizin esyasi icin almam, nisanlim da ev icin babasindan para almasin?
Bakın sizi üzmek istemiyorum ama siz genelde sinirlenince kaçamak cevap veriyorsunuz. Konuşuruz değil, bunlar her evlenen insanın konuşması gerek ultra ciddi konular. Burada arkadaşlar edinmişsiniz, sizi pohpohluyorlar. Doğru tavsiyeler alamıyorsunuz. Mesela düğün yeri parası İçin arayınca babanıza bunu belli etmeniz çok çok çok yanlış bir durum. Çok ciddi bir durum olmadıkça ailelere yansıtmadan halletmeniz gerekiyor böyle şeyleri… babanız kavga etse sizin değeriniz artmayacak, aileler yüz göz olacak ama siz onun bile yanlış olduğunu tam anlamamışsınız bencekonustuk evet ama cok ciddi degildi. tekrar konusuruz. evlenince babamin kartindan harcama yapmam acikcasi suan kazandigimi harcamayip biriktiriyorum belki bir sure turkiyede is yapamam diye. o yuzden babamin parasini harciyorum. evlenince veririm kartini. nisanlim da zaten genelde kendi parasini harciyor tam bilmiyorum ama bizim evimize alacagi seyleri babasina aldiriyor. babasi demis her seyi benden cek diye.
sen anlaşılır bir istek diyorsun amagaliba anlatamadim.
ben bu zamana kadar babamdan para aldim, hala da aliyorum. ama bu benim kendi sahsi harcamam. begendigim cantayi babamin kartindan aliyorum. ama eve alacagimiz televizyonu almak istemiyorum. cunku nisanlimin babasinin da almasini istemem o yuzden kendi babama da aldirmak istemiyorum. evet evi yaptirdilar ortak sekilde ama bunu artik geri alamam, o yuzden de kontrol edebilecegim nokta burasi, bundan sonra evlilik icin para almak istemiyorum. nisanlim da babasinin parasiyla araba alsin, tatile gitsin, yesin icsin gezsin karismiyorum. ev icin yapma diyorum bu yani gayet anlasilabilir bi istek.
isi 2 sene once kurduk. evlendikten sonra gecinmek icin yardima ihtiyacimiz yok.
kacamak degil yani size ne diyebilirim ki? adam simdi tatilde ve kusuz. konustuk ama tekrar konusuruz diyorum bunun neresi kacamak? yani tam olarak nasil bir cevap vereyim anlamadim. konunun muhatabi hicbiriniz degilsiniz nisanlim, o da burada yok. bu durumda yapacak bir seyim de yok.Bakın sizi üzmek istemiyorum ama siz genelde sinirlenince kaçamak cevap veriyorsunuz. Konuşuruz değil, bunlar her evlenen insanın konuşması gerek ultra ciddi konular. Burada arkadaşlar edinmişsiniz, sizi pohpohluyorlar. Doğru tavsiyeler alamıyorsunuz. Mesela düğün yeri parası İçin arayınca babanıza bunu belli etmeniz çok çok çok yanlış bir durum. Çok ciddi bir durum olmadıkça ailelere yansıtmadan halletmeniz gerekiyor böyle şeyleri… babanız kavga etse sizin değeriniz artmayacak, aileler yüz göz olacak ama siz onun bile yanlış olduğunu tam anlamamışsınız bence
Çünkü ben de eşimin öyle davranmasını istiyordum. Tek doğru bu değil elbette ama ben annem babam bile olsa kendi yağımda kavrulup kendi emeğimi yemek isterimBak mesela ben bunuda çok anlamiyorum ailemin durumu iyiyse bana para harcamasında veya eşimin ailesi yardım etmesinde ne sakınca var neden borçlu kalmak olsun.
Benim durumum ailem gibi değilse ailem belli ihtiyaçlarımi karşılasa kocam bundan neden rahatsız olacakmış
he he tamam dediyse o zaman her bu konu acildiginda benimle kavga etmeyi goze almistir. ne munasebet yani ben bir seyi yapma diyecegim o da he he diyecek oyle bir sey yapamaz. dogru durust konusamadik muhakkak evde bir seyler oldu. cunku beni gecistirecek bir yapisi yok normalde de.sen anlaşılır bir istek diyorsun ama
böyle çok kesin kırmızı bir çizgi var burada denecek bir şey de değil..bu konuda farklı farklı düşünen bir sürü insanı burada bile bulurum yani.
sen yapma dedin
o da belki he he tamam dedi ?
sanki öyle olmuş gibi.
hosbuldum beybiiSassy selam, Türkiye'ye dönmüşsün hos geldin
Olayla ilgili herkes yazmıs, ben yorumsuz kaldım ama bu muhabbetin seni fenalaştıracak duruma getirmesi beni çok üzdü. Şu an hayatının çok güzel olması gereken bir evresindesin. En son konuştuğumuzda sağlığınla ilgili olumlu gelismeler vardı umarım hala öyledir. Okul stresi bitti, kariyer anlamında da her şey yolunda. Uzun yıllardır birlikte olduğun adamla da evlenmek üzeresin, gerçekten heyecanlı olması gereken bir süreç yani her şey bu kadar yorucu olmamalı senin için.
Ne karar verirsiniz bilmiyorum ama genç, güzel ve sarısın olduğunu unutma lütfen
ben cogu seyi anliyorum. babamin da hicbir sekilde beni rezil etmeyecegini biliyorum. dogrusu neyse onu yapacaktir eminim.
yasadigimiz 10 problemin 2sinden haberi oluyor. bugun de yemek masasindaydik o yuzden duydu. ve fenalastigim icin babam da asiri derecede uzulup sinirlendi. kendisi 70 kusur yasinda, ben her seye babami zaten uzulmesin diye dahil etmiyorum.Bana gore diyeyim cunku herkesin dogrusu ayni olamaz yanlis dusundugunuz yer burasi. Mesele babanizin sizi rezil etmesi degil neden bunlari bilmek zorunda olmasi. Dogrusu neyse bunu sizin yapmaniz ve hic hissettirmemeniz lazimdi. Ayni seyi nisanliniz yapsa hic hos olmaz. Nisanliniz babanizin gozunde problemli olur ama siz sorununuzu 2.dk.sonra cozebilirsiniz. Neden ailenizin gozunde eksi puan alsin ki.
gecerli bir sebebiniz var mi yoksa ben daha once size ters bir yorum yaptim da onun acisini mi cikarmaya calisiyorsunuzKonu sahıbı hıcbır yorumu okumadan yazıyorum cok zor geçimsiz bir insansınız kesınlıkle nısanlın sızden ayrılmalı.Hele evlılıgı yurutecek olgunlukla hıc degılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?