- 28 Mayıs 2015
- 173
- 135
- 103
Evet söyledım hem de defalarca ben iyiyim benim birşeyim yok diyor .yaptığı şeylerin normal olmadığını kendısının farketmediğini bilnçsizce yaptığını söylüyorum . Tedavi olmazsan ayrılmak zorundayım senden bana başka çare bırakmıyorsunda dıyorum .sen normal olamazsın biz çok acılar yaşadık hangi bünye dayanır bu kadarına diyorum.ama tamam dıyor bi pskyatriye gıdıyoruz arkası gelmıyor gördün mü bak doktor bana ilaç bıle vermedı sen abartıyorsun dıyor . Bu olaydan sonra daha yenı hemen götürdüğümdeki durum bu .Çok garip bi hal yani bu derece bi hali doktorlar nasıl farkedemez demi ?işte burdaki yazılanlar gibi gitmiyor süreç .Allah düşmanıma bile yaşatmasın . İnsanın eşinin ya da bir yakınının şizofren olma ihtimali ile bile sınanması öyle zor ki hele bir de benim yaşadığım gibiyse çok çok daha zor .Çok üzgünüm,çok zor süreçlerden geçmişsiniz.Eşiniz özellikle yaşadıkları kolay şeyler değil.Bu da ruhsal sağlığına etki etmiş.Eşiniz hasta maalesef.Aile de ilgilenmiyor.Siz de bu gidişle ayrilirsiniz,çünkü sizin için de çok zor durum.Doktora gidip tedavi olmazsa ayrılacağınızı söylediniz mi?Tedavi olmayı reddederse ayrılmaktan başka çareniz yok.