Düğünü Türk adetlerinde erkek tarafı yapar. Masrafları sizin ödemeniz karşı tarafı yok saymak manasına geliyor.
Geçen tişört ütüleme başlığında da yazmıştım. Bu günlerin evliliğin fragmanı. Amerika’da güzel bir sevgililik döneminiz olmuş olabilir ama evlilik için yanlış bir çiftsiniz. Herşeyden önce korkunç kötü kalpli bir Kv var. Hayatın boyunca o kadınla muhattap olmak zorundasın. Nişanlın ailesine çok düşkün ve tesirler altında. İkinizde ego savaşı yapıyorsunuz. Bunlar evlilik için çok tehlikeli unsurlar.
A Aylakkadin katılıyorum. Her çift evlilik öncesi kavga etmez. 2 kere evlendim. İlk 20 yaşında evlendim. O eşim o zaman deli aşık. Asla kalbimi kırmazdı. Kayınailemde çok görgülülerdi. Evliliğim boyunca en ufak bir sorun teşkil etmediler. İkinci evliliğimi 39 kendi yaşıtım bir adamla yaptım. Bu eşimde kayınvalideme söz söyleme hakkı vermedi.
Siz hem yeterince olgun değilsiniz. Benim kardeşimde senin yaşlarında evlendi. Ama eşi “Merviş Merviş” etrafında pervane olur. Hem de nişanlın sıkıntılı bir tip. Sen hastaymışsın. Senin suyuna gitmeli. İkinizde kavgalarınızda inatlaşıyorsunuz ve olaylar büyüyor. Kavgalarda birinin diğerini alttan alması lazım. Sizde bu yok.