• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik hazirliginda surekli tartismak

Ama nazik insan en küçük bir tartışmada hele ki böyle bir süreç içerisinde aile üzerinden vurur mu hiç ?
Beni rahatsız etti,umurim senin dediğin gibidir de ben yaniliyorumdur.
bilmem robot degil diye dusunuyorum hala cok kirgin ve sinirliyim ona ama 5 yil icinde hic nazik degildi kisacasi cok kaba biriydi diyemem onun icin

Ben sizi anlıyorum hiçbir zaman eşimin ailesinin ne evlenirken ne Doğumlarımda hiçbir zaman maddi olarak karışmalarını istemedim.
En son oğlumun okul parasını vermek istediler yok biz veririz dedim.
Çoğu kişi belki ne güzel işte karşılasınlar özel okulu masrafı az mı der ama onun lafını ederler biz gönderiyoruz olur diye asla kabul etmedim.
Ayrıca senin ailen benim ailem muhabbeti de asla bitmiyor evlendikten sonra da o tartışmalar katlanarak devam ediyor bilmenizi isterim.

Bu arada ne yazarsan yaz sana hak veresim geliyor :KK70:
Mantığını neyi neden istemediğini anlıyorum.
Sadece nişanlın acaba ne hissediyor bir düşünsen iyi olabilir diye yazdım üstteki yorumu.
İnsan sinirli olunca karşı tarafı düşünmüyor doğal olarak

Başka bir üye şu konuları yazsa ayrıl derim. Ama sizin ilişki dinamiğiniz böyle sanki. Hani vardır ya bazı çiflter çok sakin bir ilişki yaşayan bazılarında sizin gibi ateşli yükselen dinamik

Anlatabildim mi bilmiyorum ama
baskasi dese kizarim ama toksik bi iliski sayilir ben soyleyeyim adini 😂 nisanlim sagolsun hicbir sorunu tam cozemeyiz onun aglayip yassy ayrilmiyorsun dimi triplerinden.

oncelikle bu pozitif kokan yorum icin cok tesekkurler 😂 saka bir yana biraz haklisiniz.

evle ilgili hukuken bir sorun yok. arsa da benim ustumeydi, ev de nisanlimla benim ustume. israrla babamin avukatlarina sordum herhangi bir sorun olmadigini soylediler. tapusu ikimizin yani. ev bitti, mobilyalar gelecek. dekorasyon isi kaldi kisacasi.

burada siyasetle ilgili bir mevzu yok. ben bazi konularda aileler arasi sorun yasadigimizi hic saklamadim, hep de soyledim. en basiti bayramlar bile farkli. bunlarda farkliliklar var ama siyasetle alakali bir durum yok. yani o konuyla bunun bir baglantisi yok. demek istedigim bambaskaydi orada. hala da arkasindayim.

Zıt görüşlere sahip 2 insanın , ortak bir karara varması çok zor görünüyor. Umarım sizin anlatmak istediğiniz farklıdır , biz yanlış anlıyoruzdur.

Konunuza dair hissiyatım , nikah masasında aklınızda soru işaretleri olsa dahi evet demeyi düşünüyorsunuz. Çünkü ne olursa olsun fragmanını gördüğünüz , sevdiğiniz adamla yıllardır içinde yaşayıp izlediğiniz filmin sonunu görmek istiyorsunuz.

Allah size ve babanıza sağlık versin. Umarım mutlu olursunuz.

Sizin için şayet işler yolunda gitmezse ve gitmediğini hissettiğiniz anda da umarım kendi yolunuza gidebilecek güce sahip olursunuz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Zıt görüşlere sahip 2 insanın , ortak bir karara varması çok zor görünüyor. Umarım sizin anlatmak istediğiniz farklıdır , biz yanlış anlıyoruzdur.

Konunuza dair hissiyatım , nikah masasında aklınızda soru işaretleri olsa dahi evet demeyi düşünüyorsunuz. Çünkü ne olursa olsun fragmanını gördüğünüz , sevdiğiniz adamla yıllardır içinde yaşayıp izlediğiniz filmin sonunu görmek istiyorsunuz.

Allah size ve babanıza sağlık versin. Umarım mutlu olursunuz.

Sizin için şayet işler yolunda gitmezse ve gitmediğini hissettiğiniz anda da umarım kendi yolunuza gidebilecek güce sahip olursunuz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
bu yoruma sabah doneyim bunu unutmamak icin yazmis olayim da. cok tesekkurler

konustuk evet ama cok ciddi degildi. tekrar konusuruz.
nisanlim da zaten genelde kendi parasini harciyor tam bilmiyorum ama bizim evimize alacagi seyleri babasina aldiriyor. babasi demis her seyi benden cek diye.
Bunu görünce biraz daha emin olmuştum. Erkek tarafı altta kalmamak için bir şeyler almak istiyor. Bazı çiftler çünkü bazı tartışmalar esnasında senin ailen evlenirken bize destek olmadı, her şeyi benim ailem yaptı gibi yüze vuruyor. Erkek tarafı daha çok masraf yapmalı algısı da olduğu için bir baskı da oluşuyor. Gurur meselesine dönüşüyor da.

İki aile de zengin demiştiniz. Kız tarafı ev bile yaptırmış. Bir dünya para harcanmıştır. Erkek tarafı da altta kalmamak için onlar da harcama yapmak istiyorlardır.

evet dogru hatirladin ev yapilirken de ben eger annen cok karisacaksa para falan vermesinler babam verir demistim. nisanlimin babasi da hemen beni aramisti aman kizim oyle sey olur mu bizi babana mahcup etme ne gerekiyorsa ben yapayim demisti esinin adina ozur dilemisti.
Kesin emin olmamı bu mesaj sağladı. Ailelerden para desteğinin kesilmesi lazım. Bir taraf bir şey alınca diğer taraf da altta kalmamak için denk olacak masraf yapmaya çalışacak. İleride babanız size otomobil hediye etse müstakbel kayınbabanız da lüks yerde tatil veya size, oğluna veya ikinize araba kadar değeri olabilecek bir şeyler hediye etmeye çalışacak. Öyle baskı hissetmesine gerek yok, babam artniyet aramaz bir çöp bile almasalar diyebilirsiniz ama onlar üzerinde mahçubiyet olabilir ki yazdığınıza göre oluyor da.

kayinvalidem bana babamin yaptirdigi yazligi sordu birkac kez. sonra da biz de yazligi degistirecektik ama sizin dugunden dolayi kimildamadik hic dedi. ben de bozuldum cunku bu dugun onlari o kadar da sarsmis olamaz yani. bir kez de babasi nisanlima kizdi bir konuyla ilgili, laf arasinda ulan bir evleniyorsun bizi duman ettin gibi bir sey soyledi. ben de bunlardan rahatsiz oldum. onlara bir sey aldirmak istemedim. otomatik olarak babam da almasin biz yapalim dedim.
Niyetiniz iyi ama bu niyetle ailelerden destek almamaya karar verdiğinizi nişanlınıza söylemediniz sanırım. Niyetinizi belirtmediğinizde ailesini beğenmediğinizden vs art niyetli olmanız sebebiyle paralarını istemiyorsunuz gibi görünüyor.

Bir de kültürler arası farklılıklar var demiştiniz. Karşı taraf gelenekçi sanırım. Bilginiz olsun eğer bilmiyorsanız. Genelde yatak odası ve küçük mutfak ev eşyaları hariç mobilya cart curtu erkek tarafı alır ve düğünü de erkek tarafı yapar. Mobilyayı o yüzden babası almak istemiştir. Düğün parasını babanız ödeyince de aşağılanmış hissetmiş olabilirler. Size tuhaf gelebilir ama düğün öncesi masrafları az yaptı diye karşı tarafı diline dolayan, karşı tarafa hakaret eden çok aile var. Onların kötü hissetmemeleri için aldıklarına laf etmeyin derim ben.

Aslında kendinizi güzel ifade edebiliyorsanız müstakbel kayınbabanızla konuşup meramınızı anlatsanız ileride size maddi olarak karışması azalır ya da daha olmaz.

Çorba oldu ama sabah sabah okuyup düzeltecek modda değilim. Düşüncemi doğru bir şekilde anlatabilmişimdir diye umuyorum.

herkese selamlar, umarim hepiniz iyisinizdir. elimden geldigi kadar kisa yazmaya calisacagim.

nisanlimla anlasamiyoruz yani ne desek birbirimize batiyor bu evlilik hazirligina dair. onun disinda konular konusurken sorun yok gayet normaliz ama evle ilgili bir sey soyleyince ikimize de batiyor.

dun nisanlimla ev icin alisverise ciktik, orada tartistik. o alacaklarimizi babasinin kartindan almak istedi ben de istemedim kendi hesabimizdan almak istedim ortak hesap yani. orada tartistik ben almadan ciktim arkadaslarimin yanina gittim. nisanlim da onlari alip cikmis. aksam telefonda konustuk iste bana para hesabi yapman beni geriyor, bu kadar ince hesabi ben sevmiyorum falan dedi. sanki ben hep para konusuyormusum gibi. ben de ben bu yasima kadar hic para hesabi yapmadim ama soz konusu senin ailen olunca yapmak zorundayim cunku nerede ne konusacaklari belli olmuyor dedim. o da benim abimle olan bir mevzuyu kast ederek benim ailem hicbir zaman bana harcanan parayi kurus kurus liste yapmadi dedi. ben de bel alti vurmaya calisiyorsan beceremiyorsun, benim babamdan baska ailem yok o da senin ailen gibi degil zaten aradaki farki sen de biliyorsun dedim yuzune kapattim. ama inanilmaz uzuldum yani butun gun agladim neredeyse.

bugun de o tatile gitti. aslinda yarin gidecekti bugun evle ilgili isleri halletmesi lazimdi ama bugun gitmis, hicbir sey demedim sonucta sadece benim evim degil. beni dugun salonundan aradilar nisanlima ulasamamislar. ek odeme istedi adam ben de tamam yarin gelirim konusuruz dedim. yanimda babam vardi onunla konustuk, bu normal mi falan dedim. yoksa zaten babama soylemeyip ben odeyecektim. babam da gayet normal yarin ben gonderirim dedi. sonra nisanlim aradi seni aramislar diye ben de evet konustuk yarin babam gonderecek dedim. bana bagirmaya basladi iste hicbir sey gondermeyecek falan dedi. ben de ona bagirdim benimle boyle konusamazsin falan dedim. sen babanin parasiyla beni ezmeye calisiyorsan yanlis yapiyorsun dedi. ben de benim oyle bir gorgusuzlugum yok ama onu kimin yaptigini cok iyi biliyoruz ikimiz de dedim. baya bagir cagir tartistik kapattik. sonra ben resmen krize girdim agladim, titredim vs. babam serum takti anca toparlandim.

su an ben hicbir sey dusunemiyorum kendime yeni geldim neredeyse. babam inanilmaz sinirli, buyuk ihtimalle yarin nisanlimi da babasini da cok kotu fircalayacak. bir yandan da ona iste yuz goz olma falan diyerek sakinlestirmeye calisiyorum.

inanilmaz basim agriyor ne yapacagimi yine asla bilmiyorum. evlilik hazirliginda tartismanin normal oldugunu biliyorum ama bu kadar cirkinligi kaldiramiyorum yani benim de ailemin de yapisinda yok bunlar. su noktada devam etmeme gerek var mi hic bilmiyorum. ayrilmak icin de cok mu ani karar veriyorum onu da bilmiyorum ama inanilmaz kirginim.

bu kadar tartisma uzerine evlenince bu bana mutluluk verir mi diye dusunuyorum.
S sassyassyy evlilik hazırlıklarında tartismak normaldir lafı tamamen yalan. Asla değildir.
Eşimle hiç tartışmadik. Herkes birbirinin isteklerini şartlarını biliyordu. Sıfır problemle süreci tamamladik.
Beni serum takılacak kadar kıran birisi ile iliskmi yeniden gözden geçirirdim

Ben sizi önceki konularınızdan da yanlış bilmiyorsam çok gereksiz yere yükselen tartışmalarınız var. Bu kadar yüz göz olunmaz bence de hoş değil. hadi bir konuda bir anlaşmazlık çıktı aranızda, normaldir, o öyle ister, siz böyle istersiniz, ama siz yükselip birbirinize kötü laflar sokuyorsunuz. Senin ailen benim ailem, aileleriniz üzerinden de vuruyorsunuz birbirinizi. Bu işin cılkı çıkmış, halbuki iyi niyetli iki insan, birlikte bir hayat kuracak iki insan bu şekilde olmamalı. Tek siz veya tek o değil, ikinizin de bu hatalarınızdan vazgeçmeniz gerekir.

Ben ikinizi de haklı göremedim çünkü evlilik böyle bir şey değil. Şu an farkında değilsiniz belki ama hiç beğenmediğiniz insanların çocuğuyla evleniyorsunuz o insanların torunlarını doğuracaksınız ilerde belki de. Üstelik bu beğenmediğiniz insanlarla geçiminiz de bir olacak. Siz istediğiniz kadar ekonominizi ayırmaya çalışın ayıramazsınız. Ayrıca babanın ödemek istemesi çok normal, hangi anne baba durumu olsa çocuğunun ayaklarının altına her şeyi sermek istemez ki? Ha sizin tarzınıza tersse o zaman tek kuruş harcatmadan, kendi ailenizi de işin içine sokmadan, nişanlınıza da “babanın yanında çalışma, işimiz gücümüz ayrı olsun” diyerek bir hayat kurmalıydınız. Nişanlınız tarafından bakılınca aynen şöyle görünüyor “babam bazı şeyleri ödedi başka şeyleri ödemeye gelince nişanlım kavga çıkarıyor, kendi babası ödüyor ama, şimdi biz neyi ödeyelim ne yapalım hiç anlamadım” çünkü gerçekten karışık bir durum.

Nişanlınızın özel durumlardan vurması hoş değil, sizin de nişanlınızıj ailesini beğenmemeniz hoş değil. Sevmez zorunda değilsiniz tabi ama en nihayetinde o adamı o aile yetiştirdi. Burada çok büyük çelişki içindesiniz. Ailelerin bu kadar dahil olduğu ve sürtüşme yaşanan evlilikler pek sağlıklı ilerlemiyor ama bilemiyorum.

herkese selamlar, umarim hepiniz iyisinizdir. elimden geldigi kadar kisa yazmaya calisacagim.

nisanlimla anlasamiyoruz yani ne desek birbirimize batiyor bu evlilik hazirligina dair. onun disinda konular konusurken sorun yok gayet normaliz ama evle ilgili bir sey soyleyince ikimize de batiyor.

dun nisanlimla ev icin alisverise ciktik, orada tartistik. o alacaklarimizi babasinin kartindan almak istedi ben de istemedim kendi hesabimizdan almak istedim ortak hesap yani. orada tartistik ben almadan ciktim arkadaslarimin yanina gittim. nisanlim da onlari alip cikmis. aksam telefonda konustuk iste bana para hesabi yapman beni geriyor, bu kadar ince hesabi ben sevmiyorum falan dedi. sanki ben hep para konusuyormusum gibi. ben de ben bu yasima kadar hic para hesabi yapmadim ama soz konusu senin ailen olunca yapmak zorundayim cunku nerede ne konusacaklari belli olmuyor dedim. o da benim abimle olan bir mevzuyu kast ederek benim ailem hicbir zaman bana harcanan parayi kurus kurus liste yapmadi dedi. ben de bel alti vurmaya calisiyorsan beceremiyorsun, benim babamdan baska ailem yok o da senin ailen gibi degil zaten aradaki farki sen de biliyorsun dedim yuzune kapattim. ama inanilmaz uzuldum yani butun gun agladim neredeyse.

bugun de o tatile gitti. aslinda yarin gidecekti bugun evle ilgili isleri halletmesi lazimdi ama bugun gitmis, hicbir sey demedim sonucta sadece benim evim degil. beni dugun salonundan aradilar nisanlima ulasamamislar. ek odeme istedi adam ben de tamam yarin gelirim konusuruz dedim. yanimda babam vardi onunla konustuk, bu normal mi falan dedim. yoksa zaten babama soylemeyip ben odeyecektim. babam da gayet normal yarin ben gonderirim dedi. sonra nisanlim aradi seni aramislar diye ben de evet konustuk yarin babam gonderecek dedim. bana bagirmaya basladi iste hicbir sey gondermeyecek falan dedi. ben de ona bagirdim benimle boyle konusamazsin falan dedim. sen babanin parasiyla beni ezmeye calisiyorsan yanlis yapiyorsun dedi. ben de benim oyle bir gorgusuzlugum yok ama onu kimin yaptigini cok iyi biliyoruz ikimiz de dedim. baya bagir cagir tartistik kapattik. sonra ben resmen krize girdim agladim, titredim vs. babam serum takti anca toparlandim.

su an ben hicbir sey dusunemiyorum kendime yeni geldim neredeyse. babam inanilmaz sinirli, buyuk ihtimalle yarin nisanlimi da babasini da cok kotu fircalayacak. bir yandan da ona iste yuz goz olma falan diyerek sakinlestirmeye calisiyorum.

inanilmaz basim agriyor ne yapacagimi yine asla bilmiyorum. evlilik hazirliginda tartismanin normal oldugunu biliyorum ama bu kadar cirkinligi kaldiramiyorum yani benim de ailemin de yapisinda yok bunlar. su noktada devam etmeme gerek var mi hic bilmiyorum. ayrilmak icin de cok mu ani karar veriyorum onu da bilmiyorum ama inanilmaz kirginim.

Sorunlar saçma senin babanın kartı benim babamın ödemesi felan yüzgöz olmuşsunuz ailelelere birbirinize saygınız kalmamış evlenince düzeleceğini sanmayın kimse değişmiyor evlenince daha beter olursunuz

biraz sert bir çıkış gibi görebilirsiniz ama ben sizin evlilik hayatınızın uzun soluklu olacağını yada mutlu olacağınızı düşünmüyorum

nişanlınızın ailesi her şeyin içinde olmak isteyen ,kv tüm detaylara dahil olup ,yön vermeye çalışan birisi , biraz da “biz yaptık “demeyi seviyorlar sanırım ,siz ise daha birey olarak devam etmek isteyen birisiniz ,çünkü kimsenin lafının sözünün varlığının altında ezilmek yada yük gibi olmak istemiyorsunuz ,netice de siz de yetişkinsiniz artık ,ha belki tavırları başka olsaydı yada daha mütevazi olsalardı para konusunu sorun etmezdiniz ama karşı taraf yaptıklarını göze sokup belli ki sizi sinir ediyor

Fakat nişanlınız aile şirketinde çalışarak zaten o bireyselliği yıkmış oluyor ,çünkü aile yine her şeye yön vermek isteyecek ,baskın ,domine eden taraf olmak istiyor ,belki iyi niyetle belli kötü niyetle ama durum bu

Nişanlınız için ailesinin para harcaması sorun değil çünkü onlara göre normal ,siz sorun çıkarmış gibi oluyorsunuz karşı tarafa göre ,çünkü bariz güç savaşları da olmuş

Şimdi neticeye gelirsek ,bu aile yapısı size asla uymuyor ,nişanlınız dünya iyisi bir insan olsa bile sürekli bu kaos da etkilenmemesi mümkün değil .. bu çekişmelerin devam etmesi ve büyümesi buradan bakınca bile çok çok belli duruyor .. Bildiğim kadarıyla hastaydınız (acil şifalar dilerim ) ,maddi durumunuz iyi ,babanız dağ gibi arkanızda , okuyup bir yerlere gelmişsiniz , neden bu aileyi çekiyorsunuz ? nişanlınız ile de bile bile devam ediyorsunuz anlamıyorum ,bildiğin dert yüklemesi bu .. ha sevgi mi ? Anlaşamadığınız ,uyumun olmadığı bi ilişkide sevmek yetmiyor ,yani size çiçekler açtırmalı ,hasta halinizle serumlar taktırıp sizi aşağıya çekecekse gereği yok ,siz bir de önce sinirlenip sonra Altan alta nişanlınızı savunuyorsunuz farkında olmadan belki .. lütfen biraz daha gerçekçi bakın mutluluğunuz için ,annesiyle anlaşamıyorum ama seviyorum nişanlım iyi diyorsanız bu sorunların bin katı ile baş etmek zorundasınız ve bu çok zor ..

İşin içinde evlilik stresi de var ama sizde aile konusunda garip bir durum var. Aileler zaten düğün dernek işlerinde elinden geleni yapıyorlar ki yapmalılarda. Kayınpederinizin kartından da alınabilir, kendi babanız da ödeyebilir. Bunlarda garipsenecek bir durum yok. Ayrıca KP laf etse bile sadece size değil eşinize de gelir o laf. O zaman eşiniz vermesi gereken cevabı verir. Tatlı hazırlıklar içinde birbirinizi kırmayın. Daha yapıcı olmaya çalışın.

Nişanlınız yatsın kalksın da size hastalığınızla ilgili çirkin imalarda bulunan anasıyla hala görüştüğünüz için şükretsin. Ben olsam o cümleden sonra kadını tamamen hayatımdan çıkarmıştım bile.

Boşayın kız bunu :KK70:

Babasının kartından vermesı sızı neden ılgılendırıyor?Ailen karısmasın derken ,10 dk gec ulastııgınız adama dugun salonuna ek odemeyı babam verecek dııyıp kudurtuyorsunuz?E sızın baba nıye karısıyor?

Düğünü Türk adetlerinde erkek tarafı yapar. Masrafları sizin ödemeniz karşı tarafı yok saymak manasına geliyor.
Geçen tişört ütüleme başlığında da yazmıştım. Bu günlerin evliliğin fragmanı. Amerika’da güzel bir sevgililik döneminiz olmuş olabilir ama evlilik için yanlış bir çiftsiniz. Herşeyden önce korkunç kötü kalpli bir Kv var. Hayatın boyunca o kadınla muhattap olmak zorundasın. Nişanlın ailesine çok düşkün ve tesirler altında. İkinizde ego savaşı yapıyorsunuz. Bunlar evlilik için çok tehlikeli unsurlar.
A Aylakkadin katılıyorum. Her çift evlilik öncesi kavga etmez. 2 kere evlendim. İlk 20 yaşında evlendim. O eşim o zaman deli aşık. Asla kalbimi kırmazdı. Kayınailemde çok görgülülerdi. Evliliğim boyunca en ufak bir sorun teşkil etmediler. İkinci evliliğimi 39 kendi yaşıtım bir adamla yaptım. Bu eşimde kayınvalideme söz söyleme hakkı vermedi.
Siz hem yeterince olgun değilsiniz. Benim kardeşimde senin yaşlarında evlendi. Ama eşi “Merviş Merviş” etrafında pervane olur. Hem de nişanlın sıkıntılı bir tip. Sen hastaymışsın. Senin suyuna gitmeli. İkinizde kavgalarınızda inatlaşıyorsunuz ve olaylar büyüyor. Kavgalarda birinin diğerini alttan alması lazım. Sizde bu yok.

Düğünü Türk adetlerinde erkek tarafı yapar. Masrafları sizin ödemeniz karşı tarafı yok saymak manasına geliyor.
Geçen tişört ütüleme başlığında da yazmıştım. Bu günlerin evliliğin fragmanı. Amerika’da güzel bir sevgililik döneminiz olmuş olabilir ama evlilik için yanlış bir çiftsiniz. Herşeyden önce korkunç kötü kalpli bir Kv var. Hayatın boyunca o kadınla muhattap olmak zorundasın. Nişanlın ailesine çok düşkün ve tesirler altında. İkinizde ego savaşı yapıyorsunuz. Bunlar evlilik için çok tehlikeli unsurlar.
A Aylakkadin katılıyorum. Her çift evlilik öncesi kavga etmez. 2 kere evlendim. İlk 20 yaşında evlendim. O eşim o zaman deli aşık. Asla kalbimi kırmazdı. Kayınailemde çok görgülülerdi. Evliliğim boyunca en ufak bir sorun teşkil etmediler. İkinci evliliğimi 39 kendi yaşıtım bir adamla yaptım. Bu eşimde kayınvalideme söz söyleme hakkı vermedi.
Siz hem yeterince olgun değilsiniz. Benim kardeşimde senin yaşlarında evlendi. Ama eşi “Merviş Merviş” etrafında pervane olur. Hem de nişanlın sıkıntılı bir tip. Sen hastaymışsın. Senin suyuna gitmeli. İkinizde kavgalarınızda inatlaşıyorsunuz ve olaylar büyüyor. Kavgalarda birinin diğerini alttan alması lazım. Sizde bu yok.
Bende çift deneyimli birisi olarak söylüyorum 😉
İlkinde evlendikten sonra hiç bir konuda anlasamadik. Cidden bir insan huy degistirir mi değiştirirmis onu görmüştüm. Bekarken sorun olmayan herşey sorun olabiliyor. Özellikle erkek ailesi.

bence de almayalim kimseden para. ama ona gore onun babasindan alalim benim babamdan almayalim. ben ikisinden de almak istemiyorum.
Ama burada hata yaptığınız bir nokta var ilk olarak onun babasının parasını kullanmak konusunda tartışma çıkarmışsınız sonra sanki bu hiç olmamış gibi kendi babanızın para göndermesinde bir problem görmemişsiniz.
Eğer adalet istiyorsanız kimseden para almayacaksınız kendi babanız teklif ettiğinde de reddetmeniz lazımdı, çifte standart uygulamışsınız.
Biraz streslisiniz sanırım dama dengeyi iki aile arasında da sağlamanız gerek.

Siz benim babam çok iyi bunların lafını yapmaz diye düşünüyorsunuz (öyle de olabilir) ama herkesin anne babası kendisi için özeldir ve aynı sizin gibi düşünür.

Bana çözülebilecek problemler gibi geldi.

Onun ailesine ısrarla ödetmeyip kendi babanıza ödetmeniz tezat olmuş o yüzden sinirlenmesi de normal ama tepkisi ayarsız olduğu için o da haksız. Bence karşılıklı kendinizi törpülemeniz gerekiyor.

Umarım düğün yakın zamanda değildir, o zamana kadar kararınızı gözden geçirirdiniz. Ben olsam bunun için bitirmezdim ama kafamda ? olurdu.

Babasının kartından vermesı sızı neden ılgılendırıyor?Ailen karısmasın derken ,10 dk gec ulastııgınız adama dugun salonuna ek odemeyı babam verecek dııyıp kudurtuyorsunuz?E sızın baba nıye karısıyor?
benim evim icin alinan bir sey oldugu icin ilgilendiriyor? kudurmasin ortada kuduracak bir sey yok? onun babasi karistigi icin karisiyor?

Back
X