- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- Konu Sahibi sassyassyy
su mesajdan simdi utandim ne bicim yazmisim hay allah silemiyorum daonun benim ailemi begenmeme gibi bir durumu soz konusu bile olamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
su mesajdan simdi utandim ne bicim yazmisim hay allah silemiyorum daonun benim ailemi begenmeme gibi bir durumu soz konusu bile olamaz
nasil yani dugun yerinin pahali olmasi mi benim cok para insani oldugum anlamina geliyor?yalnız çok para para insanı değilsiniz
düğün yeri için çıkan ek ödeme 6 haneli.
yanlış anlaşılmasın ; herkes yorum yaparken sanırım bunu göz önünde bulundursa iyi olur. değişik bir evren söz konusu burada.
Maaşı belli olmayacak derken limitsiz olacak demek istemiştim Olmasa bile herşeyde elleri üstünüzde olacak gibi bir durum var. Bunu belirlerseniz ki yaptığımız iş bize yeter diyorsunuz zaten hiç sorun yok. O zaman kimse birşeye karışmayacaksa bu tarz problemleriniz de olmayacaktır. Nişanlıyken hiç problem olmaması da normal değil zaten. İlla ki anlaşmazlıklar çıkar siz sadece olayı büyütmüşsünüz. Haklı sebepleriniz de olabilir. Bel altı vurmalar, bağırmalar harici ben bir sorun göremedim. Bunları da zaten aşabilecek yetenekte olabileceğinizi düşünüyorum ikinizinde. Ailelerde gayet ilgili ne güzel. Bu sebeple ayrılın diyemem ben.maasi belli olmasin onemli degil ya. istiyorsa babasinin hayrina calissin yani. cidden umursamiyorum oyle cok para para insani degilim. simdilik 2 sene babasiyla calisacak zaten isler toparlanana kadar. sonrasini bilmiyorum.
sizi alintiladim ama toplu yazmis olayim, konu zaten nisanlimin babasiyla calismasi degil. bizim birlikte yaptigimiz is bizi cok rahat gecindirir.
cok tesekkur ederim ya vakit ayirdiginiz icin. kafam cok dolu bazi seyleri tekte anlayamiyorum. biraz da tersim su an belki belli olmustur da kusura bakmayin. simdi anladim cok sagolunMaaşı belli olmayacak derken limitsiz olacak demek istemiştim Olmasa bile herşeyde elleri üstünüzde olacak gibi bir durum var. Bunu belirlerseniz ki zaten yaptığımız iş bize yeter diyorsunuz zaten hiç sorun yok. O zaman kimse birşeye karışmayacaksa bu tarz problemleriniz de olmayacaktır. Nişanlıyken hiç problem olmaması da normal değil zaten. İlla ki anlaşmazlıklar çıkar siz sadece olayı büyütmüşsünüz. Haklı sebepleriniz de olabilir. Bel altı vurmalar, bağırmalar harici ben bir sorun göremedim. Bunları da zate aşabilecek yetenekte olabileceğinizi düşünüyorum ikinizinde.
ben bunu anlamiyorum, evi kim yaptirdi? yani zaten bu kadar masraf yaptirmislar, ekstra bir sey alinca neden problem oluyor? kac seferdir sizin konulari okuyorum ama anlamiyorum tam.aliskin olmadigim icin evet cok uzuldum serum taktirdim. yoksa drama queen degilim.
bence sorun ailelerimizin odemesi. evi zaten yaptirdilar, gelinligi yaptirdilar, dugun mekanini tuttular. bir zahmet mobilyalari ev esyalarini da biz alalim diye dusunuyorum.
su mesajdan simdi utandim ne bicim yazmisim hay allah silemiyorum da
masraflari ailelerimiz ortak yapti sayilir kalem kalem yazamam ama devamini istemiyorum. istemek zorunda degilim ki yani. hoslanmiyorum artik. sirf sorun olmasin diye de kendi babama da aldirmiyorum.ben bunu anlamiyorum, evi kim yaptirdi? yani zaten bu kadar masraf yaptirmislar, ekstra bir sey alinca neden problem oluyor? kac seferdir sizin konulari okuyorum ama anlamiyorum tam.
yanlis anlamayin ama ben sizin kendinize karsi tam acik olmadiginizi dusunuyorum... ortada bence bariz iletisim problemleri anlasamama var, daha kotusu aglayacak serum takacak kadar uzuluyorsunuz, ama niye oldugu belli degil. bence eksik anlattiginiz seyler var.onu yukarida aciklamistim ya ama evlilik hazirligi icin babamdan para almiyorum. normal aliyorum evet tatile falan gidiyorum ama ev icin almiyorum. evlenince zaten onu da almam.
Kurduğunuz aile doğduğunuz aileden daha önemli olacak gün gelecek. Bana standart kavgalar gibi geldi birbirinizin ailesine olan saygınızı da asla kaybetmemeniz gerekir . Ayrılmak şu aşamada gereksiz konuşabilirsiniz inat yapmada.herkese selamlar, umarim hepiniz iyisinizdir. elimden geldigi kadar kisa yazmaya calisacagim.
nisanlimla anlasamiyoruz yani ne desek birbirimize batiyor bu evlilik hazirligina dair. onun disinda konular konusurken sorun yok gayet normaliz ama evle ilgili bir sey soyleyince ikimize de batiyor.
dun nisanlimla ev icin alisverise ciktik, orada tartistik. o alacaklarimizi babasinin kartindan almak istedi ben de istemedim kendi hesabimizdan almak istedim ortak hesap yani. orada tartistik ben almadan ciktim arkadaslarimin yanina gittim. nisanlim da onlari alip cikmis. aksam telefonda konustuk iste bana para hesabi yapman beni geriyor, bu kadar ince hesabi ben sevmiyorum falan dedi. sanki ben hep para konusuyormusum gibi. ben de ben bu yasima kadar hic para hesabi yapmadim ama soz konusu senin ailen olunca yapmak zorundayim cunku nerede ne konusacaklari belli olmuyor dedim. o da benim abimle olan bir mevzuyu kast ederek benim ailem hicbir zaman bana harcanan parayi kurus kurus liste yapmadi dedi. ben de bel alti vurmaya calisiyorsan beceremiyorsun, benim babamdan baska ailem yok o da senin ailen gibi degil zaten aradaki farki sen de biliyorsun dedim yuzune kapattim. ama inanilmaz uzuldum yani butun gun agladim neredeyse.
bugun de o tatile gitti. aslinda yarin gidecekti bugun evle ilgili isleri halletmesi lazimdi ama bugun gitmis, hicbir sey demedim sonucta sadece benim evim degil. beni dugun salonundan aradilar nisanlima ulasamamislar. ek odeme istedi adam ben de tamam yarin gelirim konusuruz dedim. yanimda babam vardi onunla konustuk, bu normal mi falan dedim. yoksa zaten babama soylemeyip ben odeyecektim. babam da gayet normal yarin ben gonderirim dedi. sonra nisanlim aradi seni aramislar diye ben de evet konustuk yarin babam gonderecek dedim. bana bagirmaya basladi iste hicbir sey gondermeyecek falan dedi. ben de ona bagirdim benimle boyle konusamazsin falan dedim. sen babanin parasiyla beni ezmeye calisiyorsan yanlis yapiyorsun dedi. ben de benim oyle bir gorgusuzlugum yok ama onu kimin yaptigini cok iyi biliyoruz ikimiz de dedim. baya bagir cagir tartistik kapattik. sonra ben resmen krize girdim agladim, titredim vs. babam serum takti anca toparlandim.
su an ben hicbir sey dusunemiyorum kendime yeni geldim neredeyse. babam inanilmaz sinirli, buyuk ihtimalle yarin nisanlimi da babasini da cok kotu fircalayacak. bir yandan da ona iste yuz goz olma falan diyerek sakinlestirmeye calisiyorum.
inanilmaz basim agriyor ne yapacagimi yine asla bilmiyorum. evlilik hazirliginda tartismanin normal oldugunu biliyorum ama bu kadar cirkinligi kaldiramiyorum yani benim de ailemin de yapisinda yok bunlar. su noktada devam etmeme gerek var mi hic bilmiyorum. ayrilmak icin de cok mu ani karar veriyorum onu da bilmiyorum ama inanilmaz kirginim.
bu kadar tartisma uzerine evlenince bu bana mutluluk verir mi diye dusunuyorum.
buraya yazarken illaki eksik kalanlar oluyor ya dogrudur. o an sinirlendigim seyi yaziyorum cunku. genel olarak iletisim problemi benden kaynaklaniyor ben nisanlimdan daha fevriyim.yanlis anlamayin ama ben sizin kendinize karsi tam acik olmadiginizi dusunuyorum... ortada bence bariz iletisim problemleri anlasamama var, daha kotusu aglayacak serum takacak kadar uzuluyorsunuz, ama niye oldugu belli degil. bence eksik anlattiginiz seyler var.
tamam da zaten maddi yardim almissiniz. yani %40 yardim edince laf etmezler ama %60 olunca laf ederler diye bir sey yok ki. bir de bazi aileler boyledir, karismayi sever, maddi yardimda bulunmayi sever.. karsi tarafin aile yapisini cozdunuz mu? mesela benim evlenmeden once kirmizi cizgim aile isi yapan, ailesiyle kesesi bir olan, yardim almasi gereken biriyle evlenmemekti.masraflari ailelerimiz ortak yapti sayilir kalem kalem yazamam ama devamini istemiyorum. istemek zorunda degilim ki yani. hoslanmiyorum artik. sirf sorun olmasin diye de kendi babama da aldirmiyorum.
niye istemedigime gelirsek de nisanlimin annesi bir iki kez bana maddiyatla ilgili seyler sordu, babamin parasiyla ilgili. rahatsiz oldum. onlarla maddi hicbir seyin icinde olmak istemiyorum.
bi sey deme sen
Ne diyeyim senin işinde zor
normalde nisanlimin ailesiyle calismasi soz konusu degildi. bizim meslegimiz ayri, bunun icin de hatta cok buyuk sermayeyle is kurduk. babasi da istemezdi yani muhendis oglunun insaatta durmasini. ama isleri kotuye gitti, babasi guvenecegi birini bulamadi, toparlanana kadar rica etti. nisanlim da kabul etti. 5 yildir birlikteyiz en basindan zaten ben ailemle calisacagim dese ben kabul etmezdim dediginiz gibi.tamam da zaten maddi yardim almissiniz. yani %40 yardim edince laf etmezler ama %60 olunca laf ederler diye bir sey yok ki. bir de bazi aileler boyledir, karismayi sever, maddi yardimda bulunmayi sever.. karsi tarafin aile yapisini cozdunuz mu? mesela benim evlenmeden once kirmizi cizgim aile isi yapan, ailesiyle kesesi bir olan, yardim almasi gereken biriyle evlenmemekti.
hayır. para insanı olduğun anlamına gelmiyor. ancak neticede bu paralar harcanıyor ve bir şekilde birisi ödüyor.nasil yani dugun yerinin pahali olmasi mi benim cok para insani oldugum anlamina geliyor?
ben bunlari yazmak istemedim. sonra konu hep baska yerlere gidiyor. benim sorunum nisanlimla olan tartismam. harcadigim, kazandigim para degil yani onlari siz sorunca yazdim.
yo siz kabul etmeyin diye demiyorum. sadece aile iliskilerini anlamaya calisin diye soyledim...normalde nisanlimin ailesiyle calismasi soz konusu degildi. bizim meslegimiz ayri, bunun icin de hatta cok buyuk sermayeyle is kurduk. babasi da istemezdi yani muhendis oglunun insaatta durmasini. ama isleri kotuye gitti, babasi guvenecegi birini bulamadi, toparlanana kadar rica etti. nisanlim da kabul etti. 5 yildir birlikteyiz en basindan zaten ben ailemle calisacagim dese ben kabul etmezdim dediginiz gibi.