galiba anlatamadim.
ben bu zamana kadar babamdan para aldim, hala da aliyorum. ama bu benim kendi sahsi harcamam. begendigim cantayi babamin kartindan aliyorum. ama eve alacagimiz televizyonu almak istemiyorum. cunku nisanlimin babasinin da almasini istemem o yuzden kendi babama da aldirmak istemiyorum. evet evi yaptirdilar ortak sekilde ama bunu artik geri alamam, o yuzden de kontrol edebilecegim nokta burasi, bundan sonra evlilik icin para almak istemiyorum. nisanlim da babasinin parasiyla araba alsin, tatile gitsin, yesin icsin gezsin karismiyorum. ev icin yapma diyorum bu yani gayet anlasilabilir bi istek.
isi 2 sene once kurduk. evlendikten sonra gecinmek icin yardima ihtiyacimiz yok.
evet tam anlayamadim.
soyle mi demek istiyorsunuz, kendim icin babamdan para alirim ama evimizin esyasi icin almam, nisanlim da ev icin babasindan para almasin?
evlendikten sonra babanizdan harcamaya devem edecek misiniz? sahsi seyleriniz icin mesela?
kendi aranizda bu konulari netlestirdiniz mi?
benim de evlenmeden once kendi kartim vardi mesela, herseyi ordan alirdim. ama evlendikten sonra babamlardan harcama yapmayi biraktim. kendim icin olsa bile. esimin rahatsiz olacagini dusunerek. ayni sekilde esimin de benden habersiz ailesinden maddi destek almamasini istedim. borclu kalmamak icin. siz bu konulari konustunuz mu?