- 12 Temmuz 2006
- 56.016
- 215.336
- 52
- Konu Sahibi sassyassyy
Bana göre, ki herkes farklı düşünebilir saygı duyarım, içinde biraz insani duygular olan, annelik nedir bilen insan annesi olmayan birini yaralamaz, anne baba, aileyle ilgili konularda laflarını ölçüp tartar.Aynen bilerek sırf yaralamak , üzmek için yapmış. Annesi vefat eden birine asla kurulmayacak bir cümle.
Gerçekten artık dantel , oya, ıvır zıvır kalmadı.
Olsa da boşa yer kaplıyor bana göre.
Boşuna dünyanın parası .
Yalnızca ailesi vefat edenler için değil, aileden yaralı insanlar için de dilin kemiği yoktur deyip patavatsızca konuşmaz.
Çeyiz nedir? 2 pırtı. İnsanın değeri 2 pırtıyla ölçülmez, ya ben bu konuya birkaç mesaj yazdım sonrasında yazmama kararı almıştım zira herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir lakin Allah biliyor ya ben bu aileyi hiç beğenmedim, özellikle kayınvalideyi lakin insan kendi evladının bile hayatına bir yere kadar müdahil oluyor gerisi evladımı ilgilendirir diyor ya, bu konu için de böyle düşündüğümden bir yerden sonra durmuştum ama çeyiz kısmı sinir etti, kayınvalide anne olsa, çeyizi de çok önemsiyorsa sassy kızım evlenecek kızın çeyizi olması adettendir, gel seninle çarşıya çıkalım, ben sana bir evde olması gerekenleri söyleyeyim, sen de kendi zevkine göre alınması gerekenleri al derdi.
Amaaaan o danteller zaten Allah anneme ömür versin de valla bekarken danteller yüzünden canımdan bezdirmişti beni, yatak odası danteli, salon danteli, mutfak danteli, hamam takımına bile dantel örmeye kalktı zor ikna ettim, ya bir de o ara bekar kızı olan anneler arasında el havlularına bile en az 1 karış dantel kenar örme yarışı vardı, her havlumda havlunun kendisi kadar dantel kenarı
Evlendim hiçbirini kullanmadım, bu seferde kullanmıyorum diye kızdı Kızıma aynı eziyeti yaşatmaya niyetim yok, her şeyin hazırı var artık, imkanın olsun yeter ki, her şey alınıyor 2 günde ev kuruluyor.