• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hayatı Evli Olan Hanımlar Yardım...!

Ayni evde pammik gibi kv olsada olmuyor iste yeri geliyo insan kocasini istemiyor birde annesi zor oluyor onlar uzulmesin kirilmasin diye sen uzuluyosun yeri gelince abartmadan rahatsizligini saygisizlik etmeden soyle hamileykende yasadigin stres uzundu bebisinide uzuyor biliyorsun dimi bu kpcalar hamile esi el ustunde tutacana dahada bi garip oluyorlar

Bide boyle moda cikti ayila bayila aldigi esini evlendikten sonra begenmiyor ustelik te sevmiuorum diyo soguk davraniyor kadinida bunalima goturuyorlar bi sure sonra kadininda icinden gelmeyince biseyler suratsiz oluyor sevimsiz oluyo sen yaptin

Üzüldüm canım ya.. Evliliğinin en güzel yılları böyle geçip gidecek. Bir anda her şeyin değişeceğini hayal etmen seni fazlasıyla üzer. Umarım 3 yıl sonra dilediğin yaşantıyı yaşayabilirsin eşinle. Kendi evinizde yıpranmadan..
Tabii bu hızla 2. bebeği yapmazsan..

Alta not olarak yazdigin " istedigin evliligi " en basta esine evlenmeden soyleseydin ve birlikte oturmayi kabul etmeseydin keskeeeee
Bence hata ustune hata .. sana basinizi sokacak bi ev bile saglayamayan adamla evleniyosun arti hemen hamile kaliyosun arti adam surekli anneme yardim et is birakma onu yap sunu yap diye seni resmen anasina yardimci yoldas diye almis o eve..
E suan 3 bin borc var evide ayiramaz diyosun o zaman yapcak ne varki stresli bi hamilelik..kolay gele allah yar ve yardimcin olsun

Bebek sahibi de olunca tam kuş kondurmuşsun yani. Off of ne desem sana hatalar silsilesi. Büyümemiş koca,buyumemiş sen, evde kayınvelide,herşeye karışan koca ve kayınvalide. Aylık 3000 ödeme. 4 ayda 4 yıllık yıpranma.

Lütfen yanlış anlamayın beni.
22 yaşındasınız ve ilkokul mezunuyum diye yazmışsınız.
Neden okumadınız?

Canım çok sabır isteyen bir evliliğin başındasın
Ama kocan çok düşüncesiz birine benziyor..
Nasıl sormaz bir ihtiyacın var mı diye? Bebek olduğunda bile sarılmamış..
Sen yine de kendini köreltme mutlu olacağın şekilde takıl
Annenlere falan git ,arkadaşlarınla görüş.
O birazda sorsun sana naptın falan diye

kusura bakma ağır olucak ama sen kendin kaşınmışsın hem kv ile oturarak hem de hamile kalarak.

nedemek annem yorulmasın sen hizmetçi misin?

anne konusunda da yanlışsın. eşim bikere yok öyle yalnız gitmek birlikte gidicez dedi evlenmek için izin aldığın insanlara senin izninle mi gidicem dedim daha da laf etmedi.

ezdirme kendini hayat çok kısa

Aynı evde yaşamak mı, Allah korusun! Nasıl böyle bir yükün altına girdin canım sen? Üstelik bir de kaynın varmış..yaşın da küçük aslında evlilik için..daha ergenlik dönemi diyorum ben bu zamanda 25' e kadar..Allah kolaylık versin..Aslında şu an neyi merak ettim biliyor musun ne yapıyorsunuz şimdi aynı evin içinde..elinde telefon olunca asılmıyor mu yüzü kvnin?

İstediğin evlilik tarzini yazmissin ama bence çok amacsiz . Tabi bu benim dusuncem hadi 1 sene yaptin 2 sene yaptin 3. Sene bunalir insan.Kişi kendisi içinde bir şey yapmali.

En büyük hata sende çocuğu ben istedim diyorsun.Böyle mutsuz bir yasantın var ve daha 4aylık evlisin neden bu kadar acele ettın kı cocuk ıcın?Bıraz evlılıgın otursaydı durumunuzu duzeltseydınz yıne yapardınız.Şımdı cocuk olduktan sonra ınan bana cok coook daha mutsuz olacaksın cunku sımdı boyle anlasamıyorsanız bebegın dogduktan sonra da herseyıne karısacak k.v,sevmlerını sahıplenmelerını ıstemeyeceksın,asıl o zaman kendı odana salonuna cıkamayacaksın ve asıl o zamn kıyamet kopacak bak gor.Bebegı kendısı dogurmus gıbı sahıplenıp annesne bıle vermek ıstemıyo bu kv.ler.Sımdı esınle konus desek te bos bastan sen ıstemıssın orda oturmayı sen ıstedın bunu dıyecek,bellı kı annesını dusunuyor hep ondan taraf olacak,dogum yaptıktan sonra da oyle olacak.E bosan mutsuzsan desek hamılesın bır suru sorun olacak vb.Valla ne dıyım Allah yardımcın olsn.

Bide çocuğu sen istedin pes kaza falan dersin sandım. Bide 3 seneyi kısa görme ömründen ömür gider neler neler sığar 3 yıla. Nasıl dayanıcaksın bakalım..

22 yaşına kadar neden kendini geliştirmek işin hiç birşey yapmadın.. Tmm okul şart değil ama Bi sanat hobi vs ne bileyim insanların sana saygı duyacağı danışacağı herhangi birşey :( yani sanki bu noktaya siz getirmişsiniz gibi, ilk evlendiğimizde tlf elinizde diye kızıyorlarmış falan, Nasıl bir evlilik bekliyorsunuz ki bu hayattan, ve üstte bir arkadaşın da söylediği gibi hayaliniz de çok boş .. Böyle yazmak istemezdim ama ilk defa bir üyeye olumsuz birşey yazıyorum sanırım
Neyse bunlar lakırtı, geçmiş artık, ama boşa geçirdiğin yılları düşünerek dört elle okuluma sarıl derim ben

Back