• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hayatı Evli Olan Hanımlar Yardım...!

Valla kabul etmissin adam daha anasini birakip gitmez cocuk olunca saydiklarin iki katina cikacak ama edin annesinin engin tecrubelerinden yararlanmak icin beraber oturalim dicek sen yandin basta buyuk sozu dinlicektin

yan daşre başka aynı ev başka ama yıne
Konu sahıbude üst katta sonucta bu dublekslerin mutfaği ,banyosu yok mu her iki katta.eşine bağlı herşey o istese hiç alt katada inmez.he bi nebze böyle olucagı en başindan belli,kabul etmiş kendisi bi arkadasımızın dediği gibi arkadas hiç bir iş yapmıyor sanırım sürekli internette olunca adanda uyarma gereği duymustur.

Konu sahıbude üst katta sonucta bu dublekslerin mutfaği ,banyosu yok mu her iki katta.eşine bağlı herşey o istese hiç alt katada inmez.he bi nebze böyle olucagı en başindan belli,kabul etmiş kendisi bi arkadasımızın dediği gibi arkadas hiç bir iş yapmıyor sanırım sürekli internette olunca adanda uyarma gereği duymustur.
ne olursa olsun dubleks yıne aynı ev sonucta. her evlı ınsanın evı ayrı olmalı. buyuk konusmkyayım hayatta oturmam kvdemle

ne olursa olsun dubleks yıne aynı ev sonucta. her evlı ınsanın evı ayrı olmalı. buyuk konusmkyayım hayatta oturmam kvdemle
Olmalı?size göre öyle olabilir herkes ayrı oturmak istemeyebilir ben şahsım adına konusuyorum kı beraber kakdiğimiz dönemde sorun yaşamadım.konu sahibi eşi ile halkedicek bu işi başka çaresi yok.buarada yenğ evlendiğim senelerde bende öyle dşyordum sonra eşimi yan daireyi satın almak konusunda ben ikna ettim:-)

Back