• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hayatı Evli Olan Hanımlar Yardım...!

Kv ile oturman 4 aylık evli olup hamile kalman tamamen yanlış bence.
Sen eşini evlenmeden önce ne kadar tanıdın? Ne kadar güvendin? Sonradan mı değişti bu adam?
Çünkü ayrı eve çıkmadan da istese seni dışarı çıkarır gezdirir sinemaya götürür yapabilecek bir sürü şey var.
Sanki seni eve, yemek temizlik annesine arkadaş kendisine de çocuk yapacak cinselliği yaşatacak biri olarak getirmiş bu adam.

BENDE AYNEN BÖYLE SÖYLEDİM ONA AMA CEVAP VERMEDİ BİLE SADECE SURAT YAPTI SIRTINI DÖNDÜ. NE YAPMALIYIM ?

Yazık değil mi yazık tabi... Ama geri dönüş yapmam çocuk konusunda yapamam kıyamam yani. Ben onu çok istedim en azından onun için birşeylerin değişmesi gerek.

Bu saatten sonra tabi ki yapacak bişey yok. Ama siz kendinizi fazlaca ezdirmişsiniz bu evliliğin başından beri. Bir de anlattıklarınıza bakarak tek sorununuz kvniz değil gibi geldi bana. Eşinizde de pek sevgi belirtileri göremedim . Flört etmeden mi evlendiniz?

Bunları yaşayabilmek için öncelikle ayrı bir evde yaşamanız gerekiyor biliyorsunuz değil mi?
Eşinin ailesinin burnunun dibinde bunlar ne yazık ki olmuyor.

Bir de sizi üzmek istemem ama böyle bir adama bırakın çocuk vermeyi onunla evlenmek bile hata.
Keşke bu hataya bir de çocuk eklemeseydiniz.

Eşimi seviyorum ve üzülmesine surat yapmasına dayanamıyorum birlikte ağlıyoruz bile ama adam inat annesi başına kalkar bunları biliyor ve bişey yapmıyor. bende borç bitene kadar bekleyeyim diyorm. ama kolay değil hiç

Bu saatten sonra tabi ki yapacak bişey yok. Ama siz kendinizi fazlaca ezdirmişsiniz bu evliliğin başından beri. Bir de anlattıklarınıza bakarak tek sorununuz kvniz değil gibi geldi bana. Eşinizde de pek sevgi belirtileri göremedim . Flört etmeden mi evlendiniz?

1,5 yıl konuştuk zorla buluşturuyordum adamı. her hafta sonu bşişe çıkıyor gelemiyoırum diyordu. sevgi desen sanmam olduğunu ama sana gösteremiyorum diyo

1,5 yıl konuştuk zorla buluşturuyordum adamı. her hafta sonu bşişe çıkıyor gelemiyoırum diyordu. sevgi desen sanmam olduğunu ama sana gösteremiyorum diyo

Keşke böyle bir ilişkiyi evliliğe götürmeseydiniz. Şuan için en iyi çözüm ayrı eve çıkmak gibi borçlar varken o da nasıl olacak ki.

Keşke böyle bir ilişkiyi evliliğe götürmeseydiniz. Şuan için en iyi çözüm ayrı eve çıkmak gibi borçlar varken o da nasıl olacak ki.

İşte bende bekleyeyim diyorum kendime ama borçlar bitmez borçsuz kalınmıyo ki. nasıl yapayım bilmiyorum ama sabırdan başka bişey gelmiyor elimden

ne kadar cesursunuz şaşırıyorum.. 4. ayda hemen çocuk yapmak ..
gözünüzü korkutmak istemem ama çocuk olduktan sonra bu sorunların dahada artıcak.. eşinin evlilikten anladığı şey seni asla tatmin etmeyecek .. şimdi seviyorum surat yapmasına dayanamıyorum diyorsun ya böyle giderse sevmeyide bırakacaksın.. kredi vs bekleme bir yolunu bulup evini ayır ..

Çok çabuk hamile kalmışsın,zor bir hayat ve daha 4 ayda bu hale gelmişsin,bu şekilde senelerce yaşamaya öalıştığını düşünürsek zor bi durum.ailen gelip gitmiyor mu?ailenin desteği onlara karşı duruşları seni sahiplendiklerini onlara göstermeleri önemli şu durumda,kimsesiz gibi kalmışşın,daha çok ezerler seni böyle,eşinden de destek yok aksine baskı.kendini ezdirme ve ayrı eve çıkın gerekirse baban ağırlığını koysun konuşsun eşinle,kayınvalidende kaynınla otursun.

bu konudada sen tavrını koycaksın aa okadarda deil arkadaşa izin vermes ne demek seni köle nyetinemi aldı hangi devirde yaşıyoruz yaa

bende öyle aldığını düşünmeye başladım artık . ne yapmalıyım diye kendi kendime soruyorum birgün adet olmuştum geç uyandım ve temizlik yaptım öğlenb 4 te aşağı indim kadın bana 2 gün tavır surat yaptı eşime ağlayarak anlatmıştım daha sonra bi yere gidiyorduk kadınlar o gün koluma girdi iyi davranmaya başladı çünkü eşim sabah konuyu ona söylemiş

BENDE AYNEN BÖYLE SÖYLEDİM ONA AMA CEVAP VERMEDİ BİLE SADECE SURAT YAPTI SIRTINI DÖNDÜ. NE YAPMALIYIM ?

Ciddi bir konuşma yapmalısın. tartışma ya da kavga içermemeli yani yüz göz olmamalısınız.
aranızda çok yaş farkı falan var mı?
rahatsızlıklarını belirt maddeler halinde
istediklerini de belirt maddeler halinde
zaman ver biraz imana gelirse düzelmeye başlar gelmezse işin zor canım senin.
borç bitene kadar mecbur oradasın en azından iletişiminiz iyi olsun belki kocan evli olduğunu anlayamadı ailesiyle oturduğunuz için. evli sağlıklı ve mutlu çiftler hakkında bilgi ver aradaki farkı görmesini sağla mesela..
yani beraber bir şeyler yapmaya alıştırmalısın mutlaka

ne kadar cesursunuz şaşırıyorum.. 4. ayda hemen çocuk yapmak ..
gözünüzü korkutmak istemem ama çocuk olduktan sonra bu sorunların dahada artıcak.. eşinin evlilikten anladığı şey seni asla tatmin etmeyecek .. şimdi seviyorum surat yapmasına dayanamıyorum diyorsun ya böyle giderse sevmeyide bırakacaksın.. kredi vs bekleme bir yolunu bulup evini ayır ..

Haklısınız konuyu açabilsem bi konuşsam belki onun da diyecekleri vardır.

bende öyle aldığını düşünmeye başladım artık . ne yapmalıyım diye kendi kendime soruyorum birgün adet olmuştum geç uyandım ve temizlik yaptım öğlenb 4 te aşağı indim kadın bana 2 gün tavır surat yaptı eşime ağlayarak anlatmıştım daha sonra bi yere gidiyorduk kadınlar o gün koluma girdi iyi davranmaya başladı çünkü eşim sabah konuyu ona söylemiş
işte herşeyi eşine anlatma anlattığın zman geçerli haklı olduğundan emin ol ve surat yapck dye kendinden ödün verme varsın yapsın sen cık kendi odanda takıl orası senınde evin

Ciddi bir konuşma yapmalısın. tartışma ya da kavga içermemeli yani yüz göz olmamalısınız.
aranızda çok yaş farkı falan var mı?
rahatsızlıklarını belirt maddeler halinde
istediklerini de belirt maddeler halinde
zaman ver biraz imana gelirse düzelmeye başlar gelmezse işin zor canım senin.
borç bitene kadar mecbur oradasın en azından iletişiminiz iyi olsun belki kocan evli olduğunu anlayamadı ailesiyle oturduğunuz için. evli sağlıklı ve mutlu çiftler hakkında bilgi ver aradaki farkı görmesini sağla mesela..
yani beraber bir şeyler yapmaya alıştırmalısın mutlaka

5 yaş var aramızda.
Birşeyler yapmaya çalışıyorum anlatıım da ama hala aynı belki de evli olduğunu anlayamamıştır haklısın.
madde madde yazıcam birazdan akşam söyleyeceğim

işte herşeyi eşine anlatma anlattığın zman geçerli haklı olduğundan emin ol ve surat yapck dye kendinden ödün verme varsın yapsın sen cık kendi odanda takıl orası senınde evin

2 gün boyunca arkasında dolaştım eşim bu sefer kötü davranır.

5 yaş var aramızda.
Birşeyler yapmaya çalışıyorum anlatıım da ama hala aynı belki de evli olduğunu anlayamamıştır haklısın.
madde madde yazıcam birazdan akşam söyleyeceğim

Sinemaya gidin yürüyüşe çıkın güzel vakit geçirmeyi sağla öğrenmiş olur kendi ister zamanla belki

Back