Evlilik,eş ailesi, geçinmek ve mesafe.

Aynı binada dan sonrasını okumaya gerek yok. Ya iyi geçineceksin ne derlerse yapacaksın. Ya da esaslı bir kavga koparıp eşini ikna edip başka yere taşınacaksın. Başka yolu yok şekerim. Keşke olsa ama yok.

Canım aynısını yaptım. Ama bana ne dedi biliyormusun evde yemek mi yapıyorsun sanki dedi. 2 tabak yemek verdi diye. Annemde 7 aydır 2 kere gelmiştir ikisindede gelip 2 günlül yemeğimi yaptı temizliğime yardıma geldi kadıncağız cümbür cemaat eşimin ailesine hizmet ettik.

Sevişiyoduk anne bir daha çağırmayın demen lazım.bak o zaman daha gıkını çıkarıyomu. Hınk diyip kalır orda herhalde.

e desin ne olacak. He yapmıyorum ne yapıcam de. Bütün gün dışarıda çalışıyorum de. Eve gelince olduğu kadar işte de.
Oğluyla aynı şartlarda çalışıyorsun ve sana bunu demeye cesaret edememeli normal şartlarda.

Kim yapmıyor yapıyoruz ya yemek diye tersledim. O gün bugündür eşim anneme gidelim yemeğe diyemiyor

Münasebetsizliğe böyle cevap vermen lazım ciddiyim. Sabah sabah tatil günü 7 aylık evlilikte aranmaz. Eşinin istememesi lazım. Bu kadar meraklıysa evlenmeseymiş
Gitmedik canım benide uyandırmadı zaten ama kaynanam neden diye hesap soruyor eşim bana demedi bile anne haberim yoktukş uyuyorduk dedim iyi ben bidaha oğlumu değil seni arıyım diyor yüz bulunca

Gitmedik canım benide uyandırmadı zaten ama kaynanam neden diye hesap soruyor eşim bana demedi bile anne haberim yoktukş uyuyorduk dedim iyi ben bidaha oğlumu değil seni arıyım diyor yüz bulunca

Ooffff ömür törpüsü.
Niye aynı apartmandasınız siz?

Ya ne çirkin durumlar bunlar. Böyle insanlarla aynı binada yaşıyorsanız ezilmemek için ya siz de biraz daha aktif olacaksınız ya da oradan taşınacaksınız.

Karşınızdaki insana göre değişir ama bu. Mesela ben ilk senelerde her hafta arardım kayınvalidemi. Baktım benim aramamı oğlu arattırıyor sanıyor. Kıymetimi bileceğine bana iyice tutumu değişti bıçak gibi kestim aramayı. Oğlu haftada bir arar konuşurlar. Ben aramam bayramdan bayrama. Onlar bize gelmezler pek, ben de bayramda bir iki gün yılda da iki kere beşer günlük giderim. Totalde yılda 15 günğ aşmaz gördüğüm. Benimki ama samimiyeti yanlış anlayan verdikçe daha çok isteyen tiplerdi. Memnuniyet duyup teşekkür eden tipler değillerdi. Senelerce her anneler gününde çiçek yolladım oğluma teşekkür etti. Üstüne oğlu anne eşim yollamış ona söyle dediğinde sen neden düşünmüyorsun demişti. O oldu mesela yollamam. Oğlu düşünsün. Madem kıymet bilmiyor, düzgün davranmıyor ben de artık özenli olmam dedim. Memnunım durumdan da

Kendi aileme de eş ailesine uzaktayız eş ailesi evlendiğimde bi kere davet ettim o kdr bi daha gelmediler açıkçası bende özellikle arayıp davet etmedim görümcem evde 5 köpek besliyor bırakıp bi yere gitmiyor kp rahatsız bu yuzden kv çıkamıyor ama biz onlara gittiğimizde işte demedi olmasın bize de buyurun diyorum. Pandemi dolayısıyla zaten bi yere gitmiyoruz evdeyiz hep anca önemli bir şey olacak o zaman gittiğimde de gayet rahat sıcak yapılması gerekenleri yapıyoruz kulak takıyorum bazen bazen söylüyorum bitiyor dönüyoruz. Bence neyden rahatsızsanız söyleyin mesela kendi anneniz her geldiğinde kv çağırmayın bir şey derse de doğrudur anne dersin annemle konusmam gereken seyler vardı bu sefer böyle oldu deyiver anlar zaten .. Her yemek yiyişte gitme çağırma ben eşimle başbaşa yiyeceğim de tatlı tatlı onu da anlar en fazla bozulur o da onn problemi eşin senden yana ise kullan bnu

Ya ne çirkin durumlar bunlar. Böyle insanlarla aynı binada yaşıyorsanız ezilmemek için ya siz de biraz daha aktif olacaksınız ya da oradan taşınacaksınız.
Biraz daha aktifim ama içim içimi yiyor acaba kötü birimiyim kendi elimle onları itiyor muyum diye.

Benim bu kocamla başbaşa yemem lazım lafını da alıştırmam lazım kendime diyemediğim için sinir oluyorum çünkü

Bizimkilerde teşekkür etmez canım. Samimiyet verdkçe istiyorlar. Uzaktalar mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…