Benim eşimin ailesi çok uzakta yaşıyor. Yakın yaşasakta deccal eltim laf eder diye gelip yapamazdı. İstese de yapamazdı. Eşimi tembih ediyor yardım et diye bana kadın tut diyor (bunlar bile bir şeydir millet oğluna kıyamıyor ya da geline zerre acımıyor niye kadın tuttun diye bir Fr laf ediyor) Bende kimseden yardım istemiyorum açıkçası. Kendi aileme de güvenemiyorum bipolar gibiler ayarları sürekli değişiyor. Bir gün beni çok seviyorlar bir gün nefret kusuyorlar. Çok gelelim dediler ama eşim yardım ediyor sağolun dedim (Ki adam çok yoğun çalıştı bende pek yardım isteyen biri değilim malesef, parça parça kendim yaptım) doğumdan sonra gelin dedim. Bebeği sevsinler sonra gitsinler. Ben normalde de çalışırken kadın çağırıyorum. Doğum öncesi içinde çağırdım. Doğumuma 15 gün falan kaldı. Temizlettim. Bir kez daha üstünden geçse yeter. Ki onlarda alıştı. Gelelim demiyorlar artık. Kadını bir daha çağırırsın kalanları temizler diyorlar.
xjdjd
Senin mevzuna gelirsek. Benim ailem gibi sonradan akılları başlarına gelmiş ama o işler pamuk ipliğine bağlı bana sorarsan. Madem çok istiyorlar gelip yapsınlar. Anladığım kadarıyla yapma diyince alınıyorlar. Sende hediye alırsın güzel düşünmüşsün. Bir de dilinle Allah razı olsun diyiver konusu açıldıkca hem hoşlarına gider, daha çok sevklenirler.Ama bunu oğullar için yapıyorlar o kesin. Kendini salma kollarına benim gibi :) Cokta abartmasınlar. Yaptırmak istemiyorsan da kadın tut evi temizlet. Size kıyamadım falan filan de tatlı dille. Benim taktikle erteleyebilirsin. Ben önce son aylar dedim sonra son haftalar dedim sonra eşimin pili bitsin öyle dedim şimdi de doğum olsun lohusayken diyorum. Ama hepsini 1,2 hafta sonra Mevlid ini okutup göndermeyi planlıyorum içten içe
djdjd Bir3ysellik özgürlük benim için
verilene yok demem ama istemem. Ama benden de beklentiye girilmesini istemem. Falan filan çok uzattım