Evlilik denen kurum bu muydu?

Teşekkür ederim. Onun bitmesin diye bir tavrı yok evet. Annem dahi şaşırıyor nasıl merak etmez seni diye.
Burada bazı arkadaşlar ne kadar basite indirgemiş herşeyi. Sanırım evliliği dövüş sanatları zannediyorlar.
Arkadaşlar evlilik nedir çevremden biliyorum, ailemden biliyorum. Her kavgada evi terketmiyorum ayrıca. İlk kez gittim çünkü artık bu kadar sabır sonunda son hakaretleri kaldıramadım.
Kişiliğime de bana da ters bunlar.
Evet kadın dediğin yapıcıdır ama bu yapıcılık değil kakılmışlık modu.

Benim halamın kızı evlendi kayın valide si buna huzur vermedi oglum da oglum dedi şimdi oglu anasının dizinin dibinde boşanma aşamasındalar

Evliligin ilk zamanlari zor mutlaka, sonucta yeni bi hayata baslamak, farkli bi insana ve ailesine alismaya calismak kolay degil..
Ama sizinki bana da pek oyle gelmedi..
Esinizin derdi nedir yani?
Daha once bosanmayi dile getirdiniz mi, tepkisi ne oldu?
Kararinizdan emin olmadan ailenizi doldurmayin derim..

Normal değil yaşadıklarınız. Alisma sürecide böyle birsey değil. Adam nasılsa evlendim deyip yüzünü göstermiş.

Boşanın, annesiyle saadetle yaşasın. 2.5 ayda bu kadar şey yaşatması dengesiz olduğunu gösterir zaten. Ayrıca 1 sene demişsiniz tanısalı zaten kendini saklaması gereken 5 6 ay gibi bir süre nerdeyse iyi başarmiş.

Canım ben de babaevine geldim
Aynıyız şuan galiba
Biz de kötü tartıstık gitmemi istedi geldim ama hakaret küfür filan da vardı sabır sabır nereye kadar

Evlilik iptali yapamazsınız. O ayırt etme gücü yokken yapılan evliliklerde geçerli.

Bir sene dediğiniz olay anlaşmalı boşanmak için geçerli.

Ünlüler bir günde bile boşanabiliyor inanın bende anlamıyorum onu ana bir seneden eminim.

Şimdi geçimsizlik nedeniyle dava açabilirsiniz ama süreç uzar boşananlar daha iyi bilir.

Eşinizin değişmesi kötü olmuş. Gittiğiniz iyi bence aklı başına gelir belki ciddi olun böyle giderse boşanırız deyin korksun.

Kötü bir durum ama boşanmak için şimdilik yeterli mi bilemedim siz bilirsiniz yaşadığınızı.

Bir sene dolana kadar ayrı yaşayabilirsiniz. Dolunca ertesi gün atar imzayı boşanırsınız.

Benzer şeyler yaşamışız Ben kendi hayatımda bu yaşadıklarımı düşününce , Aslında normalde bu kadar dip dibe olmayan anne ve oğulun gelini tehlike tehdit olarak görüp birbirlerine kitlenmeleri ve sonunda iyice agresifleşip geline biz hayatı annemle yaşayacağız sen bizim hayatımızda yancısın yerini bil deme şekilleri olduğuna karar verdim.

Senin adina c

Senin adina cok uzuldum bi kadin icin yasamasi cok zor bi durum. Ben de yeni evlendim daha yeni 3ayimiz doldu dedigin kadar olmasa da ilk gunden biz de sorunlar yasadik . Ikinizde aile ortaminizdan koptunuz bunun erkejlerde adaptesi daha zor oluyor ben bunu tecrube ettim. Sakin bi anini yakalayip duygularini duzgun bi sekilde ifade etmelisin ev terketmek cozum degil hatta cocukluk. Sonuna kadar mucadele etmeni tavsiye ederim altini cizerek soyluyorum kendini ezdirmeden. En azindan en sonunda olumsuz bi sonuc alirsan ki umarim olmaz vicdanin rahat olur. Kimseyi dinleme kalbinin sesini dinle.

Ilk evlendigim zaman aileme asiri bi duskunlugum basladi. Halbuki ayni evin icinde bile bagimsiz biriydim. Esim de ilk evlendigimiz zaman ailesine daha duskundu. Sonra zamanla, is guc, cocuk falan derken duzeldi her sey. Aile olmak biraz zaman alabiliyor. Cocuk yapmadan biraz daha zamana birakabilirsiniz bence.

Kuzenlerine de gene annesi benim adıma sizi daha sonra çağıracak sözü verdi. Eşim de bunu onaylıyor.
Başıma bişi gelmiyecekse... şu söylediğin çok normal çoğu evlilikte olur ki sorun bile denmez. Evet, insanlar yeni evlenen kuzenlerini evlerinde ziyaret ederler... kuzenler sormuştur kv'de de çağıracak tabii demiştir. her ayrıntıya değil de makul ayrıntılara takıl derim.

Eğer benim evime çağırmadığım kişileri bile kafasına göre getirip oldu bittiye getiriyorsa, kuzenleri de ayrı çağırırsın moon, onlar da bekliyordu sizi ayrı çağıracak dedim derse evet bunda bir makul bir ayrıntı vardır. Kaldı ki şimdi de kuzenler toplantısını organize ettiler. Sürekli hizmet ve yemek halindeyiz.

Eşiniz de bu durumun doğru olmadığını kabullenmeli ve psikoloğa gitmeli.Anne çocuk bağında problem var bu durumun düzelmesi minimum 1,5-2yıl. Eğer hatalarının farkına varırsa eş terapilerini ilk etapta deneyebilirsiniz.İstanbul da oturuyorsanız özelden msj atarsanız yönlendirme de yapabilirim kendim de gidiyorum hakkınızda hayırlısı olsun içinde bulunduğunuz durum gerçekten çok zor

yazılarınızdan çok akıllı bilinçli biri olduğunuzu anlıyorum ve böyle insanlara nasıl bu adamlar denk geliyor aklım almıyor. evlenmeden önce hiç mi sinyal vermedi. boşanmak için erken gibi sanki ama eşinizden bir adım bekleyin bakalım ne yapacak

Evlilik iptali ilk 48 saat icinde oluyor diye biliyorum. Yanlis olabilir.
Ilk 1 yil anlasmali bosanilmiyor hakim deneyin deneme süresi verecegim va vs diye uzatiyor celseleri

Kv niz olmasa evliliginizi anlarsiniz daha cok yeni ayni evi paylasmaya alismamissinizdir bile.
Baska bir sehire gidemez misiniz ?

Size farklı yüzünü göstermiş demekki .iözayı attıktan sonrada kendi kişiliğine dönmüş .1 yıldan önce boşanma olmaz bende duymuştum . Bu süreçte ailenizde kalın belki geçen süre zarfında değişir .

Thats cicim ayları.. kendimi gördüm.. geçiyo

Bir yil dolmadan cekismeli bosanilmiyor ancak anlasmali bosanilabiliyor. Anlasmaya yanasmazsa da aceleniz yoksa bir yilin dolmasini bekleyip dava acabilirsiniz. Ya da siz hic muhatap olmayin bir avukat bulun o arasin anlasmali bosanmaya ikna etsin.

Eşimin derdi sanırım üzerimde himaye kurmak. Bilemiyorum ki... Boşanmayı sürekli dile getiren de kendisi her kavgada.
Ailemi doldurmuyorum, ağlamıyorum kendime acımıyorum da. Şu an çözüm odaklıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…