Evlilik denen kurum bu muydu?

Onu istemeyen bir eş olduğunu anlarsa belki, 1 sene sonunda anlaşmalı boşanabiliriz.
Umarım yani...
Teşekkür ederim.

Ne güzelmiş, herşeye rağmen normal evlilikler olduğunu bilmek duymak ne güzel...
Teşekkür ederim.

herkes hata yapar ama sen benzer hataları yapanlara göre çok daha güçlü görünüyorsun bence
hastalıklı anne oğul ilişkisi asla düzelmez

Ne beyinsiz analar var ne sümsük evlatlar yetiştiriyorlar. Alsın koynunda beraber uyusun artık...keşke bu sinyalleri görmezden gelmeseydiniz.

Aşırı şımartıldıysa düzelmez bence de bu herif. Bu yaştan sonra zor.

Aynen bende korkuyorum.

Kısaca gerçek yüzlerini evlendikten sonra görmüşsünüz. O olmadan da yapabilirsiniz. Sizi daha fazla yıpratmasına izin vermeden ayrılın gitsin. Varlığı birşey kazandırmayanın yokluğu pekte birşey kaybettirmez.

Sizin sorun olarak nitelendirdiğiniz şeyleri o sorun olarak görmüyor, onun sorun olarak nitelendirdiği şeyleri siz sorun olarak görmüyorsunuz. Dışarıdan müdahaleler evliliğinizi yıpratmış. Evlenmeye değer gördüğünüz şeylerin hatırına, çift olarak terapiye gitmenizi tavsiye ediyorum. 2.5 ay çok kısa bir süre, evlilik iki taraflı fedakarlık istiyor. Bence fevri davranmayın, düzelebilecek şeyler vardır Eminim. Dolduruşa gelen adam/kadın yanlışlıklar yapabilir. 34 yaşında düzeninin değişmesi bunalıma itmiş olabilir.

Annesinin böyle ağlamalarını duygusal anne modu olarak zannedip umursamadım önce, sinyal olduğunun farkına evlenince vardım maalesef.
Hem şımartılmış hem pohpohlanmış. Tüm sülalenin gözbebeği olduğunu zannediyor eşim.

Ondan olumlu yaklaşımlar görseydim yakın zamanda, terapiyi kabul edebilirdim ama aile yapısı annesiyle ilişkilerinin düzeleceğini düşünmüyorum.
Şimdilik boşanma üzerine yoğunlaştım.
Bu kadar emekle gerçekleşen bir evliliğin bitmesi evet kolay değil, ama her gün stres her gün üzüntü de bize çift olarak birşey katmıyor.

Daha cok yeni evlisiniz bosanma karari almak icin cok erken bence
Evlilikler anca 1 2 sene de oturur ki ilk 1 sene cok sancilidir
Kimse bosanmak icin evlenmez ama cok cabuk da pes edilmemeli
Esinizi karsiniza alip konusmadiniz mi hic

Bir yuvasına bile sahip çıkamayacak kadar paçoz bir adam olduğunu anlayacak sizin gerçekten gittiğinizin farkına varınca.

Hayır zaten 2 günlük evli olup evine sülasini toplayanın... başka yetersizlikleri de vardır bence.

Daha cok yeni evlisiniz bosanma karari almak icin cok erken bence
Evlilikler anca 1 2 sene de oturur ki ilk 1 sene cok sancilidir
Kimse bosanmak icin evlenmez ama cok cabuk da pes edilmemeli
Esinizi karsiniza alip konusmadiniz mi hic
Çok defa konuştum. Çok defa anlatmaya çalıştım ama sanırım iyi şeylerin yanında kötü şeyler daha baskın. Düzelebilecek şeyler olduğunu düşünmüyorum özellikle aile yapısının, anne oğul ilişkilerinin...
Pes etmemek için çok direndim aileme anlatmadım, tek kazandığım üst üste ettiğim tartışmalar oldu. Şimdilik bir sürece girdik. Bunun devamında ne olur bilemiyorum.

Benim eşim de öyle , tek çocuk diye herşeyini emeksiz önüne sunuyorlar. Ve tecrübe ile sabit; düzelir düzelir diyenlere kulak asma, düzelmiyor sadece sen yıprana yıprana esnetiyorsun her fikrini hep kendinden veriyorsun.

10 günlük evliyken 13 kişilik aile meclisini ağırlamak zorunda kaldım kişileri annesinin belirlediği. Kuzenlerine de gene annesi benim adıma sizi daha sonra çağıracak sözü verdi. Eşim de bunu onaylıyor.
Kendi evime gelen misafirleri dahi belirleyemiyorum. Güçlü görünümlü anne boyunduruğu altıda bir kişilik. Olay bu tam olarak.

Tek çocuk dahi değil, kardeşi var o da evli ama bizimkinin yeri annesinde farklıymış. 2 ayda yıprandım net şekilde...

Ee madem kendileri çalıp kendileri oynayacaklardı sizin niye düzeninizi bozdular ?
Evlenmeseymiş paşazade !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…