- 17 Ekim 2017
- 37
- 37
- 3
- Konu Sahibi Moon_nback
-
Anlasmali bosanmali yapamazsiniz ilk 1 sene. Ama diger bosanma sebeplerinden cekismeli dava açabilirsiniz. Ama hakim bosamayabilir elle tutulur bir sebebiniz olmadigi icin. Gerci hakaret piskolojik siddet varsa ispstlanirsa olabilir.
Evlilik iptali sizin durumunuz icin mümkün değil.
Evlilik böyle birşey değil canım, yol yakınken dönmelisin bence. Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Kavgalı değiliz rastgelirsek konuşuruz ama mesafeyi dışarıdan bakan gözle bile sezersin. Benim net tavrıma rağmen eşimden bu yönde tek bir hakaret işitmedim. Açıklama yaptı adlarına özür diledi. Baktı olmuyor konu kapandı olduğu haliyle kabul etti. Ayrıca sen evden çıktıktan saatler sonra sadece nerdesin diye mesaj atanla zaten işin olmasın
Bunu nasıl anladım derseniz, kayınvalidem aldığı evi anlatırken bunu babası almak istemiyordu.
X (Eşim için bahsediyor) babasına kızdı ikimiz bir olduk ikna ettik. X im benim için çok farklı. diyerek cümleyi tamamlıyor.
X im herşeyi beğenmez, herşeyin en iyisini ister vs vs diye de ekler üstüne.
Eşim kayınvalidemin gözünde çok başka bir yerde.
Daha evlenmeden 2 hafta önce ağlamaya başlamış, bunu eşim çok gururlanarak söylüyordu.
Annem ayakkabılarımı topluyorum ağlıyor, nikahım olduğu gün sabaha kadar uyumadı, kına gecesi sabaha kadar ağladı, halama gidip ben X siz napcam deyip ağlıyormuş diye bana anlatıyordu arada sırada.
Hızla gelen bir buz dağını fark edemeden çarptım sanırım...
Ne beyinsiz analar var ne sümsük evlatlar yetiştiriyorlar. Alsın koynunda beraber uyusun artık...keşke bu sinyalleri görmezden gelmeseydiniz.Bunu nasıl anladım derseniz, kayınvalidem aldığı evi anlatırken bunu babası almak istemiyordu.
X (Eşim için bahsediyor) babasına kızdı ikimiz bir olduk ikna ettik. X im benim için çok farklı. diyerek cümleyi tamamlıyor.
X im herşeyi beğenmez, herşeyin en iyisini ister vs vs diye de ekler üstüne.
Eşim kayınvalidemin gözünde çok başka bir yerde.
Daha evlenmeden 2 hafta önce ağlamaya başlamış, bunu eşim çok gururlanarak söylüyordu.
Annem ayakkabılarımı topluyorum ağlıyor, nikahım olduğu gün sabaha kadar uyumadı, kına gecesi sabaha kadar ağladı, halama gidip ben X siz napcam deyip ağlıyormuş diye bana anlatıyordu arada sırada.
Hızla gelen bir buz dağını fark edemeden çarptım sanırım...
Aynen bende korkuyorum.Böyle konuları okudukça beni bi korku sarıyor. Nasıl değişebiliyor bu kadar bu adamlar,nasıl ben bu insanı tanıdım diyipte evlenicem onu düşünüyorum.
Siz de bence doğru kararı vermişsiniz,gerçekten pişman olduğunu görmeden dönmeyin
Oğluşuna yapışmış sankı elınden alacaklar .yok tabii ki evlilik bu değil. bu tarz "anne" lerde var bi sorun. çocuğa değer vermek gerek tamam ama bu çocuğa yapışıp kalmak olmuş. 33 yaşında bırak artık peşini yani
Artarak devam edeceğinin farkındayım. Düzelmeyecek.herkes hata yapar ama sen benzer hataları yapanlara göre çok daha güçlü görünüyorsun bence
hastalıklı anne oğul ilişkisi asla düzelmez
Annesinin böyle ağlamalarını duygusal anne modu olarak zannedip umursamadım önce, sinyal olduğunun farkına evlenince vardım maalesef.Ne beyinsiz analar var ne sümsük evlatlar yetiştiriyorlar. Alsın koynunda beraber uyusun artık...keşke bu sinyalleri görmezden gelmeseydiniz.
Aşırı şımartıldıysa düzelmez bence de bu herif. Bu yaştan sonra zor.
Hem de ne yapışmak :) bundan sonra oğluşu onun olabilir. Ben çıktım aradan.yok tabii ki evlilik bu değil. bu tarz "anne" lerde var bi sorun. çocuğa değer vermek gerek tamam ama bu çocuğa yapışıp kalmak olmuş. 33 yaşında bırak artık peşini yani
Ondan olumlu yaklaşımlar görseydim yakın zamanda, terapiyi kabul edebilirdim ama aile yapısı annesiyle ilişkilerinin düzeleceğini düşünmüyorum.Sizin sorun olarak nitelendirdiğiniz şeyleri o sorun olarak görmüyor, onun sorun olarak nitelendirdiği şeyleri siz sorun olarak görmüyorsunuz. Dışarıdan müdahaleler evliliğinizi yıpratmış. Evlenmeye değer gördüğünüz şeylerin hatırına, çift olarak terapiye gitmenizi tavsiye ediyorum. 2.5 ay çok kısa bir süre, evlilik iki taraflı fedakarlık istiyor. Bence fevri davranmayın, düzelebilecek şeyler vardır Eminim. Dolduruşa gelen adam/kadın yanlışlıklar yapabilir. 34 yaşında düzeninin değişmesi bunalıma itmiş olabilir.
Bir yuvasına bile sahip çıkamayacak kadar paçoz bir adam olduğunu anlayacak sizin gerçekten gittiğinizin farkına varınca.Annesinin böyle ağlamalarını duygusal anne modu olarak zannedip umursamadım önce, sinyal olduğunun farkına evlenince vardım maalesef.
Hem şımartılmış hem pohpohlanmış. Tüm sülalenin gözbebeği olduğunu zannediyor eşim.
Çok defa konuştum. Çok defa anlatmaya çalıştım ama sanırım iyi şeylerin yanında kötü şeyler daha baskın. Düzelebilecek şeyler olduğunu düşünmüyorum özellikle aile yapısının, anne oğul ilişkilerinin...Daha cok yeni evlisiniz bosanma karari almak icin cok erken bence
Evlilikler anca 1 2 sene de oturur ki ilk 1 sene cok sancilidir
Kimse bosanmak icin evlenmez ama cok cabuk da pes edilmemeli
Esinizi karsiniza alip konusmadiniz mi hic
Benim eşim de öyle , tek çocuk diye herşeyini emeksiz önüne sunuyorlar. Ve tecrübe ile sabit; düzelir düzelir diyenlere kulak asma, düzelmiyor sadece sen yıprana yıprana esnetiyorsun her fikrini hep kendinden veriyorsun.Annesinin böyle ağlamalarını duygusal anne modu olarak zannedip umursamadım önce, sinyal olduğunun farkına evlenince vardım maalesef.
Hem şımartılmış hem pohpohlanmış. Tüm sülalenin gözbebeği olduğunu zannediyor eşim.
10 günlük evliyken 13 kişilik aile meclisini ağırlamak zorunda kaldım kişileri annesinin belirlediği. Kuzenlerine de gene annesi benim adıma sizi daha sonra çağıracak sözü verdi. Eşim de bunu onaylıyor.Bir yuvasına bile sahip çıkamayacak kadar paçoz bir adam olduğunu anlayacak sizin gerçekten gittiğinizin farkına varınca.
Hayır zaten 2 günlük evli olup evine sülasini toplayanın... başka yetersizlikleri de vardır bence.
Tek çocuk dahi değil, kardeşi var o da evli ama bizimkinin yeri annesinde farklıymış. 2 ayda yıprandım net şekilde...Benim eşim de öyle , tek çocuk diye herşeyini emeksiz önüne sunuyorlar. Ve tecrübe ile sabit; düzelir düzelir diyenlere kulak asma, düzelmiyor sadece sen yıprana yıprana esnetiyorsun her fikrini hep kendinden veriyorsun.
Ee madem kendileri çalıp kendileri oynayacaklardı sizin niye düzeninizi bozdular ?10 günlük evliyken 13 kişilik aile meclisini ağırlamak zorunda kaldım kişileri annesinin belirlediği. Kuzenlerine de gene annesi benim adıma sizi daha sonra çağıracak sözü verdi. Eşim de bunu onaylıyor.
Kendi evime gelen misafirleri dahi belirleyemiyorum. Güçlü görünümlü anne boyunduruğu altıda bir kişilik. Olay bu tam olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?