• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik denen kurum bu muydu?

zaten eşinin duruşunda azıcık bir umut görseydim ( anlattıklarından ) sana şans vermelisin derdim, ama kendine yazık etmek olur bu, hayat bazen bizi tahmin etmediğimiz şeylerle sınıyor ne yazık ki, umudunu kaybetme ve yaşamının iplerini yeniden ellerine al moon, sen de bu güç var ben hissetim bunu ;)

Yorumunuz bana o kadar iyi geldi ki.
Emeğime ve hayallerime yazık oldu evet hala düğün albüm fotoğrafları sosyal hesaplarda paylaşılırken bunu konuşmak yorucu birşey ama sanırım düzelecek umuduyla yapılan yanlışları göz ardı etmek de bana ya da ona evlilik adına birşey katmıyor.
Kardeşi 1 senelik evli, onun eşiyle olan ilişkisini gözlemliyorum çok farklı bizden.
Bizde onların 10 da biri sevgi dolu davranışlar yok. Kardeşi eşini her yerde över, yüceltir ben kendi eşimde onu göremiyorum.
Daha geçen gün aşureye çağırdığımda eşimin ailesini ve kendi ailemi; herkesin yanında 'Anne bu ciğerin şusu eksik dimi?' 'Zeytinyağlı sarmayı 2 kez yaptıktan sonra çok iyi yapacaksın' gibi laflarla karşılaşıyorum.
Eşini yüceltmeyi geçtim ağzını açmasa belki mutlu olabiliriz ama ihtimal veremedim nedense...

Ben de bunu annesine söyledim siz varken birşeyler konuşulacak sonra gene 2 kişi kalacağız dedim.
Gene aynı sorunlar olacak dedim. Kaldı ki oğlunuz yanlış yaptığını düşünmğyor ondan pişman olduğuna dair bir ışık görmedim dedim.
Siz ondan daha çok üzülüyorsunuz dedim. Her kavgada boşanma lafını açıp beni istemeyen adamı ben hiç istemiyorum dedim.
Yanlışını kaç defa anlattım anlamadı ama artık anlatmıyorum. Bana kimse böyle hakaretler edemez. Ağız alışkanlığı diyorsunuz böyle şey olmaz iki gün sonra başka cümlelerle gelecek ben bunlara gelemem ve kararlıyım ben dedim.
Kapadık telefonu böylece.
Dediğiniz gibi bu kadar kısa sürede ayrılığı düşünmem belki tuhaf ama gidecek senelerimi ve psikolojimi düşününce neyle kurtulsam kar diyorum.

Bence şuan mantıklı kararlar alıyorsunuz
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu gibi hikayeleri duydukça tamamen kendime üzülüyorum.
2,5 ay boyu sürekli evliliğe alışma adaptasyon süreci diye kendimi kandırıyordum.
2 gün önce itibariyle bambaşka bir boyutta olduğum dank etti.
Şimdi kendime tüm barış diyenlere inat bir yol arıyorum.

Zararın neresinden dönersen kardır canım benim.Fark etmişsin ne güzel.Çok büyük çoğunluğumuz sıkıntı yaşıyor ama seninki fazla ve garip.Herşeyine bakan annesi gitsin alkolün sonucuna da baksn oğlu için.Başvurduğu yol da çok saçma

Back