Evlilik çekincesi

Ay size ne elalemin memesinden, şeyinden hanımefendi?? Size göre yanlışsa yapmayın oldu bitti. Size fikrinizi soran oldu mu bu konuda? Velev ki oldu, beddua edip hakaret etmeden fikrinizi dile getiremiyor musunuz?

Evlenmeden önce sevişenleri aşağılıyorsunuz ama biri çıkıp size “ ben de evlenmeden sevişmem “ diyenler yobazdır dese, hoş olur mu? Her iki cümle de yanlış. Herkesin doğrusu kendine. Milletin ahlak bekçiliğini yapmak size mi kaldı?

Olur mu canım erkeğin elinin kiridir
Başkaları ile sevişip eşinin yüzüne nasıl bakacaksın diyor da, hiç kimse demiyor bu erkekler kadınlarının yüzüne nasıl bakıyor diye.. Ve resmen diyor ki biri ile sevişirsen seni öldürmesi çok normal..

Ben kendi şeyime bakamıyorum bu kadar çok sorun etme derim doktora gidin buradan kimse kimsenin cinsel organına fayda sağlayamaz bence sağlıkla ilgili hiçbir şeye yorum yapamayız yapsakta yanlış olur bunun tek çözümü doktor ama ilişkiniz normalde iyi gidiyorsa ben sorun olarak görmüyorum

Aynen öyle diyeceğiz

Bu sayko hırsını alamayıp özelden mesaj yazmış bir de.

Hiçbir zihinsel anlaşma cinsel sorunları kurtarmıyor bence. Biz kadınlar olarak aşık olmak için bile bir kalite kontrol yapmalıyız maalesef. Çünkü sende olduğu gibi bağlandıktan sonra çok daha zor oluyor. Uff gerçelten erkek cinselliği demek dert demek. Yok eğriliği yok erken boşalması, yok boşalamaması, yok kalkmaması, yok fazla uzun olması, yok çok kısa olması, yok çok ince olması, yok fazla -az sertleşmesi, yok isteksizliği, yok fazla isteği.... sayarken yoruldum valla.bizim için düzgününü denk getirmek zor. Anlaşıyorsun bir de bunları düşünmek zorunda kalıyorsun.senino kadar iyi anlıyorum ki.benimde başıma birkaç kez gelmişti. Upuzun adamlar pantolonu bir indiriyor incecik, ufacık penisler. Hayatımda en ufak ve ince penisleri de senin sevgilin gibi çok uzu boylu adamlarda gördüm. Yani boyla hiçbir ilgisi yok bu durumun.garip aslında vücudumuzda her yer boyumuzla orantılı ama penis değil işte. Ayrıl bence. Cinsel sıkıntıyla ilişki yürümüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…