Bakmaya devam edin...!! Modern olmak daha evlilik olmadan birlikte olmaksa ben modern olmayayım..Kafalar karışık. "Avrupaya özentili ama Avrupa olamayan" ne demekse... gelecekte sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız diyor bir de. Valla çok da güzel bakıyoruz, çünkü yobaz insanları almıyoruz hayatımıza.
Çok ilginç gerçekten toplum ne hale gelmiş... Çok yazık..Değişik bir kafa. Dünyanın merkezinde sanıyor kendini. Herkes onun doğrularını benimseyip öyle yaşayacak sanki.
Tamam, sen olma...Bakmaya devam edin...!! Modern olmak daha evlilik olmadan birlikte olmaksa ben modern olmayayım..
Ne diyim size daha evlenmeden nişanı geçtik zaten, hemen birlikte olmuşsunuz ne acelesi vardı yangından mal mı kaçırıyorsunuz..!! Çok ilginç ne diyim farz edelim ki o sevgiliniz olmadı diger sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız ben daha önce bekaretimi birisine verdim gel seninle evlenelim mi diyeceksiniz.!! Toplum siz ve sizin gibi güya modern Avrupa, ya özentili ama Avrupa gibi olamayan çagın güya insanları yazıklar olsun size..
Bakmaya devam edin...!! Modern olmak daha evlilik olmadan birlikte olmaksa ben modern olmayayım..
Peki bundan bize ne?
Konu başlığı "evlilik öncesi seks hakkında ne düşünüyorsunuz
Onu o haltı yemeden önce düşünecekti.. Nasıl vicdanları var anlamıyorum birde burda dert yanıyor beter ol inşallah.Evet öyle diyecek. Yalvaracak hatta. Ama kimse almayacak(!) konu sahibini. İçiniz rahat olsun.
Beddua da geldi. Valla sizden hiçbir şey olmaz ya. 250 yıl falan lazım.Onu o haltı yemeden önce düşünecekti.. Nasıl vicdanları var anlamıyorum birde burda dert yanıyor beter ol inşallah.
Ellemeyin ablaya, kırkını geçmiş, eline erkek eli değmemiş. Başına vurmuş zaarOnu o haltı yemeden önce düşünecekti.. Nasıl vicdanları var anlamıyorum birde burda dert yanıyor beter ol inşallah.
Siz oldunuz ne oldu her akşam birinin koynunda yatagı da bil.....m nereniz kalıyor s........ k medik sonra ya intihar ediyorsunuz ya da yandım anam şarkısını söylüyorsunuz veya iyi bir şiddet görüyorsunuz beter olun inşallahTamam, sen olma...
Siz eline kadın eli değmemiş bir eş mi arıyordunuz peki?Siz oldunuz ne oldu her akşam birinin koynunda yatagı da bil.....m nereniz kalıyor s........ k medik sonra ya intihar ediyorsunuz ya da yandım anam şarkısını söylüyorsunuz veya iyi bir şiddet görüyorsunuz beter olun inşallah
Şikayet ettim sizi kusura bakmayın. Kafayı yemişsiniz valla.Siz oldunuz ne oldu her akşam birinin koynunda yatagı da bil.....m nereniz kalıyor s........ k medik sonra ya intihar ediyorsunuz ya da yandım anam şarkısını söylüyorsunuz veya iyi bir şiddet görüyorsunuz beter olun inşallah
Onu o haltı yemeden önce düşünecekti.. Nasıl vicdanları var anlamıyorum birde burda dert yanıyor beter ol inşallah.
Birileri sevişiyor diye bu kadar sinirlenmek normal bir şey değil yalnız.
Konu sahibi de "yedim bir halt, şimdi nasıl evleneceğim" falan dememiş, konu bambaşka bir şey. Hayal görüyorsunuz herhalde sinirden.
Şu yazdığı şeye bakar mısın ya?Siz oldunuz ne oldu her akşam birinin koynunda yatagı da bil.....m nereniz kalıyor s........ k medik sonra ya intihar ediyorsunuz ya da yandım anam şarkısını söylüyorsunuz veya iyi bir şiddet görüyorsunuz beter olun inşallah
Siz oldunuz ne oldu her akşam birinin koynunda yatagı da bil.....m nereniz kalıyor s........ k medik sonra ya intihar ediyorsunuz ya da yandım anam şarkısını söylüyorsunuz veya iyi bir şiddet görüyorsunuz beter olun inşalla
Ben sevişemiyorsam kimse sevişmesin diyor, siz de anlamıyorsunuz hiçBirileri sevişiyor diye bu kadar sinirlenmek normal bir şey değil yalnız.
Konu sahibi de "yedim bir halt, şimdi nasıl evleneceğim" falan dememiş, konu bambaşka bir şey. Hayal görüyorsunuz herhalde sinirden.
Şu yazdığı şeye bakar mısın ya?
Başlık hortlamış ama yorum yapcam, ne kadar böyle büyük konuşan varsa hepsinin kızı bunları yaşadı. Yani ben yapmam deme. Kızın olur, gelinin olur, torunun olur, büyük konuşma.Onu o haltı yemeden önce düşünecekti.. Nasıl vicdanları var anlamıyorum birde burda dert yanıyor beter ol inşallah.
Olamaz. Onların olması için koca bulup evlenmesi lazım.Başlık hortlamış ama yorum yapcam, ne kadar böyle büyük konuşan varsa hepsinin kızı bunları yaşadı. Yani ben yapmam deme. Kızın olur, gelinin olur, torunun olur, büyük konuşma.
O kadar bağnaz ve gereksiz bir düşünce yapısına sahipler ki. Büyüttüğü/büyüteceği kızı varsa evladının hayatına yazık. Sonra bunların kızları baskıdan Twitter’da nipple piercing yaptırıp kalça fotoğrafı atıyor genelde.Olamaz. Onların olması için koca bulup evlenmesi lazım.