..Ben de bir noktadan sonra okuyamadım.
Detayaa gel yalnız, ne kadar çok incelemişsiniz. Hangi ara? Hani o işi yaparken böyle incelemek nasıl mümkün oluyor?
Bu konu gerçekse, bence evet, kesinlikle mutlu olmazsınız. Çünkü sizin kafanızda olması gereken çok net, ve adamıı bayağı defolu gibi anlatıyorsunuz.
Arkadaşım yanlış anlama, okuduğum ilk yarıdan, kısa, eğik, sarkık aklımda kalan. Hani bunun bi standartı varmış gibi, varsa da adam epey kusurlu adam senin anlattığın biçimde. Ki nasıl ölçtün de 8 cm dedin bilmiyorum, ama evet bu hakkaten kısa...
Aslında defolu gibi anlatan ben değilim ben çözüm bulmaya çalıştım. Anlattıklarımı defo olarak niteleyen sizsiniz sanırım?
Ne yapayım silmeyip bu kadar laf yemekten iyi. Yani nedn bu kadar önyargılısını anlamıyorum. Bir insanı tasvir ederken kısa uzun kilolu zayıf esmer açık tenli vs deyince derken hangi kıstası kullanıyoruz gene aynı yere göz var nizam var işte ben de aynı şekilde tasvir ettim..Arkadaşım yanlış anlama, okuduğum ilk yarıdan, kısa, eğik, sarkık aklımda kalan. Hani bunun bi standartı varmış gibi, varsa da adam epey kusurlu adam senin anlattığın biçimde. Ki nasıl ölçtün de 8 cm dedin bilmiyorum, ama evet bu hakkaten kısa.
Konu başlığını değiştir, uyar insanlar, sonra tekrar yapıştır. Bir deMune yi etiketle. O zaten taşır konunu doğru bölüme. Şimdi gelip sildiğini fark ederse banlanacaksın. İçerik siek yasak
Şimdi hem cuma, hem sabah sabah bu kadar detay da olayın artısı. Daha üstü kapalı anlatabilirdin. Hem biri senin fiziğinle , vajinanı tasvir etse aynı şey mi? Adam seni incelese, sonra da benzer şekilde anlatsa sen de bozulmaz mıydın?Ne yapayım silmeyip bu kadar laf yemekten iyi. Yani nedn bu kadar önyargılısını anlamıyorum. Bir insanı tasvir ederken kısa uzun kilolu zayıf esmer açık tenli vs deyince derken hangi kıstası kullanıyoruz gene aynı yere göz var nizam var işte ben de aynı şekilde tasvir ettim..
Neyi anlatamadım acaba olan bu evet ise hoşlanmaz ama ben onun yüzüne söylemedim rahatsız olmasın diye o yüzden burada konu açtım nasıl yaklaşsam ona kırmadan sorunu nasıl çözsem diye danıştım sizlere burada sevgilimi düşündüm sizler çok art niyetlisinizŞimdi hem cuma, hem sabah sabah bu kadar detay da olayın artısı. Daha üstü kapalı anlatabilirdin. Hem biri senin fiziğinle , vajinanı tasvir etse aynı şey mi? Adam seni incelese, sonra da benzer şekilde anlatsa sen de bozulmaz mıydın?
Penis eğriliği canım bundan konuyu kırmadan nasıl konuşsam çözsek vs dedim vay efendim penis öyle tanımlanırmıymış nasıl bir tanım standardı varsa. Türkiye'deki cinsel önyargılar sonucu on dakika olmadı konumun ömrü sağolsunlarKonu nedir biri özet geçsin
Ben konunu yadırgamadım,bu tarz şeyler yaşayan çok kadın var,hatta evlendikten sonra öğrenen,mutsuz olan bir çok kadın var.Cinsellik yaşamak insanların kendi tercihidir,bu yüzden yargılayamayız seni zaten,gelen diğer yorumlardaki incelemişsin diyen arkadaşlara katılmıyorum ben,yaşayabilirsin,sağlık sorunu da olabilir,normal şeyler bunlar,konuşulmasında sakınca görmüyorum şahsen ben,rahatsız olan varsa yorum yapmaz zaten.Yalnızca biraz önce de dediğim gibi +18 e açsaydın daha uygun olurdu,yeni üye olduğun için siteyi aktif olarak kullanamayabilirsin editörler yardımcı olacaktır sana.P
Penis eğriliği canım bundan konuyu kırmadan nasıl konuşsam çözsek vs dedim vay efendim penis öyle tanımlanırmıymış nasıl bir tanım standardı varsa. Türkiye'deki cinsel önyargılar sonucu on dakika olmadı konumun ömrü sağolsunlar
Hay cok yaşa ! :)Konuyla alakasız olacak ama 'göz var nizam var' değil. Göz var izan var.
Ne diyim size daha evlenmeden nişanı geçtik zaten, hemen birlikte olmuşsunuz ne acelesi vardı yangından mal mı kaçırıyorsunuz..!! Çok ilginç ne diyim farz edelim ki o sevgiliniz olmadı diger sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız ben daha önce bekaretimi birisine verdim gel seninle evlenelim mi diyeceksiniz.!! Toplum siz ve sizin gibi güya modern Avrupa, ya özentili ama Avrupa gibi olamayan çagın güya insanları yazıklar olsun size..Merhaba arkadaşlar
Kafama takılan bir sorun var sizinle paylaşmak istedim siz olsanız ne yapardınız?
Biraz özel olacak kusura bakmayın ama birilerine sormam gerekti.
Erkek arkadaşım var biraz birşeyler yaşadık ama ilişki boyutunda değil.
Erkek arkadaşımın cinsel problemleri olduğunu düşünüyorum gelecek korkusu yarattı bende çünkü cinsellik önemi birşey evlilikte diye düşünüyorum.
Öncelikle penisiyle alakalı biraz boyu çok uzun sevgilimin ama penis çok kısa tamam boy takıntım yok devasa birşey beklemiyorum işlevi önemli olan ama 7-8 santim kadar ve ince sayılır, ayriyeten aşağıya eğrilik var neredeyse ikiye katlanacak gibi sürtünme yoluyla bile birşey yaşayamadık sayılır nasıl ilişkiye gireceğiz biz ileride?
Ne denesem açıyor diyo çekiniyorum bende bir adım atmaya.
Ereksiyon sorunu da var sanırım çok istekli birisi pasif değil ama sadece boşalacağı zaman ereksiyon oldu onun dışında sönüktü haliyle ben zevk almadım pek boşalmasıda on saniye falan sürdü.
Varikosol diye bir hastalık var sanırım soramadım ona ama netten biraz sol testinde bi sarkma var bu bize sıkıntı çıkartır mı ileride.
Biraz utandım yazarken tekrar özür dilerim.
Erkek arkadaşımı seviyorum evlenmeyi düşünüyoruz böyle birşey için ondan vazgeçmek te istemiyorum. Bence oda farkında cinsel sorunları olduğunu bende konuyu açıp kendinden uzaklaştırmak istemedim .
Nasıl yaklaşmalıyım ona nasıl konuşayım kalbini kırmadan. Tedavi falan olur mu konuşsam.
25 yaşında benden başka kimseyle yakınlaşmamış o duygusal sebeplere bağlıyor ama ben kendini yetersiz bulduğunu düşünüyorum. Yakınlaştığımızda çok fazla konuştu şöyle iyi mı böyle iyi mi bende sessiz olalım odaklanalım daha çok zevk alalım istiyorum.
Sohbet ederken cinsellik mı olur
Konuşmasının sebebininde kendini yetersiz hissetmesi olduğunu düşündüm
İlişkiye girince eğriliğin düzleşeceğini düşünüyor sanırım laf arasında öyle birşey sıkıştırdı.
Böyle işte lütfen yargılayacak olanlar yazmasın yaşadığımız şeyi anormal bulmuyorum.
Evlilikte bunlar sorun olur mu sizin başınıza geldiyse nasıl hallettiniz fikir verirseniz sevinirim . Konuyu nasıl açsam kırmadan kendimden uzaklaştırmaktan da korkuyordum.
Sırf sizin gibi düşünmeyen insanları yargılayabilmek için 2017den kalma postu bulmuşsunuz galiba. Çok aradınız mıNe diyim size daha evlenmeden nişanı geçtik zaten, hemen birlikte olmuşsunuz ne acelesi vardı yangından mal mı kaçırıyorsunuz..!! Çok ilginç ne diyim farz edelim ki o sevgiliniz olmadı diger sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız ben daha önce bekaretimi birisine verdim gel seninle evlenelim mi diyeceksiniz.!! Toplum siz ve sizin gibi güya modern Avrupa, ya özentili ama Avrupa gibi olamayan çagın güya insanları yazıklar olsun size..
Ay 11 cmlik penis başlığına da yazmış. Siz bu kadar ahlaklısınız madem ne işiniz var penisli filan konularda?Ne diyim size daha evlenmeden nişanı geçtik zaten, hemen birlikte olmuşsunuz ne acelesi vardı yangından mal mı kaçırıyorsunuz..!! Çok ilginç ne diyim farz edelim ki o sevgiliniz olmadı diger sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız ben daha önce bekaretimi birisine verdim gel seninle evlenelim mi diyeceksiniz.!! Toplum siz ve sizin gibi güya modern Avrupa, ya özentili ama Avrupa gibi olamayan çagın güya insanları yazıklar olsun size..
Tüüü demi evlenmeden nasıl sevişirNe diyim size daha evlenmeden nişanı geçtik zaten, hemen birlikte olmuşsunuz ne acelesi vardı yangından mal mı kaçırıyorsunuz..!! Çok ilginç ne diyim farz edelim ki o sevgiliniz olmadı diger sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız ben daha önce bekaretimi birisine verdim gel seninle evlenelim mi diyeceksiniz.!! Toplum siz ve sizin gibi güya modern Avrupa, ya özentili ama Avrupa gibi olamayan çagın güya insanları yazıklar olsun size..
Bekareti vermek nedir?Ne diyim size daha evlenmeden nişanı geçtik zaten, hemen birlikte olmuşsunuz ne acelesi vardı yangından mal mı kaçırıyorsunuz..!! Çok ilginç ne diyim farz edelim ki o sevgiliniz olmadı diger sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız ben daha önce bekaretimi birisine verdim gel seninle evlenelim mi diyeceksiniz.!! Toplum siz ve sizin gibi güya modern Avrupa, ya özentili ama Avrupa gibi olamayan çagın güya insanları yazıklar olsun size..
Kafalar karışık. "Avrupaya özentili ama Avrupa olamayan" ne demekse... gelecekte sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız diyor bir de. Valla çok da güzel bakıyoruz, çünkü yobaz insanları almıyoruz hayatımıza.Bekareti vermek nedir?Çemkirmek için beş yıl önceki konuyu bulup hortlatmak neyin kafası? Yazıklar olsun ne ayrıca, size ne, bize ne?
Değişik bir kafa. Dünyanın merkezinde sanıyor kendini. Herkes onun doğrularını benimseyip öyle yaşayacak sanki.Kafalar karışık. "Avrupaya özentili ama Avrupa olamayan" ne demekse... gelecekte sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız diyor bir de. Valla çok da güzel bakıyoruz, çünkü yobaz insanları almıyoruz hayatımıza.