Evlilik çekincesi

..
Aslında defolu gibi anlatan ben değilim ben çözüm bulmaya çalıştım. Anlattıklarımı defo olarak niteleyen sizsiniz sanırım?

..
Aslında defolu gibi anlatan ben değilim ben çözüm bulmaya çalıştım. Anlattıklarımı defo olarak niteleyen sizsiniz sanırım?
Arkadaşım yanlış anlama, okuduğum ilk yarıdan, kısa, eğik, sarkık aklımda kalan. Hani bunun bi standartı varmış gibi, varsa da adam epey kusurlu adam senin anlattığın biçimde. Ki nasıl ölçtün de 8 cm dedin bilmiyorum, ama evet bu hakkaten kısa.

Konu başlığını değiştir, uyar insanlar, sonra tekrar yapıştır. Bir de Mune yi etiketle. O zaten taşır konunu doğru bölüme. Şimdi gelip sildiğini fark ederse banlanacaksın. İçerik silmek yasak

Ne yapayım silmeyip bu kadar laf yemekten iyi. Yani nedn bu kadar önyargılısını anlamıyorum. Bir insanı tasvir ederken kısa uzun kilolu zayıf esmer açık tenli vs deyince derken hangi kıstası kullanıyoruz gene aynı yere göz var nizam var işte ben de aynı şekilde tasvir ettim..

Şimdi hem cuma, hem sabah sabah bu kadar detay da olayın artısı. Daha üstü kapalı anlatabilirdin. Hem biri senin fiziğinle , vajinanı tasvir etse aynı şey mi? Adam seni incelese, sonra da benzer şekilde anlatsa sen de bozulmaz mıydın?

Ya
Neyi anlatamadım acaba olan bu evet ise hoşlanmaz ama ben onun yüzüne söylemedim rahatsız olmasın diye o yüzden burada konu açtım nasıl yaklaşsam ona kırmadan sorunu nasıl çözsem diye danıştım sizlere burada sevgilimi düşündüm sizler çok art niyetlisiniz

P
Konu nedir biri özet geçsin
Penis eğriliği canım bundan konuyu kırmadan nasıl konuşsam çözsek vs dedim vay efendim penis öyle tanımlanırmıymış nasıl bir tanım standardı varsa. Türkiye'deki cinsel önyargılar sonucu on dakika olmadı konumun ömrü sağolsunlar

Ben konunu yadırgamadım,bu tarz şeyler yaşayan çok kadın var,hatta evlendikten sonra öğrenen,mutsuz olan bir çok kadın var.Cinsellik yaşamak insanların kendi tercihidir,bu yüzden yargılayamayız seni zaten,gelen diğer yorumlardaki incelemişsin diyen arkadaşlara katılmıyorum ben,yaşayabilirsin,sağlık sorunu da olabilir,normal şeyler bunlar,konuşulmasında sakınca görmüyorum şahsen ben,rahatsız olan varsa yorum yapmaz zaten.Yalnızca biraz önce de dediğim gibi +18 e açsaydın daha uygun olurdu,yeni üye olduğun için siteyi aktif olarak kullanamayabilirsin editörler yardımcı olacaktır sana.

Ne diyim size daha evlenmeden nişanı geçtik zaten, hemen birlikte olmuşsunuz ne acelesi vardı yangından mal mı kaçırıyorsunuz..!! Çok ilginç ne diyim farz edelim ki o sevgiliniz olmadı diger sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız ben daha önce bekaretimi birisine verdim gel seninle evlenelim mi diyeceksiniz.!! Toplum siz ve sizin gibi güya modern Avrupa, ya özentili ama Avrupa gibi olamayan çagın güya insanları yazıklar olsun size..

Sırf sizin gibi düşünmeyen insanları yargılayabilmek için 2017den kalma postu bulmuşsunuz galiba. Çok aradınız mı

Ay 11 cmlik penis başlığına da yazmış. Siz bu kadar ahlaklısınız madem ne işiniz var penisli filan konularda?

Tüüü demi evlenmeden nasıl sevişir
Elinizi önüne koyarsınız şahit olusanız
Maksat toplum bozulmasın
Biz gibiler bu toplumda namus bekçiliği yapacağız tabiki
Evet işte toplum gerçeği bu

Son düzenleme:
Bekareti vermek nedir? Çemkirmek için beş yıl önceki konuyu bulup hortlatmak neyin kafası? Yazıklar olsun ne ayrıca, size ne, bize ne?

Bekareti vermek nedir? Çemkirmek için beş yıl önceki konuyu bulup hortlatmak neyin kafası? Yazıklar olsun ne ayrıca, size ne, bize ne?
Kafalar karışık. "Avrupaya özentili ama Avrupa olamayan" ne demekse... gelecekte sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız diyor bir de. Valla çok da güzel bakıyoruz, çünkü yobaz insanları almıyoruz hayatımıza.

Değişik bir kafa. Dünyanın merkezinde sanıyor kendini. Herkes onun doğrularını benimseyip öyle yaşayacak sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…