• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekiniyorum Tecrübeli kadın /tecrübesiz erkek

1 ayda size tecrube katan nedir ve adamin yapamayacagi hareketler mi öğrendiniz? 😄😄😄
Bi de 1 ay evli kaldim bakireyim mi dediniz anlamadim yani orayi. Ister 1 hafta evli kalsin bosanmis biriyle evleniyorsa cinsellik yaşamis olacagini varsaymasi lazim her koşulda.
Hayır o 1 ay olarak biliyor evlilik içinde ilişki olduğunu sanıyor o yüzden :(

Evet evlendiğimi biliyor ama evlilik öncesinde ilişkim olduğunu söylemedim konusu açıldığında da geçiştirdim yalan söyledim açıkçası o yüzden suçluluk hissediyorum zaten :( zaten evlenmiştim o kişiyle ayrıldım da yani öncesi sonrası benim durumumu değiştirmeyecekti ama vicdan yapıyorum...

Kaç yaşındasınız ki

Çok teşekkür ederim o kadar vicdan yapıyordum ki rahatladım buraya yazarken bile neden adamı kandırdın diye linç gelecek diye bekliyordum açıkçası. Çünkü ilişkinin başında bana farklı gözle baksın istememiştim o yüzden yalan söyledim öyle de kaldı hayır öyle değil böyleydi desem yine benim karakterimi biliyor farklı düşünmez ama ilişkimiz zedelenir diye korkuyorum
Farklı düşünmez deme bence, erkelerin beyni nasıl işliyor anlayamıyoruz.

Ben bu konularda pek çok kişiden farklı düşünüyorum zaten bence bakire arayan erkekler dikilmiş zarı da hakkediyor çünkü kendileri bakir değilken böyle bir talepte bulunan ve aşağılamaya kalkışan insanların her şeyi hakettiğini düşünüyorum.

Farklı düşünmez deme bence, erkelerin beyni nasıl işliyor anlayamıyoruz.

Ben bu konularda pek çok kişiden farklı düşünüyorum zaten bence bakire arayan erkekler dikilmiş zarı da hakkediyor çünkü kendileri bakir değilken böyle bir talepte bulunan ve aşağılamaya kalkışan insanların her şeyi hakettiğini düşünüyorum.
Hrkeesin böyle düşünmesi beni çok rahatlattı gerçekten teşekkür ederim. Kendisi gayet olgun düşünüyor aslında ben o muhafazakar kafada diye açık açık konuştum onunla ilişkinin başındayken. Bana verdiği cevap millet neler neler yapıyor, etrafta düzgün kız yok ki sen evlenip ayrılmışsın bunda utanıp sıkılacak bir şey yok demişti

Hrkeesin böyle düşünmesi beni çok rahatlattı gerçekten teşekkür ederim. Kendisi gayet olgun düşünüyor aslında ben o muhafazakar kafada diye açık açık konuştum onunla ilişkinin başındayken. Bana verdiği cevap millet neler neler yapıyor, etrafta düzgün kız yok ki sen evlenip ayrılmışsın bunda utanıp sıkılacak bir şey yok demişti
Bu cümleye bakarsan evlenmeden önce birlikte olduğunu asla söylememelisin. Hayat senin geçmiş senin ama adı üzerinde GEÇMİŞ. hatırlamak ve anlatmak zorunda değilsin

Merhaba erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanacağız bu yüzden cinsellik vs ile ilgili her şeyi konuştuk. Zaten temel şeyleri sevgili olduğumuz sırada konuşmuştuk. Kendisi inancı ve tercihi sebebiyle daha önce biriyle birlikte olmamış biz de bunu ilişkimizde sürdürdük. Ben daha önce çok kısa süren (1 ay) 1 evlilik yaptım bunu biliyor fakat evlilik öncesinde evlendiğim şahısla cinsel ilişki yaşadığımı bilmiyor. Belki hata ettim ama dillendirmek istemedim, sakladım.
Benim çekindiğim nokta ister istemez ben ilişki anlamında tecrübeliyim tabii ki niyetim onu kandırmak falan değil ama bildiğim için utanıyorum, istekli gözükmem vs yanlışmış gibi geliyor. Sizinle paylaşıp düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Kendimi yeterince suçluyorum zaten, bazen onu hak etmediğimi bile düşünüyorum ne yapmalıyım fazla düşünmemeli miyim yoksa evlendikten bir süre temkinli mi olmalıyım ama temkinli olursam da bu kez onu kandırmaya devam etmiş olmaz mıyım
Zaten 1 ay sürede evlilik yaşamışsınız yani deneyimimiz olduğunu biliyor. Evlilik öncesi cinsellik yaşamış olmanız bir şey değiştirmezki. Böyle düşünüp kendinizi gereksiz yere strese sokmayın. İstekli görünmeniz yanlış değil. Cinsellik evlilikte çok önemli.

Merhaba erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanacağız bu yüzden cinsellik vs ile ilgili her şeyi konuştuk. Zaten temel şeyleri sevgili olduğumuz sırada konuşmuştuk. Kendisi inancı ve tercihi sebebiyle daha önce biriyle birlikte olmamış biz de bunu ilişkimizde sürdürdük. Ben daha önce çok kısa süren (1 ay) 1 evlilik yaptım bunu biliyor fakat evlilik öncesinde evlendiğim şahısla cinsel ilişki yaşadığımı bilmiyor. Belki hata ettim ama dillendirmek istemedim, sakladım.
Benim çekindiğim nokta ister istemez ben ilişki anlamında tecrübeliyim tabii ki niyetim onu kandırmak falan değil ama bildiğim için utanıyorum, istekli gözükmem vs yanlışmış gibi geliyor. Sizinle paylaşıp düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Kendimi yeterince suçluyorum zaten, bazen onu hak etmediğimi bile düşünüyorum ne yapmalıyım fazla düşünmemeli miyim yoksa evlendikten bir süre temkinli mi olmalıyım ama temkinli olursam da bu kez onu kandırmaya devam etmiş olmaz mıyım
Bunu bilerek evlenmiş olmuyor mu ki? Evlendiğiniz kişiyle evcilik oynayacak değilsinizdir herhalde yani. Ben 1 ay dokunmam diyecek bi erkek de pek tanımıyorum:KK70:

Açık açık biliyorsun bence bilse evlenmeden seks yaptığını ayrılacak bu yüzden istemiyorsun söylemeyi. Ben olsam baştan bu adamla olmam beni ben gibi kabul etmiyorsa. Ona söz hakkı düşmez zaten

Soylemeye gerek yok ne zaman nasil iliski yasadiginizi bilmesin. Evlenmissiniz bosanmissiniz bitmis gitmis o iliski evlenmeden once yasadiginiz iliskiyide unutun. Eski esiniz cikip biz evlenmeden once iliski yasadik diyecek hali yok hos dese bile yalan soyluyor dersin olur biter.

Eğer 1 ay evlilikte birliktelik yaşamadık kağıt üzerinde evlilikdi dediyeseniz bu yalana girer ve yanlış olur. Diğer türlü evlilik olduğu için geri zekalı değil ya birliktelik yaşadığınızı biliyordur.

Yani konuda sorun bakirelik gibi anladım başta ama sorun sizin sadece bir aylık evlilikde değil de onun dışında cinsellik yaşayıp tecrübeli olduğunuzu belli etmek istememeniz.
Neden tepki versin ki evlilik olmuş sonuçta zaten tecrübelisinizdir ona göre

Back