• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekiniyorum Tecrübeli kadın /tecrübesiz erkek

Merhaba erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanacağız bu yüzden cinsellik vs ile ilgili her şeyi konuştuk. Zaten temel şeyleri sevgili olduğumuz sırada konuşmuştuk. Kendisi inancı ve tercihi sebebiyle daha önce biriyle birlikte olmamış biz de bunu ilişkimizde sürdürdük. Ben daha önce çok kısa süren (1 ay) 1 evlilik yaptım bunu biliyor fakat evlilik öncesinde evlendiğim şahısla cinsel ilişki yaşadığımı bilmiyor. Belki hata ettim ama dillendirmek istemedim, sakladım.
Benim çekindiğim nokta ister istemez ben ilişki anlamında tecrübeliyim tabii ki niyetim onu kandırmak falan değil ama bildiğim için utanıyorum, istekli gözükmem vs yanlışmış gibi geliyor. Sizinle paylaşıp düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Kendimi yeterince suçluyorum zaten, bazen onu hak etmediğimi bile düşünüyorum ne yapmalıyım fazla düşünmemeli miyim yoksa evlendikten bir süre temkinli mi olmalıyım ama temkinli olursam da bu kez onu kandırmaya devam etmiş olmaz mıyım
Konudan bağımsız olacak ama 1 ay gibi kısa bir sürede neden ayrıldınız ne yaşadınız balayı zamanlarında

Evlilik İçinde dışında ne fark eder ya bunu mu dert ettiniz.
😄
yani aslında dinen fark eden kısım o.
evlilik yapıp ayrılmış olması dinen sıkıntı değil, zina etmiş olması sıkıntı (bizde tüm olayı bekarete getirmelerinin aksine din esasen kriter olarak bekaret demez, zina der). adam da zaten zina etmemişsin ya evlenmişsin demiş. tam olarak burada demiş yani onu:

Bana verdiği cevap millet neler neler yapıyor, etrafta düzgün kız yok ki sen evlenip ayrılmışsın bunda utanıp sıkılacak bir şey yok demişti
evlenip yaptığı için düzgün kız olduğunu düşünüyor
evlenmeden yaptığını bilse "düzgün kız" olmadığını düşünecek...

konu sahibi bu şekilde düzgünlük kriteri olan birine tamamsanız kurcalamaya gerek var mı, bence yok.

yalnız evlenmeden önce/sonra yapmış olmanız tecrübe anlamında ne değiştirdi, konuyu "tecrübe" diye açtığınız için merak ettim. evlenmeden önce senelerce seks hayatınız mı oldu? tecrübe farkı getirmesi için öyle bir şey olması lazım...

Merhaba erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanacağız bu yüzden cinsellik vs ile ilgili her şeyi konuştuk. Zaten temel şeyleri sevgili olduğumuz sırada konuşmuştuk. Kendisi inancı ve tercihi sebebiyle daha önce biriyle birlikte olmamış biz de bunu ilişkimizde sürdürdük. Ben daha önce çok kısa süren (1 ay) 1 evlilik yaptım bunu biliyor fakat evlilik öncesinde evlendiğim şahısla cinsel ilişki yaşadığımı bilmiyor. Belki hata ettim ama dillendirmek istemedim, sakladım.
Benim çekindiğim nokta ister istemez ben ilişki anlamında tecrübeliyim tabii ki niyetim onu kandırmak falan değil ama bildiğim için utanıyorum, istekli gözükmem vs yanlışmış gibi geliyor. Sizinle paylaşıp düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Kendimi yeterince suçluyorum zaten, bazen onu hak etmediğimi bile düşünüyorum ne yapmalıyım fazla düşünmemeli miyim yoksa evlendikten bir süre temkinli mi olmalıyım ama temkinli olursam da bu kez onu kandırmaya devam etmiş olmaz mıyım
1 aylık evliliğinizin normal evlilik olduğunu biliyor değil mi formalite falan sanmıyor. Sanki siz bu şekilde sanıyor da o yüzden cinsellik yaşadığınız için endişelisiniz. Yoksa evli olan birinin cinsellik yaşamaması imkansız.

fazla dusunuyorsunuz. soylemek zorunda degilsiniz. zaten daha once iliski yasadiginizi biliyor.

Evet evlendiğimi biliyor ama evlilik öncesinde ilişkim olduğunu söylemedim konusu açıldığında da geçiştirdim yalan söyledim açıkçası o yüzden suçluluk hissediyorum zaten :( zaten evlenmiştim o kişiyle ayrıldım da yani öncesi sonrası benim durumumu değiştirmeyecekti ama vicdan yapıyorum...
Geçmişinizle ilgili söylemeniz gerekeni söylemişsiniz, gerisi onu ilgilendimez.

Farklı düşünmez deme bence, erkelerin beyni nasıl işliyor anlayamıyoruz.

Ben bu konularda pek çok kişiden farklı düşünüyorum zaten bence bakire arayan erkekler dikilmiş zarı da hakkediyor çünkü kendileri bakir değilken böyle bir talepte bulunan ve aşağılamaya kalkışan insanların her şeyi hakettiğini düşünüyorum.

Bak normalde dikime karşıyım ama şu cümlen var ya zemheri onay verdiğim şey olabilir. Dikime karşı olmam tamamen seni öyle kabul etsinden bu arada taşlanmayayım durduk yere 🤣 Bu ara herkes başka tarafından anlıyor yazdıklarımı 🫣

Konu sahibi sana gelirsek benimde ikinci evliliğim ve eşim bakirdi benim kaç kişiyle ilişkiye girdiğimi bilmez niye bilsin ilk evliliğimde bakire miydim bilmez ne münasebet. Ben tecrübeliydim onu geliştirdim tam terside olabilirdi o tecrübeli olsaydı o yönlendirirdi. İkimiz içinde önemli değildi, hiç bir zamanda olmadı. Sevgiliyken çok kuyruğuna bastım acaba bişey çıkartırmı diye çıkartmadı. 10. Yılımıza giriyoruz. Karı koca kavgalarımız her insan kadar bizde de olur ama bir kez burdan vurmadı. Sinirlendirsem de konusu açılmadı ,meraktanda.

Ister evlilik oncesi ister sonrasi olsun gecmiste yasadiginiz sadece sizi ilgilendirir, baska kimseyi degil. Bunlara takilacak adamlari almayin zaten hayatiniza. Birde adami haketmiyorum tribine girmissiniz. Siz kendinizi boyle eziklerseniz elin adami neler yapmaz. Adam evlilik gecirmis bir kadin oldugunuzu biliyor daha uzatmanin anlami var mi? Tecrubeliysenizde yatakta rol yapacak degilsiniz. Cocukca islere kalkismayin.

Birbirinizden önceki hayatınızda olan özel alanınız-anılarınız sizi ilgilendirir. Onun için de geçerli bu. Tabii paylaşılması gereken şeyler de var. Fakat kendi rızanızla, reşitken yapmış olduğunuz cinsel aktivite sadece sizi ilgilendirir. Partneriyle cinsellik yaşayınca da (önüne gelenle birlikte olanlardan bahsetmiyorum) kimse düzgün kız imajının dışına çıkmaz. Yazdıklarınıza göre siz seks işçisi falan değilsiniz. Bence bu kadar düşünmeyin. Düzgün kadın el değmemiş, sevgilisi olmayan kadın değildir. Bence partneriniz sizi, siz olduğunuz için seviyor.

Kuzucum evlenip boşanmışsın. Adamda bunu biliyor. Bile bile seninle evlenecek. Ortada kandırılmış bir kişi yok. Evlenmeden önce birlikte olduğunu söyleme. Sonuçta evlendin. Allahın da kulunda önünde nikahlı kocandı. Bitti gitti. Mutlu ol. Allah mutlu etsin. Hiç öyle şeyleri kafana takma. Ne düşünürsen onu çekersin hayatına. Sen mutlu olmaya bak.

Buna benzer film mi yoksa burada konu mu hatırlamıyorum, adam kadının ikinci eşi kadının ilk eşi ile evlenmeden önce birlikte oldu diye kadından boşanıyordu.

Neden konu cinselliğe gelince bakire olmak kutsal bir şeymiş gibi yüceltiliyor. Şu ilişkilerde geçmiş hakkında konuşmak kadar saçma bir durum yok. Yaşanan şeyler geride kaldı. Konuyu adama anlatarak ortamı germeyin. Şahsen birlikte olduğum insanın geçmişte yaşadığı şeyleri bana anlatmasına ayar olurum ve ileride sürekli yüzüne vururum. Boş ver geç git bak önüne.

Erkeklerin bir kısmının ilişki yaşadığı kadınları arkadaşlarına ile pasladığı, kendi aralarında milli olduk diye gezmeleri gibi iğrençlikleri olduğu toplumda kadınlar zaten bekaret kaygısı güderken bir de evlilik geçirdiğiniz halde kaygılarınız var.

Acaba tecrübeli olduğumu anlar mı ? E anlasın.Neden bu kadar korkuyorsun bir ay boyunca sabah akşam yaptınız belki.Bu gayet ilişkiyi öğretir.Adam gelipte demez yani çok biliyor kesin evlenmeden sevişmiş diye.

Valla dese de önemsiz .Bu toplumda her şey kadınları korumak üstüne olmalı bence.SAKLA asla da söyleme erkeklerin yemedikleri halt kalmıyor biz de her hareketimizi anlatmak zorunda hissediyoruz.

Back