Evlilik çekincesi

Elif644

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
28
15
31
Merhaba arkadaşlar
Kafama takılan bir sorun var sizinle paylaşmak istedim siz olsanız ne yapardınız?

Biraz özel olacak kusura bakmayın ama birilerine sormam gerekti.

Erkek arkadaşım var biraz birşeyler yaşadık ama ilişki boyutunda değil.

Erkek arkadaşımın cinsel problemleri olduğunu düşünüyorum gelecek korkusu yarattı bende çünkü cinsellik önemi birşey evlilikte diye düşünüyorum.

Öncelikle penisiyle alakalı biraz boyu çok uzun sevgilimin ama penis çok kısa tamam boy takıntım yok devasa birşey beklemiyorum işlevi önemli olan ama 7-8 santim kadar ve ince sayılır, ayriyeten aşağıya eğrilik var neredeyse ikiye katlanacak gibi sürtünme yoluyla bile birşey yaşayamadık sayılır nasıl ilişkiye gireceğiz biz ileride?

Ne denesem açıyor diyo çekiniyorum bende bir adım atmaya.

Ereksiyon sorunu da var sanırım çok istekli birisi pasif değil ama sadece boşalacağı zaman ereksiyon oldu onun dışında sönüktü haliyle ben zevk almadım pek boşalmasıda on saniye falan sürdü.

Varikosol diye bir hastalık var sanırım soramadım ona ama netten biraz sol testinde bi sarkma var bu bize sıkıntı çıkartır mı ileride.

Biraz utandım yazarken tekrar özür dilerim.

Erkek arkadaşımı seviyorum evlenmeyi düşünüyoruz böyle birşey için ondan vazgeçmek te istemiyorum. Bence oda farkında cinsel sorunları olduğunu bende konuyu açıp kendinden uzaklaştırmak istemedim .

Nasıl yaklaşmalıyım ona nasıl konuşayım kalbini kırmadan. Tedavi falan olur mu konuşsam.

25 yaşında benden başka kimseyle yakınlaşmamış o duygusal sebeplere bağlıyor ama ben kendini yetersiz bulduğunu düşünüyorum. Yakınlaştığımızda çok fazla konuştu şöyle iyi mı böyle iyi mi bende sessiz olalım odaklanalım daha çok zevk alalım istiyorum.
Sohbet ederken cinsellik mı olur

Konuşmasının sebebininde kendini yetersiz hissetmesi olduğunu düşündüm

İlişkiye girince eğriliğin düzleşeceğini düşünüyor sanırım laf arasında öyle birşey sıkıştırdı.
Böyle işte lütfen yargılayacak olanlar yazmasın yaşadığımız şeyi anormal bulmuyorum.

Evlilikte bunlar sorun olur mu sizin başınıza geldiyse nasıl hallettiniz fikir verirseniz sevinirim . Konuyu nasıl açsam kırmadan kendimden uzaklaştırmaktan da korkuyordum.

Sabah sabah itici oldu biraz konu
Ben bi sorunu oldugunu dusunmuyor sizin yazinizdan cok pimpirikli oldugunuz hissine kapildim ne kadar incelemissinjz massallah ne kadar ayrinti var kisa ince sarkik..ben 10 senelik kocamin cinsel organini bu kadar incelemedim
Ilk kez sizinle yakinlastigi icin heycandan panikten dolayi belki sorun olmustur eger evlenirsenjz herseyin cozumu var o zaman tedavi olur simdi ne dicen ki niye kucuk niye kalkmiyo niye ince niye sarkik mi dicen saka gibi

Siz kaç kişiyle yaşadınız böyle şeyler?
Hiç de utanmışa benzemiyorsunuz ve bence gerçek değilsiniz..
İnanmak zorunda değilsiniz.
Utandım ama geleceğim daha önemli yapacak birşey yok sormam gerekti. Beğenmediyseniz yazmasınız ben ne soruyorum siz ne diyorsunuz anlamıyorum sizin gibi insanları.

Çok ince ayrıntı inceleme gerektiren bir konu değil göz var nizam var . Atıyorum bir insana zayıf kilolu demek için oturup.bir saat incelemek mi lazım ?

İnanmak zorunda değilsiniz.
Utandım ama geleceğim daha önemli yapacak birşey yok sormam gerekti. Beğenmediyseniz yazmasınız ben ne soruyorum siz ne diyorsunuz anlamıyorum sizin gibi insanları.

Geleceğiniz buna mı bağlı?
Ben de sizi anlayamadım..
En iyisi çıkayım bu konudan

İnsan başlığa falan uyarı yazar. Sabah sabah derdine düştüğünüz şeye bak. İnsanın inanası gelmiyor. Nasıl bi inceleme, nasıl didik didik etme. Tiksindirici. Beni de biri bu kadar incelese ben de isteksiz olurdum normal yani. Kimse özel bölgesinin böyle incelenmesini istemez. Karşınızdaki insana biraz saygı duyun öncelikle.

Ben de bir noktadan sonra okuyamadım.

Detayaa gel yalnız, ne kadar çok incelemişsiniz. Hangi ara? Hani o işi yaparken böyle incelemek nasıl mümkün oluyor?

Bu konu gerçekse, bence evet, kesinlikle mutlu olmazsınız. Çünkü sizin kafanızda olması gereken çok net, ve adamıı bayağı defolu gibi anlatıyorsunuz.

Sabah sabah saçma sapan insanların yorumları yüzünden siliyorum konu mu herkes ağzına gelecek şeyi söyleyecek birini arıyor sanırım beğenirsen yorum yaz beğenmezsen yazma size başka konuda fikrinizi soran mı var anlamıyorum!
Bu mu sorulur şu mu sorulur size ne benim aklıma takılan şeyden!! Bunu sorgulamak hiç kimseye düşmez!
Biraz özel yazıyor başta ama merak var ya okuyorsunuz sonra laf ediyorsunuz özel yazdım okuma madem . Okuyuca bile tiksindirici bulan insanlar ben bir ömür bunu göreceğim şekil de değildi zaten sıkıntı bize sorun çıkartıp çıkartmamasıydı. Neyse sizi Allah'a havale ediyorum inşallah sizin başınıza gelmez!

Böyle birşeyi bir arkadaşım yaşadı,6 ay kadar emek verdi düzelmesi için,doktora gittikleri halde düzelme olmadı malesef ve arkadaşım ayrılmayı tercih etti..
Sizi anlıyorum bir yakınım da böyle bir sorunla karşı karşıya kaldığı için lakin doğru yere açsaydınız bu kadar tepki almazdınız bence.

Böyle birşeyi bir arkadaşım yaşadı,6 ay kadar emek verdi düzelmesi için,doktora gittikleri halde düzelme olmadı malesef ve arkadaşım ayrılmayı tercih etti..
Sizi anlıyorum bir yakınım da böyle bir sorunla karşı karşıya kaldığı için lakin doğru yere açsaydınız bu kadar tepki almazdınız bence.

Yeni üye sayılırım o yüzden cinsel kısma açamıyorum diye biliyorum o yüzden böyle oldu. Teşekkür ederim normal bir cevap verdiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…