Başlığa ekliyorum cinsel içerikli olduğunu kusura bakmayın belirttimde aslında keşke okumasaydınızKonu +18 ve benim içim kalktı. Burda paylaşmamalıydınız.
İnanmak zorunda değilsiniz.Siz kaç kişiyle yaşadınız böyle şeyler?
Hiç de utanmışa benzemiyorsunuz ve bence gerçek değilsiniz..
Burda +18 cinsellik topiği var orda paylaşılmalıBaşlığa ekliyorum cinsel içerikli olduğunu kusura bakmayın belirttimde aslında keşke okumasaydınız
Çok ince ayrıntı inceleme gerektiren bir konu değil göz var nizam var . Atıyorum bir insana zayıf kilolu demek için oturup.bir saat incelemek mi lazım ?Sabah sabah itici oldu biraz konu
Ben bi sorunu oldugunu dusunmuyor sizin yazinizdan cok pimpirikli oldugunuz hissine kapildim ne kadar incelemissinjz massallah ne kadar ayrinti var kisa ince sarkik..ben 10 senelik kocamin cinsel organini bu kadar incelemedim
Ilk kez sizinle yakinlastigi icin heycandan panikten dolayi belki sorun olmustur eger evlenirsenjz herseyin cozumu var o zaman tedavi olur simdi ne dicen ki niye kucuk niye kalkmiyo niye ince niye sarkik mi dicen saka gibi
İnanmak zorunda değilsiniz.
Utandım ama geleceğim daha önemli yapacak birşey yok sormam gerekti. Beğenmediyseniz yazmasınız ben ne soruyorum siz ne diyorsunuz anlamıyorum sizin gibi insanları.
Ya nasıl insansınız insanların çoğu cinsel sebeplerle boşanır bu evlilik geleceğim.demek istedimGeleceğiniz buna mı bağlı?
Ben de sizi anlayamadım..
En iyisi çıkayım bu konudan
N'olmuş ? İçeriği göremedimSiz kaç kişiyle yaşadınız böyle şeyler?
Hiç de utanmışa benzemiyorsunuz ve bence gerçek değilsiniz..