Evlilik çekincesi

Kafalar karışık. "Avrupaya özentili ama Avrupa olamayan" ne demekse... gelecekte sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız diyor bir de. Valla çok da güzel bakıyoruz, çünkü yobaz insanları almıyoruz hayatımıza.
Bakmaya devam edin...!! Modern olmak daha evlilik olmadan birlikte olmaksa ben modern olmayayım..

Erkek arkadaşınız ürolojiye randevu alıp gitsin.
Sorunu var tabiki..
Bir tanıdığımızın çocuğu olmuyordu senelerdir sonradan yanlış hatırlamıyorsam onun da eşinde varikosel varmış.
Tedaviden sonra çocukları olmuştu.

Ne diyim size daha evlenmeden nişanı geçtik zaten, hemen birlikte olmuşsunuz ne acelesi vardı yangından mal mı kaçırıyorsunuz..!! Çok ilginç ne diyim farz edelim ki o sevgiliniz olmadı diger sevgiliniz olacak kişinin yüzüne nasıl bakacaksınız ben daha önce bekaretimi birisine verdim gel seninle evlenelim mi diyeceksiniz.!! Toplum siz ve sizin gibi güya modern Avrupa, ya özentili ama Avrupa gibi olamayan çagın güya insanları yazıklar olsun size..

Evet öyle diyecek. Yalvaracak hatta. Ama kimse almayacak(!) konu sahibini. İçiniz rahat olsun.

Tamam, sen olma...
Siz oldunuz ne oldu her akşam birinin koynunda yatagı da bil.....m nereniz kalıyor s........ k medik sonra ya intihar ediyorsunuz ya da yandım anam şarkısını söylüyorsunuz veya iyi bir şiddet görüyorsunuz beter olun inşallah

Siz oldunuz ne oldu her akşam birinin koynunda yatagı da bil.....m nereniz kalıyor s........ k medik sonra ya intihar ediyorsunuz ya da yandım anam şarkısını söylüyorsunuz veya iyi bir şiddet görüyorsunuz beter olun inşallah
Şikayet ettim sizi kusura bakmayın. Kafayı yemişsiniz valla.

Onu o haltı yemeden önce düşünecekti.. Nasıl vicdanları var anlamıyorum birde burda dert yanıyor beter ol inşallah.

Birileri sevişiyor diye bu kadar sinirlenmek normal bir şey değil yalnız.
Konu sahibi de "yedim bir halt, şimdi nasıl evleneceğim" falan dememiş, konu bambaşka bir şey. Hayal görüyorsunuz herhalde sinirden.

Konu sahibi de "yedim bir halt, şimdi nasıl evleneceğim" falan dememiş, konu bambaşka bir şey. Hayal görüyorsunuz herhalde sinirden.
Şu yazdığı şeye bakar mısın ya?

Siz oldunuz ne oldu her akşam birinin koynunda yatagı da bil.....m nereniz kalıyor s........ k medik sonra ya intihar ediyorsunuz ya da yandım anam şarkısını söylüyorsunuz veya iyi bir şiddet görüyorsunuz beter olun inşalla

Kırk yıl koruyunca(!) böyle oluyor demek.

Başka kadınların mutsuz olmasından, şiddet görmesinden mutlu olacak ne yaşıyorsanız allah şifa versin.

Ben sevişemiyorsam kimse sevişmesin diyor, siz de anlamıyorsunuz hiç 😂

Onu o haltı yemeden önce düşünecekti.. Nasıl vicdanları var anlamıyorum birde burda dert yanıyor beter ol inşallah.
Başlık hortlamış ama yorum yapcam, ne kadar böyle büyük konuşan varsa hepsinin kızı bunları yaşadı. Yani ben yapmam deme. Kızın olur, gelinin olur, torunun olur, büyük konuşma.

X