• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hak etmediğim bir evlilik yaşadığımı düşünüyorum ne yapacağım bilmiyorum..

2 çocuğu olan bir adamın, hele ki biri 2 yasinda ve tüm gün anne bakiyor, her akşam eve gelip de kulaklık takip film izleyip sonra da habire arkadaşlarıyla okey oynamaya gitmesi kabul edilebilir bir şey değil. Size gösterdiği ilgiyi ilgisizliği geçtim, çocuklarla o da ilgilenecek, bu onun görevi. Ha yorgun gelir, elbette dinlenecek vs ama. Anne zaten tüm gün yalnızken baba her akşam okey masalarında zaman geciremez. İlk çocukta böyle değildi demişsiniz. Ailesinden duygusal ve fiziksel anlamda bir kopuş yasiyor eşiniz ama burda esas nokta, neden? Dikkatini dağıtan bir başkası mı var, bir yere yüklü miktarda borcu mu var, başka ruhsal sıkıntılar mı var vs vs. Bir nedeni muhakkak var bu uzaklaşmanın. Sizden kopmuş. Belki ikinci çocuk sonrası yorulmustur ruhsal olarak. Yani biz de mesela çok yiprandik çocuktan sonra. Boşanmak için fevri olmayin derim, çünkü şuan halihazirda mesleginiz yok ve küçük bir çocuk var. Biraz daha süreci izleyin ve konuşmaya çalışın bununla ilgili
Yüklü bir borcu yok evde çıkardığı kirli kiyafetini bile çoğu zaman ben toparlarım yorulacağı bir yükü yok çok dertleştim onunla düzelteceğim haklısın diyor.. Çay kahve yanlız içiyorum yanlız uyuyup yanlız uyanıyorum. Annesi bile ondaki değişimin farkında kızım sana üzülüyorum herşeyin üstesinden gelmeye çalışıyorsun eve çok geç geliyor böyle olmaz diyor bu defa kadına söyleniyor. Bebeğim biraz daha büyüsün çalışmayı düşünüyorum belki öyle birazcık kafam dağılır.

Back