- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
O yüzden bol bol dua et kalbine göre birini hayırlısıyla hayırlı zamanda nasp etsin ki yorulmasın kalbin. Belkide eşin olmıycak kişilerdir yorulmasın kalbin diye bitiyordur. Çok mutlu olursun umarım:)Her iliskim husranla bittigi icin sizlere danismak icimi bosaltmak istedim... Kk'nin evlenmis kadinlarina sormak istiyorum. Sizce evlilik alin yazisi midir? Yani dogmadan once kiminle evlenecegimiz belli midir? Hani derler ya 3 sey dogmadan bellidir ailen, evlenecegin kisi(ler), ölum gunun.
Basina tuhaf olaylar gelmis olan var mi bunu kanitlayacak? Mesela hic sevmedim basta ama o cok istedi evlendik yada tam evlenecektim baskasiyla evlendim nasip vs seklinde.
Benim annem is arkadasini bi komsusunun ogluyla gorusturecekmis kiz da biri var olmazsa olabilir abla demis sonra ortaya cikmis ki o oglanla annemin aklindaki oglan ayni kisi. o kadar yakin bi cevreleri de yok ustelik.
Ben bu evlilik konusunu taktim nedense cevremde herkes evleniyor diye. Sizce tamamen bize mi kalmis bu isi yapmak biz oturursak kaderde alnimizda biri yok mudur?
Umarim aciklayici olmustur...
ne alakası var ? okula yormak ayrı bu işlere yormak apayrı. hayatta her şey okul ya da para değil aşkta değilHayatimiz secimlerimizdir.
23 yasinda evliligin alin yazisi olup olmadigini sorgulamak da secimdir. Keske siz bunu secmeseydiniz. Mesleginize kafa yorsaydiniz,okudugunuz okula yorsaydiniz ne bileyim,evlilik koca bilmem ne. Zamani gelince olur elbet.
Bu konulardaki gördügüm en mantikli yorum.ne alakası var ? okula yormak ayrı bu işlere yormak apayrı. hayatta her şey okul ya da para değil aşkta değil
Bence öyle alin yazısı (5,5 yıllık evliyim)Her iliskim husranla bittigi icin sizlere danismak icimi bosaltmak istedim... Kk'nin evlenmis kadinlarina sormak istiyorum. Sizce evlilik alin yazisi midir? Yani dogmadan once kiminle evlenecegimiz belli midir? Hani derler ya 3 sey dogmadan bellidir ailen, evlenecegin kisi(ler), ölum gunun.
Basina tuhaf olaylar gelmis olan var mi bunu kanitlayacak? Mesela hic sevmedim basta ama o cok istedi evlendik yada tam evlenecektim baskasiyla evlendim nasip vs seklinde.
Benim annem is arkadasini bi komsusunun ogluyla gorusturecekmis kiz da biri var olmazsa olabilir abla demis sonra ortaya cikmis ki o oglanla annemin aklindaki oglan ayni kisi. o kadar yakin bi cevreleri de yok ustelik.
Ben bu evlilik konusunu taktim nedense cevremde herkes evleniyor diye. Sizce tamamen bize mi kalmis bu isi yapmak biz oturursak kaderde alnimizda biri yok mudur?
sorsan hrkes evde atom parçalıyor her gün bir makale okuyor (!)Bu konulardaki gördügüm en mantikli yorum.
kaza oldu ben yardım etmeyeyim zaten adam ölmeyecekse ölmez, ölecekse de ben yardım etsem de ölür fikrine götürür bizi ki bence bu kabul edilemezEvlilik alın yazısı ise bu kocaları tarafından öldürülen kadınların alın yazısı neden kötü yazılmış
Ya da anlaşamayıp boşanan insanlar, o parçalanan ailelerde doğup sağda solda hatta yetiştirme yurdunda büyüyenlerin alın yazısı neden öyle yazılmış
Çevremde 3 kere evlenen de var bir kere evlenen de hiç evlenmeyen de var şimdi onların yazıları neden bu kadar farklı
Popüler diye yazalım Mehmet Ali Erbil bir çok kişi ile evlenip ayrıldı onun alın yazısı mı
Ya da 15 yaşında iken 50lik adamlarla evlendirilenlerinki
Ben ölüme ilişkin kaderci yaklaşıma da inanmam yani kaza oldu ben yardım etmeyeyim zaten adam ölmeyecekse ölmez, ölecekse de ben yardım etsem de ölür fikrine götürür bizi ki bence bu kabul edilemez
Her seyin bir zamani var. İnsan 23 yasinda okuldan yeni mezundur,hayata atilacak is bulacaktir. Olmasi gereken siralamayi takip etmezseniz sonrasinda sorun yasarsiniz,bu da secimdir. Kalkip evlilik kader mi denilecek yas degil 23. Alakasi budur. Tabi siz farkli dusunebilirsiniz,kendi yorumunuzu paylasirsiniz olur biter. Ayni fikirde olmak zorunlulugumuz yokne alakası var ? okula yormak ayrı bu işlere yormak apayrı. hayatta her şey okul ya da para değil aşkta değil
İlişkiyi sorguladığında sonuç her zaman güzel olmayabilir. O durumda meslek okul para hersey olacak.sorsan hrkes evde atom parçalıyor her gün bir makale okuyor (!)bir insanın ilşkisini sorgulaması kendini geliştirmenin bir yoludur ayrıca :)
Kesinlikle ne güzel yazdinsorsan hrkes evde atom parçalıyor her gün bir makale okuyor (!)bir insanın ilşkisini sorgulaması kendini geliştirmenin bir yoludur ayrıca :)
Ben ölüp bittiğimi sandığım kişiyi terkettikten 1,5 ay sonra tamamen tesadüfen eşimle konuşmaya başladık ki kendisi benim öğretmenimdi. Sosyal medyamda hep vardı ama hiç sohbet etmemiştik. Öğretmenimken ders hakkında bile konuşmamıştık. Herkes eklemiş diye ben de eklemiştim.İlişkimizin 1,5 yılında evlendik. İyi ki diyorum. Kendisi dünyadaki ender iyi kapli insanlardan biri.Her iliskim husranla bittigi icin sizlere danismak icimi bosaltmak istedim... Kk'nin evlenmis kadinlarina sormak istiyorum. Sizce evlilik alin yazisi midir? Yani dogmadan once kiminle evlenecegimiz belli midir? Hani derler ya 3 sey dogmadan bellidir ailen, evlenecegin kisi(ler), ölum gunun.
Benim eşimle aramızda bir sokak varmıştı bigun ben onu yolda gördüm benden 4 yaş büyüktü ama asla bu kadar yakın oturduğumuz ikimzde bilmiyorduk çok hoslanmistim snrada bidaha uzun bir süre gormedim daha snra ben face'de gördüm ekledim ertesi sabah kabul edip mesaj attı konuştuk tanistik kendisi askerdeymisti inananmadik ikimzde yani daha önce nasıl görmedik diye snra izne geldi buluştuk ama sanrm eşim o dönem gezip tozayim eyleneyim kafasindaydi yani takılmak istedi bende kızdım konusmadik bı kaç aya askerligi bitti snra yine görüşmek istedi yine takılalım gibisinden yaklaştı ben yine istemedim ama deli gibi hoslaniyordum arada kısa kısa konuştuk buluşmadan. snra bigun konuşmayı kestik ögun çok ağladım Allah'ım o bana gelsin dönsün ben kabul etmeyeceğim diyeHer iliskim husranla bittigi icin sizlere danismak icimi bosaltmak istedim... Kk'nin evlenmis kadinlarina sormak istiyorum. Sizce evlilik alin yazisi midir? Yani dogmadan once kiminle evlenecegimiz belli midir? Hani derler ya 3 sey dogmadan bellidir ailen, evlenecegin kisi(ler), ölum gunun.
Arkadaşım kim neyi nereden bilebilir ki? Ancak yaşayıp göreceğiz. Hiçbir şey genellenemez. Ayrıca kader gayrete aşıktır demişler vardır bir nedenibunu anlamadim ben... yani otursak bile kaderimizde yazan olur mu yoksa kendimiz mi yaziyoruz... bu ikisinde cok dusunuyorum ben de bilemiyorum...
kaza oldu ben yardım etmeyeyim zaten adam ölmeyecekse ölmez, ölecekse de ben yardım etsem de ölür fikrine götürür bizi ki bence bu kabul edilemez
ölüm şekli ve zamanı kaderdir hanımefendi burda söylediğiniz gibi kaderim diye çabalamamak yanlış zaten elimizden geleni elbette yapacağız fakat yaptıktan sonra o kişi gene ölecekse ölecek vadesi dolduysa, dolmadıysa da bazı insanları görüyoruz kesin ölmüştür bu ya diyoruz bilmem kaçıncı kattan düşenler bilmem kaç km hızla trafik kazası geçirip burnu bile kanamayanlar işte buda kader
diğer konularda da baızinsanların neden alın yazısı kötü yazılmış diyorsunuz e herkesin alın yazısı zaten aynı mı olmalı size göre imtihan neresinde kimi insanlar zenginlikle kimi insan fakirlikle kimi insan eşiyle kimi sağlığıyla kimi çocuğuyla sınanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?