- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
Seçimlerımız onemlı .Çok önemlı hemde .Allah akıl vermıs .Aklımızla karar vermemız gerekıyor.Bana perde ınmıstı evlenınce hiç bır yanlısını gormemıstım .Oysakı kendını çok da guzel anlatmış .Gizli bir psıkopat ,pislik ,oldugunu .Ben gormedım .Buna kader denmez .Alın yazısıda .Allah gosterıyor.Buna dense de se aptallık denır.Her iliskim husranla bittigi icin sizlere danismak icimi bosaltmak istedim... Kk'nin evlenmis kadinlarina sormak istiyorum. Sizce evlilik alin yazisi midir? Yani dogmadan once kiminle evlenecegimiz belli midir? Hani derler ya 3 sey dogmadan bellidir ailen, evlenecegin kisi(ler), ölum gunun.
Basina tuhaf olaylar gelmis olan var mi bunu kanitlayacak? Mesela hic sevmedim basta ama o cok istedi evlendik yada tam evlenecektim baskasiyla evlendim nasip vs seklinde.
Benim annem is arkadasini bi komsusunun ogluyla gorusturecekmis kiz da biri var olmazsa olabilir abla demis sonra ortaya cikmis ki o oglanla annemin aklindaki oglan ayni kisi. o kadar yakin bi cevreleri de yok ustelik.
Ben bu evlilik konusunu taktim nedense cevremde herkes evleniyor diye. Sizce tamamen bize mi kalmis bu isi yapmak biz oturursak kaderde alnimizda biri yok mudur?
Umarim aciklayici olmustur...