Ben gizlice babamın Instagramına giriyordum
Nişanlım beni görsün fark etsin diye babamdan ona hikayelerine cevap YAZIYORDUM
O o Zamanlar baya hastaydı babamın yanına gidip geldi sık sık
Bende babamı ziyarete gidiyordum onu gördüm içimden geçti ne yakışıklı çocuk dedim onu nasıl etkilerim diye düşündüm
Babam üniversite okurken kimseyle görüşmemi istemiyordu önce dersin mesleğin diyordu
Bende üniversite 3. Sınıftım
Bekledim onu babamdan gizli takip ettim
Babam adına ona yazdım hayırlı cumalar hayırlı bayramlar gibi
En sonunda mezun oldum olur olmaz ilk işim onu eklemek oldu. Ekledim
Bir baktım hikayelerime bakıyor cevap atıyor
Doktoruma selamlar yazdı babamla ilgili konuştuk
Sonra telefon numarasını verdi ben ona bir çay kahve içelim dedim ilk teklifi ben yaptım
Sizinle tanışmak isterdim dedim o da tanışalım dedi
Gittik konuştuk 9. Ayda nişanlandık düğün seneye 28 Ocakta nasipse
Son 9 ay kaldı inşaAllah
Kısacası onu ekledim o bana hikayelerime cevap verdi konuşmaya başladık
Bu arada 2 senede babam adına onunla konuştum sırf babamla samimi olsunlar beni görür beğenir diye onun dikkatini çekmek için konuştum
Şimdi yüksek lisans yapıyorum ders çalışıyorum akademisyen olmaya çalışıyorum
Babama söz vermeseydim 2 yıl önce eklerdim konuşurduk ama babam için eklemedim sabrettim
İlk yemeye gittiğimizde ben belli ettim ondan hoşlandığı mı sizin gibi biriyle beraber olmak isterdim sizin gibi biriyle birlikte olan çok şanslı gibi şeyler söyledim çocuk anladı.
sonra o da evlenmeyi istiyormuş kız bulamamış kafasına göre
Ailen düzgün mesleğin güzel (anaokulu öğretmeniyim) dini yönden iyisin dedi sizinle ciddi bir şey yaşamak istiyorum dedi tamam dedim öyle gelişti
Rabbim önce kendinden sonra birbirimizden ayırmasın
Bu arada 2 sene boyunca onu bekledim sadece sevgilin var mı diyenlere sevdiğim biri var diyordum herkes imkansız diyordu
Az önce şükür namazı kıldım Rabbime çok şükürler olsun hayalimi yaşatıyor
Hatta ben onu ekleyince şöyle bir durum oldu
Sırf bana hikayeme cevap atsın diye babamın resimlerini paylaşıyordum en sonda bir tane resme cevap yazdı