- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
23 yasindakiler umutsuzsa biz olelim. Arkadasim 42 yasinda yeni nisanlandi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel degilse arkadasinizinki nasil oldu anlatir misiniz??23 yasindakiler umutsuzsa biz olelim. Arkadasim 42 yasinda yeni nisanlandi.
Bu hikayeyi burada daha öncede okudum.Ve sizin hikayeniz tamamen kader gibi geliyor bana nedense.Insallah bir ömür boyu mutlu olursunuz eşinizle...Oncelikle herhangi bir dini inancim yok, kader konusunda yorum yapamam. Ama soyle bir tecrubem var yurtdisina erkek arkadasimla tasinma plani yaparken, once ben geldigim icin arkamdan butun planlarini iptal ederek yanima gelmeyen eski erkek arkadasimdan ayrildiktan 6 ay sonra tamamen sans eseri esimle tanistim. Tanistiktan 6 ay, yani buraya tasindiktan 1 sene sonra evlendik. Hep diyorum hayatimin en buyuk kazigini yedim ama iyi ki olmus ki esim karsima cikmis. Onunla tanismak icin tekrar ayni yollari gecmem gerekse 1 dakika tereddut etmem.
Bu hikayeyi burada daha öncede okudum.Ve sizin hikayeniz tamamen kader gibi geliyor bana nedense.Insallah bir ömür boyu mutlu olursunuz eşinizle...
Bana ilham oluyorsunuz ben de cok acilar cektim.Insallah bir gun mutlulugum beni de bulur...Tesekkur ederim, evet daha once de bircok defa yazdim konusu gectikce. Insan oglu beser sasar, ama esim beni henuz hic sasirtmadi ki eski erkek arkadasimla bir suru problemimiz vardi ustunu ortup iliskiyi surduruyordum. Cok yipratici bir kandirilma/ayrilik sureci yasadim ama bazen gercekten bazi seylerin olmamasi daha iyi oluyor sanirim.
Ya cok yakin arkadasim degil. Tanistigimizda 37 yasindaydi. Bir kere nisanlanip ayrilmisti. Diğer erkek arkadasini ailesi istemedi. Muhafazakar bir ailesi var. Kariyerli, sosyal biri. Hani sosyal olun bulursunuz diyorlar ya, bu kizin cevresi cooook genişti ama olmadi.Özel degilse arkadasinizinki nasil oldu anlatir misiniz??
Ben yeni gordum. Ayrildiginiz erkek arkadasinizla kac yildir birlikteydiniz?Tesekkur ederim, evet daha once de bircok defa yazdim konusu gectikce. Insan oglu beser sasar, ama esim beni henuz hic sasirtmadi ki eski erkek arkadasimla bir suru problemimiz vardi ustunu ortup iliskiyi surduruyordum. Cok yipratici bir kandirilma/ayrilik sureci yasadim ama bazen gercekten bazi seylerin olmamasi daha iyi oluyor sanirim.
Ben yeni gordum. Ayrildiginiz erkek arkadasinizla kac yildir birlikteydiniz?
Bana ilham oluyorsunuz ben de cok acilar cektim.Insallah bir gun mutlulugum beni de bulur...
adam teyzenizin kalbini calmis23 yasindayim... yani evlilik aramiyorum inanin ustteki uyenin dedigi gibi "koca ariyorum"luk bi durumum yok. sadece aklima takilan bi seydi...
benim teyzem de kocasini ruyasinda gormus evlenmeden once. oyle soyluyor hatta hirsizmis adam ruyasinda. yani inandirici gelmiyor ama galiba oluyor boyle seyler ve bu beni dusunduruyor...
Biz hepimiz aynı insan mıyız peki? Okulda herkes öğrenci konumunda herkes aynı sıfatta, ama dışarıda herkes aynı sıfatla mı yer alıyor hepimizin ayrı karakteri yok mu parmak izlerimiz bile ayrı imtihanlarınızın aynı olması mümkün mü sizce ben sizi anlıyorum bu konuta bende kafa yoruyorum ama şöyle izah edeyim mesela gece olmasa gündüzün değerini anlıyor muyuz bu hayatta herşey zıttıyla yaratılmış fakirlik var ki zengin olunca kıymeti anlaşılıyor hastalık var ki sağlığın kıymeti anlaşılıyor bende bazen şunu söylerim mesela zenginin imtihanı fakire göre daha kolay sıcacık evinde yapması gereken şey sadece şükür ve yoksullara yardım etmek bu kadar işte sanırım orda şu öne çıkıyor dediğiniz gibi öteki dünyaya inanma faktörü bu dünyada belki o zengin kişi 50 sene rahat edecek ama malını paylaşmadıysa sonsuz alemde çayır çayır yanacak ama diğer taraftan çöpten ekmek toplayan kişi evet çok çok zor imtihan ama Allah’a isyan etmeyip çalışmak için çabalarsa öteki dünyada o diğer adamın bu dünyada milyonda biri bile göremeyeceği şeylere sahip olacak hem de sınırsız ama hangi insan zenginlikle hangi insan fakirlikle sınanacağına nasıl karar veriliyor onu ben de biliyorum bazılarında çalışmama faktörü var anne babası düzgün insanlar olmuyor sokağa atılıyor vs ama bazısı bi anda düşüyor sokağa artık bu onun kaderi ama neye göre bende bilmiyorumOkulda her çocuğa ayrı soru ile sınav yapılması asla olmaz deniyor da herkesin iyi insan olması gereken dünyamızda bu imtihanlar neden farklı farklı
Biz hepimiz aynı insan mıyız peki? Okulda herkes öğrenci konumunda herkes aynı sıfatta, ama dışarıda herkes aynı sıfatla mı yer alıyor hepimizin ayrı karakteri yok mu parmak izlerimiz bile ayrı imtihanlarınızın aynı olması mümkün mü sizce ben sizi anlıyorum bu konuta bende kafa yoruyorum ama şöyle izah edeyim mesela gece olmasa gündüzün değerini anlıyor muyuz bu hayatta herşey zıttıyla yaratılmış fakirlik var ki zengin olunca kıymeti anlaşılıyor hastalık var ki sağlığın kıymeti anlaşılıyor bende bazen şunu söylerim mesela zenginin imtihanı fakire göre daha kolay sıcacık evinde yapması gereken şey sadece şükür ve yoksullara yardım etmek bu kadar işte sanırım orda şu öne çıkıyor dediğiniz gibi öteki dünyaya inanma faktörü bu dünyada belki o zengin kişi 50 sene rahat edecek ama malını paylaşmadıysa sonsuz alemde çayır çayır yanacak ama diğer taraftan çöpten ekmek toplayan kişi evet çok çok zor imtihan ama Allah’a isyan etmeyip çalışmak için çabalarsa öteki dünyada o diğer adamın bu dünyada milyonda biri bile göremeyeceği şeylere sahip olacak hem de sınırsız ama hangi insan zenginlikle hangi insan fakirlikle sınanacağına nasıl karar veriliyor onu ben de biliyorum bazılarında çalışmama faktörü var anne babası düzgün insanlar olmuyor sokağa atılıyor vs ama bazısı bi anda düşüyor sokağa artık bu onun kaderi ama neye göre bende bilmiyorum
Bilemiyorum ne kadar doğrudur. Eşimi ilk gördüğümde hiç hoşlanmadım. Kimseyle olmayı düşünmüyorum hele senle hiç olmaz dedim sonuç 12.yılımız 3 senelik evlilik bir bebeHer iliskim husranla bittigi icin sizlere danismak icimi bosaltmak istedim... Kk'nin evlenmis kadinlarina sormak istiyorum. Sizce evlilik alin yazisi midir? Yani dogmadan once kiminle evlenecegimiz belli midir? Hani derler ya 3 sey dogmadan bellidir ailen, evlenecegin kisi(ler), ölum gunun.
Basina tuhaf olaylar gelmis olan var mi bunu kanitlayacak? Mesela hic sevmedim basta ama o cok istedi evlendik yada tam evlenecektim baskasiyla evlendim nasip vs seklinde.
Benim annem is arkadasini bi komsusunun ogluyla gorusturecekmis kiz da biri var olmazsa olabilir abla demis sonra ortaya cikmis ki o oglanla annemin aklindaki oglan ayni kisi. o kadar yakin bi cevreleri de yok ustelik.
Ben bu evlilik konusunu taktim nedense cevremde herkes evleniyor diye. Sizce tamamen bize mi kalmis bu isi yapmak biz oturursak kaderde alnimizda biri yok mudur?
Umarim aciklayici olmustur...
Yani bence şöyle söyleyebilirim birşey olacaksa da olmayacaksa da kendi yolunu bir şekilde buluyor. Sözlendim aileler arası sorunlar oldu ayrıldım sonra hayatımda başka biri oldu bu sefer akraba terörü yaşadım ailemde buna engel olmayınca kaçarak evlendim hiç beklemediğim şekilde 7 ay boyunca kötü olan herşeyi yaşadım ve ayrıldım yani bu iki kişiyle hayatımda bir yere kadar gelebildim. Şimdi ise lisede arkadaşım vardı bir süre sonra bana arkadaş değilde farklı ilgi duyduğunu hissedince o zamanlar ergenliğin verdiği zıpırlık aklı beş karış havada olduğu için ve birşey hissetmediğim için hemen iletişimimi kestim zaten küçüktükte ben evlenip ayrıldıktan sonra 3 sene boyunca ara ara sosyal medyadan nasılsın diye yazdı hiç birine dönmedim sonunda ayıp ediyorum dedim ve döndüm o gün bu gündür birlikteyiz aynı evin içinde huzurla yaşıyoruz ne evlenmiş olmam sorun oldu onun için nede başka birşey (mantıken olmamalı zaten ama sorun yapan insanlar olduğu için söyledim)buda nasipmiş oldu diyelimHer iliskim husranla bittigi icin sizlere danismak icimi bosaltmak istedim... Kk'nin evlenmis kadinlarina sormak istiyorum. Sizce evlilik alin yazisi midir? Yani dogmadan once kiminle evlenecegimiz belli midir? Hani derler ya 3 sey dogmadan bellidir ailen, evlenecegin kisi(ler), ölum gunun.
Basina tuhaf olaylar gelmis olan var mi bunu kanitlayacak? Mesela hic sevmedim basta ama o cok istedi evlendik yada tam evlenecektim baskasiyla evlendim nasip vs seklinde.
Benim annem is arkadasini bi komsusunun ogluyla gorusturecekmis kiz da biri var olmazsa olabilir abla demis sonra ortaya cikmis ki o oglanla annemin aklindaki oglan ayni kisi. o kadar yakin bi cevreleri de yok ustelik.
Ben bu evlilik konusunu taktim nedense cevremde herkes evleniyor diye. Sizce tamamen bize mi kalmis bu isi yapmak biz oturursak kaderde alnimizda biri yok mudur?
Umarim aciklayici olmustur...
keske alin yazimiz ne olursa olsun, biz naparsak yapalim olsa. ben iliski tutamiyorum cunku alnima kazinmis olsa belki adam gitmez ben de mutlulugu bulurum