Evliliğin daha ilk aylarinda

O kadar uzuluyormm ki kaderime en başından boyel olsa imza mi atardım diyorum
Kader kader değil bu, yaşadığın her şey senin seçimin. Bu kadar terbiyesizliğin işaretini vermemiş olmaları imkansız. Sana neler diyorlar sen hala eşya borcu ödedim boşanamam diyorsun.
O herife diş göstersen, yallah çeksen köpek olur kapında maaşını kaybetmemek için, yeniden evlenme borcuna girmemek için. (Seni sevdiğinden saydığından değil)
İstesem vururum istemedim de vurmadım diyen koca mı olur?
Acilen kendini çek acilen tepki göster kendini garantiye al git bi avukata danış iyi bir avukata danış hem de ve neler yapabilirsin öğren. Boşanma kelimesini de ondan sonra et. Avukat seni yönlendirsin, ama yaöyam birini bulmamalısın bu boşanma işlerini bilen bir avukat olsun.

Kendi emeğinin maaşını niye adama veriyorsun kardeşim sana yazık değil mi. Bi de elaleme ev alma yüküne sokacaklarmış seni, aman sakın niye seni doğurup büyütmemiş insanlar için yıllarca sıkıntı çekeceksin ki. Ayrıca kocan da çekilecek adam değil küfür hakaret nedir. Şimdiden böyle yapan ileriki yıllarda sana şiddet de uygular. Yol yakınken boşan zaten ekonomik olarak bağımsız bir insansın hayatını çileyle geçireceğine yeni bir hayat kur mutlu ol

Ay ben burada çalışıp para kazanıp vıy vıy ağlayan, eşine köle olmuş, erkek diye ölen üyelerden bıktım. O evi de aldırır ödetirler valla hak ediyorsunuz. Bi de boşanmaz diyenler çok komik gerçekten, sanki normalde insanlar sadece anlaşarak boşanıyormuş gibi. Kendi anası babası yavrum bize ev al dese ağzını eyecek ama iş koca olunca napim napim tüm maaşı vereyim anasına ev alayım.

O kadar uzuluyormm ki kaderime en başından boyel olsa imza mi atardım diyorum
Boşanmak haktır! Ayıp değil, günah değil. Çocuğun da yok, kendi paranı da kazanıyorsun. Mecburiyetin yok anladın mı boşanmak için tüm şartlar elverişli.

Senden daha mı önemli ya????

İlk baş hiç ev mevzusu yoktu ne zmaanki bizim eşya borcumuz bitti ev konusu gündeme geldi

Evlenmek kolayda ayrılmak çok zor geliyor daha yeni eşya borcu vs bitti
Bununla kurtulmadığına pişman olacak hale sokacaklar seni, kalan ömrün yaşadığından fazla bir yıl bile olmadan sersemletmişler seni, sonrasını hayal bile edemezsin. Ailene anlat olanları, acil kurtulman lazım bu insanlardan. Eziyet görüyorsun şu an ama farkında değilsin, adam manipüle ederek susturuyor seni. Vicdansız falan değilsin sonuna kadar haklısın

Mantıksız olan evet bu krediyi birde bana cektirecekler
İyice kıstıracaklar yani, köşeye sıkıştırmanın en kolay yolu, 1.5 milyonun ödemesi 55bin liraydı en son, maaşın kaç para ki senin.

İlk baş hiç ev mevzusu yoktu ne zmaanki bizim eşya borcumuz bitti ev konusu gündeme geldi
Sizde boşanacak özgüven, kendini sevme, kendine değer verme, bilinç yok. Eğer kocanıza karşı çıkamayacaksanız, tartışıp durmayın. Çekin krediyi alın kayınvalidenize ev, otursunlar bir güzel. Siz de hayatınızı köle olarak devam ettirirsiniz, 2-3 de çocuk yaptınız mı artık çok güzel olur.

Onun ailesi isin icine girdiyse, sizinkide girsin. Ailene söyle ailesini arasin benim kizim sizin finansörünüz degil desin, sonrada kocan olacak o piremsesi arayip anana babana ev almak icin kizimi mi bekledin diye sorsun. Böyle adamlara sakin ola en ufak bir adim atip alttan almayin, kolunuzu kaparlar

üç kuruş da maaş alsam çok da maaş alsam evin bütün ihtiyaçlarını eşim karşıladı maaşını kendin değerlendir dedi, değerlendirdiğim kısmı sormadı bile.
Mesele sadece ev değil. Değersizlik içindesin, hakaret, dayak, evin kölesisin.
Ben boşuna yazıyorum sen kesin o krediyi çekersin, hamile kalırsın çocuk için katlanıyorum yazarsın. Çocuğunun da sırtından geçinirler.

Adamı mağdur gibi göstermeyin lütfen, konu sahibi buna inanmaya hazır zaten, suistimale açıyorsunuz iyice durumu

Ev kendi üstümüze olacak ama ailesi yasacak
Eeee bacımsu ne diyorsun biz ne yapalım?

Senin fikrin ne? Cevapların çok garip.

Ne iş yapıyorsun? Bankalar sana ev alacak krediyi zaten vermez onu çıkarsınlar akıllarından.

Diyorum bizim evimiz olur Allah rızası için hem yatırım hemde ailene alırız ev ama evimiz uok dedigjmde anlamiyor

Eeee bacımsu ne diyorsun biz ne yapalım?

Senin fikrin ne? Cevapların çok garip.

Ne iş yapıyorsun? Bankalar sana ev alacak krediyi zaten vermez onu çıkarsınlar akıllarından.

Boşanmayacaktir zorluk cikaracak
Çıkarsınlar, sen paranı canını kurtardıktan sonra gerisi önemli mi, yeni sağmal inek bulmak için hızlıca boşanır bunlar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…