- Emoji Skoru
- 21.692
- Puanlar
- 348
Kader kader değil bu, yaşadığın her şey senin seçimin. Bu kadar terbiyesizliğin işaretini vermemiş olmaları imkansız. Sana neler diyorlar sen hala eşya borcu ödedim boşanamam diyorsun.O kadar uzuluyormm ki kaderime en başından boyel olsa imza mi atardım diyorum
Boşanmak haktır! Ayıp değil, günah değil. Çocuğun da yok, kendi paranı da kazanıyorsun. Mecburiyetin yok anladın mı boşanmak için tüm şartlar elverişli.O kadar uzuluyormm ki kaderime en başından boyel olsa imza mi atardım diyorum
İlk baş hiç ev mevzusu yoktu ne zmaanki bizim eşya borcumuz bitti ev konusu gündeme geldiKader kader değil bu, yaşadığın her şey senin seçimin. Bu kadar terbiyesizliğin işaretini vermemiş olmaları imkansız. Sana neler diyorlar sen hala eşya borcu ödedim boşanamam diyorsun.
O herife diş göstersen, yallah çeksen köpek olur kapında maaşını kaybetmemek için, yeniden evlenme borcuna girmemek için. (Seni sevdiğinden saydığından değil)
İstesem vururum istemedim de vurmadım diyen koca mı olur?
Acilen kendini çek acilen tepki göster kendini garantiye al git bi avukata danış iyi bir avukata danış hem de ve neler yapabilirsin öğren. Boşanma kelimesini de ondan sonra et. Avukat seni yönlendirsin, ama yaöyam birini bulmamalısın bu boşanma işlerini bilen bir avukat olsun.
O zaman benim anama ev alalım deyin.Ben sesimi çıkarınca bana bağırıp çağırıyor ben vicdansizmisim. Yarın bir gün onlara isimiz dusermis yardımcı olurlarmis
Ya sordun mu kocan kişisine sen daha bizim evimiz yokken sen ne ailene ev almaktan bahsediyorsun diye?İlk baş hiç ev mevzusu yoktu ne zmaanki bizim eşya borcumuz bitti ev konusu gündeme geldi
Bununla kurtulmadığına pişman olacak hale sokacaklar seni, kalan ömrün yaşadığından fazla bir yıl bile olmadan sersemletmişler seni, sonrasını hayal bile edemezsin. Ailene anlat olanları, acil kurtulman lazım bu insanlardan. Eziyet görüyorsun şu an ama farkında değilsin, adam manipüle ederek susturuyor seni. Vicdansız falan değilsin sonuna kadar haklısınEvlenmek kolayda ayrılmak çok zor geliyor daha yeni eşya borcu vs bitti
İyice kıstıracaklar yani, köşeye sıkıştırmanın en kolay yolu, 1.5 milyonun ödemesi 55bin liraydı en son, maaşın kaç para ki senin.Mantıksız olan evet bu krediyi birde bana cektirecekler
Sizde boşanacak özgüven, kendini sevme, kendine değer verme, bilinç yok. Eğer kocanıza karşı çıkamayacaksanız, tartışıp durmayın. Çekin krediyi alın kayınvalidenize ev, otursunlar bir güzel. Siz de hayatınızı köle olarak devam ettirirsiniz, 2-3 de çocuk yaptınız mı artık çok güzel olur.İlk baş hiç ev mevzusu yoktu ne zmaanki bizim eşya borcumuz bitti ev konusu gündeme geldi
Onun ailesi isin icine girdiyse, sizinkide girsin. Ailene söyle ailesini arasin benim kizim sizin finansörünüz degil desin, sonrada kocan olacak o piremsesi arayip anana babana ev almak icin kizimi mi bekledin diye sorsun. Böyle adamlara sakin ola en ufak bir adim atip alttan almayin, kolunuzu kaparlarEşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
üç kuruş da maaş alsam çok da maaş alsam evin bütün ihtiyaçlarını eşim karşıladı maaşını kendin değerlendir dedi, değerlendirdiğim kısmı sormadı bile.İlk baş hiç ev mevzusu yoktu ne zmaanki bizim eşya borcumuz bitti ev konusu gündeme geldi
Aldığınız maaşın neden tamamını veriyorsunuz ?Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Adamı mağdur gibi göstermeyin lütfen, konu sahibi buna inanmaya hazır zaten, suistimale açıyorsunuz iyice durumuBence ailesinin baskısından adam hayattan soğumuş o yüzden agresif olmuş böyle. Ailede nasıl aileymis öyle adamı bunaltiyorlar demekki ev al diye oda işin içinden çıkamayınca sinirleniyor demekki. Ailesine de bir şey diyemiyorsa sorun büyük. İkiniz için de zor bir durum, ne yapılabilir hiç bilmiyorum
Eeee bacımsu ne diyorsun biz ne yapalım?Ev kendi üstümüze olacak ama ailesi yasacak
Ay ben burada çalışıp para kazanıp vıy vıy ağlayan, eşine köle olmuş, erkek diye ölen üyelerden bıktım. O evi de aldırır ödetirler valla hak ediyorsunuz. Bi de boşanmaz diyenler çok komik gerçekten, sanki normalde insanlar sadece anlaşarak boşanıyormuş gibi. Kendi anası babası yavrum bize ev al dese ağzını eyecek ama iş koca olunca napim napim tüm maaşı vereyim anasına ev alaygercek
Diyorum bizim evimiz olur Allah rızası için hem yatırım hemde ailene alırız ev ama evimiz uok dedigjmde anlamiyorBununla kurtulmadığına pişman olacak hale sokacaklar seni, kalan ömrün yaşadığından fazla bir yıl bile olmadan sersemletmişler seni, sonrasını hayal bile edemezsin. Ailene anlat olanları, acil kurtulman lazım bu insanlardan. Eziyet görüyorsun şu an ama farkında değilsin, adam manipüle ederek susturuyor seni. Vicdansız falan değilsin sonuna kadar haklısın
Eeee bacımsu ne diyorsun biz ne yapalım?
Senin fikrin ne? Cevapların çok garip.
Ne iş yapıyorsun? Bankalar sana ev alacak krediyi zaten vermez onu çıkarsınlar akıllarından.
Çıkarsınlar, sen paranı canını kurtardıktan sonra gerisi önemli mi, yeni sağmal inek bulmak için hızlıca boşanır bunlar merak etmeBoşanmayacaktir zorluk cikaracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?