Bu konu dalga için açıldı herhalde. Neden boşanmıyorsun?Bazen kavga anında vurmaya yelteniyor sonrada diyorki ben vurmak istesem vururdum vurmuyorum diyor aşırı
Olur tabi annenlerden en az 30k kira alacaksam deseydin ??Evet ev senin üzerine olur krediyi sen çekersin dedi
Siz sakamisiniz yahu bu nasıl yorum eşi adam olsunda haddini bildirsin ailesine küfürleri anasina etsin karisina edeceğine erkekligi karisina mi söküyor musBence ailesinin baskısından adam hayattan soğumuş o yüzden agresif olmuş böyle. Ailede nasıl aileymis öyle adamı bunaltiyorlar demekki ev al diye oda işin içinden çıkamayınca sinirleniyor demekki. Ailesine de bir şey diyemiyorsa sorun büyük. İkiniz için de zor bir durum, ne yapılabilir hiç bilmiyorum
Gitsin devam etsin ozaman biz ne yapak aklı varsa ayrılırKocası çalışmaktan yorulmuş onu artık calistirmayacakmis. Yaşadıkları sehirdende bıkmış. Böyle diyor devamlı ev atıyor her gun
Boşanmayacaktir zorluk cikaracakEşya borcu yeni bitti diye, ev alıp eşinin ailesinin oturacağı, sizin yıllarca kirada olacağınız, size hakaret küfür eden bir adama katlanacağız bir evliliği mi devam ettirmeyi düşünüyorsunuz yani?
Sürekli annesi ağlama modunda en ufak şeyde avlamaya basliyorBence ailesinin baskısından adam hayattan soğumuş o yüzden agresif olmuş böyle. Ailede nasıl aileymis öyle adamı bunaltiyorlar demekki ev al diye oda işin içinden çıkamayınca sinirleniyor demekki. Ailesine de bir şey diyemiyorsa sorun büyük. İkiniz için de zor bir durum, ne yapılabilir hiç bilmiyorum
Asla vermezler zaten emekli maaşıyla geçinmek için ev aldiriyorlarOlur tabi annenlerden en az 30k kira alacaksam deseydin ??
Afferim tabi sakın söylemeyin. Tüm paranızı yedirin +kredi borcunuz olsun+dayak yiyin+karnınızda bir çocukla kapılarına dayanın 1 yıl sonra öyle daha mantıklı çünkü. Kızım sizde hiç akıl yok mu? Niye saklıyorsunuz böyle şeyleri? Kaynanan senin adet tarihini biliyordur belki ama sen şu yaşadıklarını annene babana anlatmıyorsun.Aileme bahsetmedim dahada olaylar büyür diye
O kadar uzuluyormm ki kaderime en başından boyel olsa imza mi atardım diyorumO beyinsiz kocana asla kredi çekmeyeceğini ve bu ev alma durumuna rızan olmadığını söyle. Hala uzatıyorsa Ailene anlat her şeyi. Boşan kurtul
Evlilik birliği içinde edinilen mallar ortak şekerim ev senin olmaz borç senin olurev senin üzerine olur
Borç durumunda ortak olmuyor değil mi boşanma durumunda ondan bana çektiriyor krediyiEvlilik birliği içinde edinilen mallar ortak şekerim ev senin olmaz borç senin olur
Sana küfür eden sevgi göstermeyen insanda maaşının ne işi var, ona ve ailesine sponsor musun sen? Normal falan değil adam maaşın için evlenmiş. Sen onun için hiçbir şey ifade etmiyorsun. Şimdi boşanmaya kalkışsan gönderdiğin paraların da üzerine yatacak haberin olsun.Eşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
O zaman hem kocana şöyle hem de ara kaynana şöyle, ben kredi çekmeyecegim ev de almayacağım, maaşımı vermiyorum boşa ev resmi atmayın da heveslenmeyin de de, zaten iyi davranmıyor sana bırak ne olacaksa olsunKocası çalışmaktan yorulmuş onu artık calistirmayacakmis. Yaşadıkları sehirdende bıkmış. Böyle diyor devamlı ev atıyor her gun
Çıkarsın, zorluk çıkaracak diye ev mi alacaksın yıllarca oturmayacağın? Kullanıldığını bilerek nasıl o evlilikte kalacaksın inan anlamam imkansız. İnsan gururuna yediremez.Boşanmayacaktir zorluk cikaracak
Zaten vermez boşanma lafı açınca tehdite bağlıyor olayı. Çok pişmanımSana küfür eden sevgi göstermeyen insanda maaşının ne işi var, ona ve ailesine sponsor musun sen? Normal falan değil adam maaşın için evlenmiş. Sen onun için hiçbir şey ifade etmiyorsun. Şimdi boşanmaya kalkışsan gönderdiğin paraların da üzerine yatacak haberin olsun.
Ailesi iki güne bir arıyor ilk evlendigimiz sirlar baskın yapar gibi geliyorlardiO zaman hem kocana şöyle hem de ara kaynana şöyle, ben kredi çekmeyecegim ev de almayacağım, maaşımı vermiyorum boşa ev resmi atmayın da heveslenmeyin de de, zaten iyi davranmıyor sana bırak ne olacaksa olsun
aferinAldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Ve ben itiraz ettiğimde bunun ayıp bir şey olduğunu bana empoze ediyor eşimİnsanlar iyice kafayı yemiş ya nasıl utanmadan böyle bir şey talep edebilirler? Bir insana yolunacak kaz muamelesi bu kadar alenen yapılmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?