İşte o tarafin manupulatip davranışları eşimi de cikmza sokuyor aslında devamlı ev alacağınız için çok mutluyuz Allah sizden razı olsun falan diyorlarKonunuzu okuyan herkes evin sizin ( inşallah ortak tapudan bahsediyorsunuzdur ) üstünüze olacağını anladı; tekrar tekrar yazmanıza gerek yok.
Siz kiradayken hangi gelirle ev alıp, kredi ödeyip, bir de o evde eş ailesini oturtacaksınız ?
Ev alacak gücünüz varsa, içinde oturması gereken de sizsiniz.
O zaman hem kocana şöyle hem de ara kaynana şöyle, ben kredi çekmeyecegim ev de almayacağım, maaşımı vermiyorum boşa ev resmi atmayın da heveslenmeyin de de, zaten iyi davranmıyor sana bırak ne olacaksa olsun, bunlara baştan dışını gostermezsen daha çok yerler seniKocası çalışmaktan yorulmuş onu artık calistirmayacakmis. Yaşadıkları sehirdende bıkmış. Böyle diyor devamlı ev atıyor her gun
Kaydet bu konuşmaları, delil olarak kullanırsın. Bak bi silkelen, adam seni çok korkutmuş ama karakola gidip şikayetçi olmana bakar. Ciddi biçimde şiddet görüyorsun. O adam sadece nikah sözleşmesiyle bir arada durduğun bir insan, aciz değilsin güçsüz değilsin, çocuk değilsin, o da annen baban değil, korktuğun kadar korkunç değil hiçbir şey, bunları ailene anlatsan gelir alırlar seni o öküz de mal gibi bakıp ağlar arkandan, ezilmekten safa bağlamışsın. Sen reşit meslek sahibi güçlü bir kadınsın, ittiri çek şu adama, en fazla bir tokat atar gider darp raporu alıp şikayetçi olursun, hem rezil olur hem uzaklaştırma çıkar eve giremez. Topla bi kendini. Olmadı ver annenin numarasını, ben arayıp anlatacağım, yazık sanaZaten vermez boşanma lafı açınca tehdite bağlıyor olayı. Çok pişmanım
Evi demedim onu da dersem ailem bitir der diye düşünüyorumEv baskisini anlattin mi?
Kayinvalidene de esinede hemen cok keskin bir sekilde artik kesinlikle bu sacma konu hakkinda tek kelime duymak istemedigini, konu birdaha acilirsa sonuclarinin kötü olacagini söyle.
Bak ne güzel ailen arkanda
İşte o tarafin manupulatip davranışları eşimi de cikmza sokuyor aslında devamlı ev alacağınız için çok mutluyuz Allah sizden razı olsun falan diyorlar
Ne ayıbı yaaaa, utanmaz pislik herifVe ben itiraz ettiğimde bunun ayıp bir şey olduğunu bana empoze ediyor eşim
Peki siz ev alacagızmı dedınızBirde daha ailesi diyorki işte o evde jturacaginiza iki katlı ev alin altlı üstlü oturalım. Oraya o kadar kira mı verilir bilmem ne diyor. Buldukları evler daha önce benim yasamadigim şartlarda. Kucumsemiyorum ama yani bende çalışıyorum ama istediğim evde oturmayacaksam anlamı ne ki
O zaman kendi anne babanıza ev alın önce. Maaşı alınca akıl tutulması yaşıyor bu kadınlar nasıl maaş kartını kocaya veriyorsunuz. Asalak bir adam ve bedavacı ailesi. Hem hakaret işit, hem para ver. Allah akıl fikir versinBir buçuk milyonun ödemesi 55 bin degil kaldiki ödeme yüksek olsada karsilayacak düzeyde maaşım var.
Çok sukur evet bunun için evlenmedim ne hayal ettim evlenirken ne buldum ailem üzülsün istemiyorum. Annem yaşlı işte ne yapacağım bilmiyorumKaydet bu konuşmaları, delil olarak kullanırsın. Bak bi silkelen, adam seni çok korkutmuş ama karakola gidip şikayetçi olmana bakar. Ciddi biçimde şiddet görüyorsun. O adam sadece nikah sözleşmesiyle bir arada durduğun bir insan, aciz değilsin güçsüz değilsin, çocuk değilsin, o da annen baban değil, korktuğun kadar korkunç değil hiçbir şey, bunları ailene anlatsan gelir alırlar seni o öküz de mal gibi bakıp ağlar arkandan, ezilmekten safa bağlamışsın. Sen reşit meslek sahibi güçlü bir kadınsın, ittiri çek şu adama, en fazla bir tokat atar gider darp raporu alıp şikayetçi olursun, hem rezil olur hem uzaklaştırma çıkar eve giremez. Topla bi kendini. Olmadı ver annenin numarasını, ben arayıp anlatacağım, yazık sana
Ailemin kendi evi var hanimefendi ve benim ailem böyle talepleri yokO zaman kendi anne babanıza ev alın önce. Maaşı alınca akıl tutulması yaşıyor bu kadınlar nasıl maaş kartını kocaya veriyorsunuz. Asalak bir adam ve bedavacı ailesi. Hem hakaret işit, hem para ver. Allah akıl fikir versin
E siz yine kira ödeyeceksenızEv kendi üstümüze olacak ama ailesi yasacak
Eşini çıkmaza falan sokmuyorlar eşin de onlarla aynı kafada , ama sen baya safsın hala eşimle mutluyum diyorsun, bunlar seni dolandırır...İşte o tarafin manupulatip davranışları eşimi de cikmza sokuyor aslında devamlı ev alacağınız için çok mutluyuz Allah sizden razı olsun falan diyorlar
Eşin de seni manipüle ediyor amaİşte o tarafin manupulatip davranışları eşimi de cikmza sokuyor aslında devamlı ev alacağınız için çok mutluyuz Allah sizden razı olsun falan diyorlar
E sizin annenizinki nezaman aradan çıkacakmış onuda sorun ozaman!!Bende artık sinirden catladim almak istemiyorum bizim evimiz yok daha dedim onların evi aradan çıksın diyor. İstedikleri ev küçük çaplı da değil neymiş misfiri olurmuş biraz büyük olsun falan diyorlar
Bizim eşya borcumuz biter bitmez ev konusuna girildi. Sonra annesi biz burdan bıktık sizin yasadiginiz şehre gelelim gelmek istiyoruz dedi. 100 bin kadar para verdiler eşim de biz ev alalım siz yerleşim ev bizim üstümüze olsun dedi olay burdan çıktıPeki siz ev alacagızmı dedınız
Ev alma işi nerden cıktı
Kadın kendı kendıne gelin güvey olup resım atmıyodur herhalde
Herşey başlı başına saçma ama hadi diyelim ok
Ev alma nıyetınızmı var ,yada bırıkmıs vs paranızmı var
Ya bitirmen gerekiyor neden böylesinEvi demedim onu da dersem ailem bitir der diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?