• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin daha ilk aylarinda

Ben sesimi çıkarınca bana bağırıp çağırıyor ben vicdansizmisim. Yarın bir gün onlara isimiz dusermis yardımcı olurlarmis
varın vicdansız olun Allah aşkına siz kirada otururken kv.kp e ev almak nedir anlam veremiyorum. Üstelik krediyi de sizin adınıza çekeceklermiş yanlış görmediysem. Sakın ola böyle bir hata yapmayın hayatınız mahvolur. Şu hayatta deveyi diken insanı....... yaranır diye bi laf vardır ya çok doğru bi laf. eğer siz onlara kredi çekip ev alırsanız yine yaranamazsanız. Size vicdansız diyip kandırmaya çalışıyorlar yemeyin bu numaraları.

ne zaman böyle şeyler görsem Gırgıriye filminde Perran Kutman'ın araba penceresinden avaz avaz bağırması geliyor aklıma.
Kaliteeee kalite, markaaaaa marka...
Benim de bu şarkı geliyor. Açam da oynayam bari 😄😄😄

Yorumunuz üzdü açıkcası sizin anladığınızı düşünmüştüm yanılmışım.Marka takıntım yok minnetle de karşılamıyorum söylememe rağmen aynı şeyler söyleniyor.Yapacak bir şey yok.Bel altı vurmaya çalışmak çok ayıp olmadı mı siz ve diğer saldıranlar için diyorum.Yoklukla büyümedim bekarken de maddi sorunum olmadı ev bile aldım.Şuan kirasını anneme veriyorum.Annemin kimseye ihtiyacı yok.Ama biz evlatları olarak eşim de dahil ona hediyeler almak rahat ettirmek istiyoruz.Bu kadar.Bu durum birilerinin çenesine vurdu.Ben parayı baba evinde gördüm koca evinde de aynı hayat standardım devam etti.Tedbir al demek başka bir şey markayı minnet sayacak sosyo ekonomik yapıda büyümüşsün deyip bel altı vurmak çok çirkin.Artık cevap yazmayacağım..Kalbiniz gibi bir hayat geçirin
Kimse ihtiyaci olmayana harçlık vermez. Vardır yoktur onu bilmem ama bir yazdığın diğerini tutmuyor. Kocanı git yüzüne öv ablacım, buraları okumaz.
Seda Sayan aforizmalarıyla bizi daha derin felsefi meselelere sürükleme 😄😄😄

Back