Evliliğin daha ilk aylarinda

rakon

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
87
Puanlar
13
Eşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?

Ailesi kendileri için ev mi istiyor doğru anladım?

Tabii ki normal değil. Küfür hakaret hiçbir zaman normal değil. Ev beklentisi normal değil. Paranıza karışması normal değil
Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi

Senin gözlerindeki perde evlenince kalkmış. Evi alacağınız yere bakmıyor musunuz, araştırmıyor musunuz? Başka şehirden bakıyorsa kendi paranı kendine harca olduğunuz şehirden bakıyorsa alın ev. De bu arada anlaşamadığın seni sallamayan herifle evli kalınmaz

Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Canım neden böyle bir şey yapıyorsun? Maaşı verme niye veriyorsun yahu. Seni sponsor diye mi aldılar

Ailesi kendileri için ev mi istiyor doğru anladım?
Kendileri yaşayacak
Krediyi de üstelik öyle durumda ben çekeceğim ben beni mi beklediler diyincede benden kötüsü olmuyor vicdansizmisim ben

Evlendikten sonra bu ev durumu çıktı ortaya. Düğün borcumuz biter bitmez ev diye dayatmalar başladı. Yaşadığımız yerden alacağız onlarda gelip yerlesecek

Birazcık kendinizi düşünüyorsanız maaşınızı vermezsiniz, çocuk yapmazsınız.

Anormal
Siz kendiniz kiraci olduğunuz halde niye onlara ev alasaniz yahu önce kendinize normal bir hayat kurun.

Evlendikten sonra bu ev durumu çıktı ortaya. Düğün borcumuz biter bitmez ev diye dayatmalar başladı. Yaşadığımız yerden alacağız onlarda gelip yerlesecek
Olmaz diyin ses çıkarın. Adam kredi ödeme ortağı ve eş işlerini gördürmeye bedava işçi bulmuş kwndine

Delirdiniz mi nasıl ses çıkarmıyorsunuz tüm bunlara? Ne demek aldığım maaşı eline veriyorum? Ne demek kendim kirada otururken kv kpe ev alıp onları oturtucam?
Bunlar normal mi diye sormak sence normal mi????
Ben sesimi çıkarınca bana bağırıp çağırıyor ben vicdansizmisim. Yarın bir gün onlara isimiz dusermis yardımcı olurlarmis

Kendileri yaşayacak

Krediyi de üstelik öyle durumda ben çekeceğim ben beni mi beklediler diyincede benden kötüsü olmuyor vicdansizmisim ben
S****sin ordan. Anasına babasına ev almak için kendine ortak mı arıyormuş haysiyetsiz kocan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…