Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesiTabii ki normal değil. Küfür hakaret hiçbir zaman normal değil. Ev beklentisi normal değil. Paranıza karışması normal değil
Kendileri yaşayacak ama ev bizim üstümüze olacakAilesi kendileri için ev mi istiyor doğru anladım?
Canım neden böyle bir şey yapıyorsun? Maaşı verme niye veriyorsun yahu. Seni sponsor diye mi aldılarAldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Kendileri yaşayacakAilesi kendileri için ev mi istiyor doğru anladım?
Krediyi de üstelik öyle durumda ben çekeceğim ben beni mi beklediler diyincede benden kötüsü olmuyor vicdansizmisim ben5 kuruş vermeyın bunlara siz kredi odeyeceksınız oda kira yeme içme fatura diyip yıllarca kazancınız yok olup gidecek .ne demek masraf yapma kendı paranızı harcarken ona mı soracakmışsınız
Çocuk yapmayın
Boşanmayı düşünüyor musunKendileri yaşayacak
Krediyi de üstelik öyle durumda ben çekeceğim ben beni mi beklediler diyincede benden kötüsü olmuyor vicdansizmisim ben
Evlendikten sonra bu ev durumu çıktı ortaya. Düğün borcumuz biter bitmez ev diye dayatmalar başladı. Yaşadığımız yerden alacağız onlarda gelip yerlesecekSenin gözlerindeki perde evlenince kalkmış. Evi alacağınız yere bakmıyor musunuz, araştırmıyor musunuz? Başka şehirden bakıyorsa kendi paranı kendine harca olduğunuz şehirden bakıyorsa alın ev. De bu arada anlaşamadığın seni sallamayan herifle evli kalınmaz
Birazcık kendinizi düşünüyorsanız maaşınızı vermezsiniz, çocuk yapmazsınız.Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Ben de artık proje evliliği olduğunu düşünüyorumCanım neden böyle bir şey yapıyorsun? Maaşı verme niye veriyorsun yahu. Seni sponsor diye mi aldılar
AnormalEşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
Yaşadığıniz yerde kendinize alin evi bu ne sacmalik o zaman sizin ailenizde otursun ev alinda iyi bulmuşlar valla sizi ben olsam yıkamıştım ortalığıKendileri yaşayacak ama ev bizim üstümüze olacak
Olmaz diyin ses çıkarın. Adam kredi ödeme ortağı ve eş işlerini gördürmeye bedava işçi bulmuş kwndineEvlendikten sonra bu ev durumu çıktı ortaya. Düğün borcumuz biter bitmez ev diye dayatmalar başladı. Yaşadığımız yerden alacağız onlarda gelip yerlesecek
Ben sesimi çıkarınca bana bağırıp çağırıyor ben vicdansizmisim. Yarın bir gün onlara isimiz dusermis yardımcı olurlarmisDelirdiniz mi nasıl ses çıkarmıyorsunuz tüm bunlara? Ne demek aldığım maaşı eline veriyorum? Ne demek kendim kirada otururken kv kpe ev alıp onları oturtucam?
Bunlar normal mi diye sormak sence normal mi????
Sen bana al asıl deAldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
S****sin ordan. Anasına babasına ev almak için kendine ortak mı arıyormuş haysiyetsiz kocan?Kendileri yaşayacak
Krediyi de üstelik öyle durumda ben çekeceğim ben beni mi beklediler diyincede benden kötüsü olmuyor vicdansizmisim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?