• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin daha ilk aylarinda

Bence ailesinin baskısından adam hayattan soğumuş o yüzden agresif olmuş böyle. Ailede nasıl aileymis öyle adamı bunaltiyorlar demekki ev al diye oda işin içinden çıkamayınca sinirleniyor demekki. Ailesine de bir şey diyemiyorsa sorun büyük. İkiniz için de zor bir durum, ne yapılabilir hiç bilmiyorum
Siz sakamisiniz yahu bu nasıl yorum eşi adam olsunda haddini bildirsin ailesine küfürleri anasina etsin karisina edeceğine erkekligi karisina mi söküyor mus

Kocası çalışmaktan yorulmuş onu artık calistirmayacakmis. Yaşadıkları sehirdende bıkmış. Böyle diyor devamlı ev atıyor her gun
Gitsin devam etsin ozaman biz ne yapak aklı varsa ayrılır

Eşya borcu yeni bitti diye, ev alıp eşinin ailesinin oturacağı, sizin yıllarca kirada olacağınız, size hakaret küfür eden bir adama katlanacağız bir evliliği mi devam ettirmeyi düşünüyorsunuz yani?
Boşanmayacaktir zorluk cikaracak

Bence ailesinin baskısından adam hayattan soğumuş o yüzden agresif olmuş böyle. Ailede nasıl aileymis öyle adamı bunaltiyorlar demekki ev al diye oda işin içinden çıkamayınca sinirleniyor demekki. Ailesine de bir şey diyemiyorsa sorun büyük. İkiniz için de zor bir durum, ne yapılabilir hiç bilmiyorum
Sürekli annesi ağlama modunda en ufak şeyde avlamaya basliyor

Aileme bahsetmedim dahada olaylar büyür diye
Afferim tabi sakın söylemeyin. Tüm paranızı yedirin +kredi borcunuz olsun+dayak yiyin+karnınızda bir çocukla kapılarına dayanın 1 yıl sonra öyle daha mantıklı çünkü. Kızım sizde hiç akıl yok mu? Niye saklıyorsunuz böyle şeyleri? Kaynanan senin adet tarihini biliyordur belki ama sen şu yaşadıklarını annene babana anlatmıyorsun.

O beyinsiz kocana asla kredi çekmeyeceğini ve bu ev alma durumuna rızan olmadığını söyle. Hala uzatıyorsa Ailene anlat her şeyi. Boşan kurtul
O kadar uzuluyormm ki kaderime en başından boyel olsa imza mi atardım diyorum

Eşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
Sana küfür eden sevgi göstermeyen insanda maaşının ne işi var, ona ve ailesine sponsor musun sen? Normal falan değil adam maaşın için evlenmiş. Sen onun için hiçbir şey ifade etmiyorsun. Şimdi boşanmaya kalkışsan gönderdiğin paraların da üzerine yatacak haberin olsun.

Kocası çalışmaktan yorulmuş onu artık calistirmayacakmis. Yaşadıkları sehirdende bıkmış. Böyle diyor devamlı ev atıyor her gun
O zaman hem kocana şöyle hem de ara kaynana şöyle, ben kredi çekmeyecegim ev de almayacağım, maaşımı vermiyorum boşa ev resmi atmayın da heveslenmeyin de de, zaten iyi davranmıyor sana bırak ne olacaksa olsun

Boşanmayacaktir zorluk cikaracak
Çıkarsın, zorluk çıkaracak diye ev mi alacaksın yıllarca oturmayacağın? Kullanıldığını bilerek nasıl o evlilikte kalacaksın inan anlamam imkansız. İnsan gururuna yediremez.

Sana küfür eden sevgi göstermeyen insanda maaşının ne işi var, ona ve ailesine sponsor musun sen? Normal falan değil adam maaşın için evlenmiş. Sen onun için hiçbir şey ifade etmiyorsun. Şimdi boşanmaya kalkışsan gönderdiğin paraların da üzerine yatacak haberin olsun.
Zaten vermez boşanma lafı açınca tehdite bağlıyor olayı. Çok pişmanım

O zaman hem kocana şöyle hem de ara kaynana şöyle, ben kredi çekmeyecegim ev de almayacağım, maaşımı vermiyorum boşa ev resmi atmayın da heveslenmeyin de de, zaten iyi davranmıyor sana bırak ne olacaksa olsun
Ailesi iki güne bir arıyor ilk evlendigimiz sirlar baskın yapar gibi geliyorlardi

İnsanlar iyice kafayı yemiş ya nasıl utanmadan böyle bir şey talep edebilirler? Bir insana yolunacak kaz muamelesi bu kadar alenen yapılmaz yani.
Ve ben itiraz ettiğimde bunun ayıp bir şey olduğunu bana empoze ediyor eşim

Back