Evliliğin daha ilk aylarinda

Kendileri yaşayacak

Krediyi de üstelik öyle durumda ben çekeceğim ben beni mi beklediler diyincede benden kötüsü olmuyor vicdansizmisim ben
Asla asla kredi cekmeyın şuan 3 mılyonluk bi ev alsanız geri ödemesi 7-8 milyon yıllarca sizi borca bağlayacaklar . Maaşınızdan elinize kuruş kalmayacak . Yarın bişey olsa ha diyip kapıyı kapatıp çıkamayacaksınız ..

çıksanız ayrılsanız kayınvalideyi evden çıkartana kadar mahkemelerde sürünürsünüz
Kendınızde 5 parasız kredi ödeyerek ortada kalırsınız .

Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Maaşınızı neden veriyorsunuz? Sizin paranızla size erkeklik yapıyor..

Sadece evlilik değil hiçbir ilişkide küfür normal değildir, büyük saygısızlıktır..

Harcamalarınız ev bütçesini zora sokmadığı sürece harcamalarınızın hesabını vermek zorunda değilsiniz..

Maaşınızı vermekten vazgeçin ve kendinize yatırım, birikim yapın..

Evlendikten sonra bu ev durumu çıktı ortaya. Düğün borcumuz biter bitmez ev diye dayatmalar başladı. Yaşadığımız yerden alacağız onlarda gelip yerlesecek
Acın boşanma davanızı ömür geçmez bunlarla . Onlar kim ki size ev dayatması yapıyor üstelik siz kiracıyken .size şimdiden küfürler eden krediye başladıktan sonra neler yapar bi düşünün . Nası olsa borç içinde kıpırdayamaz kendıne maddi gücü yok gidemez die

Hanımefendi kayınvaldenize ayakkabı değil ev alıyorsunuz fardindamisiniz hemde siz kirada iken niye maasinizi veriyorsunuz ayyy delirdim

Ev alacağız masraf yapma dediği ve kime alınacak?

Yaşadığıniz yerde kendinize alin evi bu ne sacmalik o zaman sizin ailenizde otursun ev alinda iyi bulmuşlar valla sizi ben olsam yıkamıştım ortalığı
Birde daha ailesi diyorki işte o evde jturacaginiza iki katlı ev alin altlı üstlü oturalım. Oraya o kadar kira mı verilir bilmem ne diyor. Buldukları evler daha önce benim yasamadigim şartlarda. Kucumsemiyorum ama yani bende çalışıyorum ama istediğim evde oturmayacaksam anlamı ne ki

Kocaniza tavrınızi koyun ayrılacaksan da cocuk yokken ayrıl bildiğin vampir ailesine düşmüşsün

S****sin ordan. Anasına babasına ev almak için kendine ortak mı arıyormuş haysiyetsiz kocan?
Bende artık sinirden catladim almak istemiyorum bizim evimiz yok daha dedim onların evi aradan çıksın diyor. İstedikleri ev küçük çaplı da değil neymiş misfiri olurmuş biraz büyük olsun falan diyorlar

Mantıksız olan evet bu krediyi birde bana cektirecekler

Senin oturmayacağın bir ev için neden masraf edip borca giresin? Bunu da anasına sorarmısın mantıklı acıklaması varsa yapsın lütfen. İş eşinde bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…