- 6 Mart 2024
- 5.090
- 6.889
- 118
Asla asla kredi cekmeyın şuan 3 mılyonluk bi ev alsanız geri ödemesi 7-8 milyon yıllarca sizi borca bağlayacaklar . Maaşınızdan elinize kuruş kalmayacak . Yarın bişey olsa ha diyip kapıyı kapatıp çıkamayacaksınız ..Kendileri yaşayacak
Krediyi de üstelik öyle durumda ben çekeceğim ben beni mi beklediler diyincede benden kötüsü olmuyor vicdansizmisim ben
Oldukça açık. Asla kredi çekme. Acilen boşan. Aklını başına topla. Bu adamın ne sevgisi var ne saygısı. Köle gibi görüyor. Sen kiradayken neden kayınpedere ev alıyorsunBen de artık proje evliliği olduğunu düşünüyorum
Maaşınızı neden veriyorsunuz? Sizin paranızla size erkeklik yapıyor..Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Acın boşanma davanızı ömür geçmez bunlarla . Onlar kim ki size ev dayatması yapıyor üstelik siz kiracıyken .size şimdiden küfürler eden krediye başladıktan sonra neler yapar bi düşünün . Nası olsa borç içinde kıpırdayamaz kendıne maddi gücü yok gidemez dieEvlendikten sonra bu ev durumu çıktı ortaya. Düğün borcumuz biter bitmez ev diye dayatmalar başladı. Yaşadığımız yerden alacağız onlarda gelip yerlesecek
Hanımefendi kayınvaldenize ayakkabı değil ev alıyorsunuz fardindamisiniz hemde siz kirada iken niye maasinizi veriyorsunuz ayyy delirdimEşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
Ev alacağız masraf yapma dediği ve kime alınacak?Eşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
Birde daha ailesi diyorki işte o evde jturacaginiza iki katlı ev alin altlı üstlü oturalım. Oraya o kadar kira mı verilir bilmem ne diyor. Buldukları evler daha önce benim yasamadigim şartlarda. Kucumsemiyorum ama yani bende çalışıyorum ama istediğim evde oturmayacaksam anlamı ne kiYaşadığıniz yerde kendinize alin evi bu ne sacmalik o zaman sizin ailenizde otursun ev alinda iyi bulmuşlar valla sizi ben olsam yıkamıştım ortalığı
Ev kendi üstümüze olacak ama ailesi yasacakEv alacağız masraf yapma dediği ve kime alınacak?
Sesini çıkarmayınca daha iyi bir insan olmayacaksın. Sakın ama sakın kendine bu kötülüğü yapma.Ben sesimi çıkarınca bana bağırıp çağırıyor ben vicdansizmisim. Yarın bir gün onlara isimiz dusermis yardımcı olurlarmis
Her ay şöyle borç var böyle borç var para bir an evvel birikip ev almak gerek bir şey alacak olsam alma masraf yapma bu sekildeHanımefendi kayınvaldenize ayakkabı değil ev alıyorsunuz fardindamisiniz hemde siz kirada iken niye maasinizi veriyorsunuz ayyy delirdim
Kocaniza tavrınızi koyun ayrılacaksan da cocuk yokken ayrıl bildiğin vampir ailesine düşmüşsünBirde daha ailesi diyorki işte o evde jturacaginiza iki katlı ev alin altlı üstlü oturalım. Oraya o kadar kira mı verilir bilmem ne diyor. Buldukları evler daha önce benim yasamadigim şartlarda. Kucumsemiyorum ama yani bende çalışıyorum ama istediğim evde oturmayacaksam anlamı ne ki
Birde daha ailesi diyorki işte o evde jturacaginiza iki katlı ev alin altlı üstlü oturalım. Oraya o kadar kira mı verilir bilmem ne diyor. Buldukları evler daha önce benim yasamadigim şartlarda. Kucumsemiyorum ama yani bende çalışıyorum ama istediğim evde oturmayacaksam anlamı ne ki
Para sizin ses sizin yükseltin sesinizi vermeyin ailene neden ev alıyorum hayırdır diyin gerekirse tekmeyi basin vampir ailesineHer ay şöyle borç var böyle borç var para bir an evvel birikip ev almak gerek bir şey alacak olsam alma masraf yapma bu sekilde
Bende artık sinirden catladim almak istemiyorum bizim evimiz yok daha dedim onların evi aradan çıksın diyor. İstedikleri ev küçük çaplı da değil neymiş misfiri olurmuş biraz büyük olsun falan diyorlarS****sin ordan. Anasına babasına ev almak için kendine ortak mı arıyormuş haysiyetsiz kocan?
Evlenmek kolayda ayrılmak çok zor geliyor daha yeni eşya borcu vs bittiKocaniza tavrınızi koyun ayrılacaksan da cocuk yokken ayrıl bildiğin vampir ailesine düşmüşsün
Mantıksız olan evet bu krediyi birde bana cektireceklerAsla asla kredi cekmeyın şuan 3 mılyonluk bi ev alsanız geri ödemesi 7-8 milyon yıllarca sizi borca bağlayacaklar . Maaşınızdan elinize kuruş kalmayacak . Yarın bişey olsa ha diyip kapıyı kapatıp çıkamayacaksınız ..
çıksanız ayrılsanız kayınvalideyi evden çıkartana kadar mahkemelerde sürünürsünüz
Kendınızde 5 parasız kredi ödeyerek ortada kalırsınız .
Anladım o yüzden cekmeyın 3 gun sonra kalırsınız ortada diyorum ailenizi çağırın konuşun beraber gerekirse toplanıp onlarla gidinMantıksız olan evet bu krediyi birde bana cektirecekler
Senin oturmayacağın bir ev için neden masraf edip borca giresin? Bunu da anasına sorarmısın mantıklı acıklaması varsa yapsın lütfen. İş eşinde bitiyoEşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?