Evliliğin daha ilk aylarinda

Hadi ya çok uyanıklarmış şunlara bak sen , sakın paranı verme , çocuk da yapma, bu evlilik uzun sürmez, seni eşşek gibi çalıştırıp paranla rahat edecekler dertleri bu , eşin seni sevmiyor, seni eş diye değil ırgat diye almış ailesine , akıllı ol boşa bu pislik herifi ...

İyice kıstıracaklar yani, köşeye sıkıştırmanın en kolay yolu, 1.5 milyonun ödemesi 55bin liraydı en son, maaşın kaç para ki senin.
Bir buçuk milyonun ödemesi 55 bin degil kaldiki ödeme yüksek olsada karsilayacak düzeyde maaşım var.

Aldığım maaşı komple veriyorum. Ailesi beni beklemiş bu zamana kadar neye düştüm anlamadım. Sürekli ev fotoğrafları atıyor annesi
Kız sen deli misin , verme paranı

Bazen kavga anında vurmaya yelteniyor sonrada diyorki ben vurmak istesem vururdum vurmuyorum diyor aşırı
Kiz sen ne duruyorsun hemen ama hemen aileni ara herseyi tek tek anlat. Böyle adamla hayat cekilmez. Ev senin adina olsa bile bosanma aninda yarisi adamin. Manyakmisin. Annene babana hemen anlat hemen simdi

Kiz sen ne duruyorsun hemen ama hemen aileni ara herseyi tek tek anlat. Böyle adamla hayat cekilmez. Ev senin adina olsa bile bosanma aninda yarisi adamin. Manyakmisin. Annene babana hemen anlat hemen simdi
Aileme anlattım o kavga durumunu onbeş yirmi gün değerlendir baktın olmuyor boşa dediler

Kendileri yaşayacak

Krediyi de üstelik öyle durumda ben çekeceğim ben beni mi beklediler diyincede benden kötüsü olmuyor vicdansizmisim ben
Ben olsam kesinlikle boşanirdım, ne vicdanı ya , bakacak olsam kendi anama babama bakardım desene , bu evlilik değil ticaret anlaşması hem de hiç adil olmayan bir anlaşma, ne yap et kurtar kendini, seni sevmiyor bu adam paranı istiyor sadece...

Büyüsün Allah askina büyüsün, ailece hayatini karartacaklar. Ev neden büyük alinacak biliyormusun, hep birlikte yasicaksiniz cünkü
Sanırım o da oyun dediğiniz gibi ilk baş ev sözü geçmiyordu şimdi ev konusu gündeme geldi şimdide büyük ev diyorlar

Ev kendi üstümüze olacak ama ailesi yasacak
Konunuzu okuyan herkes evin sizin ( inşallah ortak tapudan bahsediyorsunuzdur ) üstünüze olacağını anladı; tekrar tekrar yazmanıza gerek yok.

Siz kiradayken hangi gelirle ev alıp, kredi ödeyip, bir de o evde eş ailesini oturtacaksınız ?

Ev alacak gücünüz varsa, içinde oturması gereken de sizsiniz.

Ben sesimi çıkarınca bana bağırıp çağırıyor ben vicdansizmisim. Yarın bir gün onlara isimiz dusermis yardımcı olurlarmis
Yarın öbür işim düşer diye birilerine ev almak mı , bunlar seni saf görmüş...

Aileme anlattım o kavga durumunu onbeş yirmi gün değerlendir baktın olmuyor boşa dediler
Ev baskisini anlattin mi?

Kayinvalidene de esinede hemen cok keskin bir sekilde artik kesinlikle bu sacma konu hakkinda tek kelime duymak istemedigini, konu birdaha acilirsa sonuclarinin kötü olacagini söyle.

Bak ne güzel ailen arkanda

Kocası çalışmaktan yorulmuş onu artık calistirmayacakmis. Yaşadıkları sehirdende bıkmış. Böyle diyor devamlı ev atıyor her gun
O zaman hem kocana şöyle hem de ara kaynana şöyle, ben kredi çekmeyecegim ev de almayacağım, maaşımı vermiyorum boşa ev resmi atmayın da heveslenmeyin de de, zaten iyi davranmıyor sana bırak ne olacaksa olsun, bunlara baştan dışını gostermezsen daha çok yerler seni

En son anlatacağım artık nereden bulastim bilmiyorum bu duruma
Durduğun kabahat bu heriften eş olmaz sana , ailesi ile beraber dolandırıcı bunlar , kurtar yakanı, sevgi falan yok tek dert senin paran , evlilik değil bu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…