• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimi bitireyim mi?

Kesinlikle normal değil. Anahtarı acilen almalısın.
Düz aldiktan sonra banyoyu temizliyorlar mi peki.
Boşanma sebebi değil belki ama tepkisiz kalma. Sert ve kararlı bir şekilde rahatsız olduğunu soylemelisin.
Anahtari alamam, daha dogrusu evimizin bahcesinden bi sifre vererek kapdan giriyolar ve o sifreyi esim onlara vermis..dus aldiktan sonra temizlemiyolar kücük cocuk olduklari icin

Eşinle konus ne isi var kayın babanin sizin evinizde olacak is değil
Bunu esin düşünmüyor mu evlenmeseymiş hiç babasından ayrilamiyacak madem
Ne tuhaf ya
esim hic rahatsiz olmuyor mesela gecen biz evde yokken kayin babam bize gelmis bizi evde bulamayinca koltuga uzanmis esimde bana: babam ne komik adam yaa gelmis burda uyumus diye komik bi sekilde anlatti ben de ne diyecegimi sasirdim

Öneriler gelmiş. Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
evet herkese cok tsk ederim, daha yeni yeni okuyorum hepsini .. hala ne yapacagimi acikcasi bilemiyorum ama büyük ihtimal bir daha biseylerin olmasini bekleyip ailesine bizzat ben söylemeyi düsünüyorum, ailesi - özellikle annesi - darilacak biliyorum ve bu yüzden esimle de kavga edicez ama "bir ömür" beraber yasamak, evli kalmak istiyosak bunu söylemem lazim diye düsünüyorum

Hiç normal değil. Siz nasıl bu zamana kadar normal görüp ses çıkarmadınız? Bu kadar rahatlarsa ailenizinde illaki durumdan haberi vardır. Onlarda mi demiyor bu ne garip adet, sınırını koy sen diye.
onlara cok belli etmemeye calisiyorum ama tabi ara sira onlarda görüyor/duyuyor, bisey demiyolar üzülüyorlar sadece, annem bana ara sira evde kalsinlar okadar cok gelmesinler diyo ama iste..

Kafalarına estiği zaman evinize gelip duş almaları, kanepede yatıp uyumalarının neresi normal de eşiniz birde bizde böyle diye çıkışmış, evlenmiş artık ana babasının adeti töresi onların evinde kalmış siz ayrı bir yuvasınız.

İnsanlık hali ağda yaparsın, duşa girersin, peteğin üstüne don sütyen asarsın kurutmaya her daim biri kapımı açabilir endişesiyle tetikte mi yaşayacaksınız kendi evinizde. İnsan kendi evinde de rahat hareket edemeyecekse nerede rahat edecek. Eşinizle ciddi anlamda konuşun ve böyle devam edeceklerse görecekleri manzara karşısında şaşırmasınlar. 2,5 yıl iyi bile dayanmışsınız bu görgüsüzlere
cok tsk ederim, iyiki de buraya yazmisim ben gercekten bende bir sorun oldugunu, büyük bir ailede büyümedigim icin böyle düsündügümü saniyordum ama aynen dediginiz gibi..sürekli her an herkes gelebilir diye diken üzerindeyim evimin hep derli toplu temiz olmasi lazim, yani daginik biri degilim ama ev hali iste bazen yerlerde corap vs. olabiliyor.. tam o an da iste ailesi geliyor annesi cok titiz..simdiye kadar bana bisey demedi ama esime diyormus niye sunu söyle söyle yapmiyor diye

Sizin bunun dışında başka sebebiniz mi var?
Kocanız sevemiyor musunuz yoksa kendinizi güvende mi hissetmiyorsunuz?

Konu direkt boşanma isteğiyle açılmış. Evet mantıklı ve geçerli bir sebep. Ama öncesinde ne yapmalıyım dememissiniz. Muhtemelen eşiniz size konuşma hakkı vermeyip sizi saymıyor. Çok mu anneci, sizi arka plana mi atıyor?

İyi davranıyor demişsiniz ama iyi davranışla ne kastediyorsunuz. Dövmeyen sövmeyen adama da iyi davranıyor işte diyorlar.
esimle asktan cok mantik evliligi yaptim ben..yine de birbirimizi seviyoruz sayiyoruz diyebilirim ama iste konu ailesi, özellikle annesi olunca beni hice sayiyor bunu da söylüyor..

Sende annene gile git bir hafta kimseye bisey demeden kafami dinleycem diye
kocan anasi babası geldigi zaman sende annen gili cagir gelip kalsinlar sende bakalim esin ne diyecek sorarsa seninkiler geliyosa benimde gelecek diye kibarca kisas yaparsin.
Zanlimca ..

ailesine düskün oldugunu tabikide biliyodum ama o zamanlar bu hosuma gitti, ne zaman birinin basi darda olsa hemen herkes kosup birbirine yardim ediyor.. iyi yanlari da var tabi ama evlilik acisindan benim icin cogu zaman zor oluyor tabi
İngiltere'de yaşayan bir üye vardı bana onu hatırlattınız. Karı koca çalışıyor adamın sülalesi sabahtan akşama kadar küçük çocukları da alıp bunların evinde takılıyordu.
Kadın erkeğin ailesi ile konuşup duruma son vermişti.

İngiltere'de yaşayan bir üye vardı bana onu hatırlattınız. Karı koca çalışıyor adamın sülalesi sabahtan akşama kadar küçük çocukları da alıp bunların evinde takılıyordu.
Kadın erkeğin ailesi ile konuşup duruma son vermişti.
Bende hatırlıyorum o üyeyi kadın doktordu benim hatırladığım ama o son verememişti hala devamdi.

Aklima degisik bir fikir geldi. Evde bikac degerli esyayi yok edin. Once sizin atiyorum bileziginiz kaybolmus olsun. Daha sonra kocanizin birikmis parasi. Cuzdani kaybolsun.marka saati vs. Her hafta bisey kaybolsun . Nasil olca ev yol gecen hani. Kocanizin beynine trojeni atin. Hirsizlik oldugu suphesini yaratin. Adam cildirip kilidi degistirene kadar yapin bunu. Dinsizin hakkindan imansiz gelir.
iyi fikir :D

Hesabı açıp, konuyu yazıp, yardım isteyip 5 sayfa herkes size önerilerde bulunmuş soru sormuş 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ hesaba birdaha girmemişsiniz 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Konuya gelicek olursakda kimse size boşan yada boşanma diyemez bu sizin biliceğiniz bi iş,
Önceden bu aileyi biliyor olmanız gerekiyordu. Benimde eşim anahtarı vericekt ben eşime kesin bir dille hayır vermeesin dedim. Vermiş hatta aldırdım gitt o benim anahtarım baba verirmisin dedi.
Kiii verseydide benim kv , kp asla habersiz gelmez.. ki onlarla aram çok iyi yinede gelmeye çekinirler .
Eşinizin ailesi baya değişik . En güzel öneri Taşınmak.. taşınırım.
Taşınmıyorsa,, gelen herkese birşey diyemem ama çok güzel beş karış suratım olur. Birdaha gelmeye cesarwt edemezler zaten o suratımı görünce😂😂
evet bir kac gün yurt disindaydim islerimden dolayi yeni yeni okuyorum hepsini..tskler önerileriniz icin

Back