• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimi bitireyim mi?

yok aile binasinda degiliim hatta onlara 15-20 dk uzaklikta yasiyoruz..bunu esim zaten her firsatta yüzüme vurur: ben senin icin taa nerelere tasindim ailemin yasadigi semtden vaz gectim falan..
Vay paşaya bakın hele. Nelerden vazgeçmiş. Allahtan vazgeçmiş ya vazgeçmeseydi,üstüste otururdunuz 20kişi.
Boşanılır mı bilmem ama aşırı aşırı büyük sorun bunlar...
Yanlış birşey. Ve yanlışta ısrarcı olanı göndermek gerekir.
Ben tahammül edemezdim, çabalar konuşur, olmazsa yol verirdim.

Kizlar hepinize cok tsk ederim, gercekten sorunun bende olmadigini ve esimin ve ailesinin davranislarinin normal olmadigina artik eminim. esimle konusup bu durumu cözmeye calisicam, evet zor olacak, ve kesin darginlik/küslük/kavgalar olacak ama bende insanim yani onlar darilmasin üzülmesin diye de susamam, susmam da artik. hepinize tekrar cok tsk ederim.

yok söylemeden vermis tabiki, ben kendi anneme babama biz tatile gittigimizde anahtari vermistim cicekleri sulamalari icin anahtarda orda kaldi.. ama istesem ailem darilmaz yani, herhalde onun ailesinde varsa bende benim aileme veriyim diye düsündü..sordugumdaysa "onlar yabanci degil beni dogurup büyüten kadin o istedigi zaman gelir, konu annem / ailem olunca akan sular durur" gibi seyler diyo
Umarım sadece eşiniz ailesine çok uygunsuz bir şekilde yakalanır ve o zaman anlar. Bu kafaya anlatmanın bir çaresi yok.

Benim esimin ailesi de bu kafada mesela.
Anlayış sıfır.
Kaynanam kendi bulundugu ilcede koy zamanı eltilerimle beraberlermis.
Kışın eltilerim evlerine geçince kaynanamda da anahtarı var rahatça gelir gider aşırı yapisiklar.
Sizin durum gibi.
Ben başka ilcedeyim .
Şuan başka sorunlar yaşadım o yüzden pek gitmiyorum aynı ilçede olsam bana da yapardı o zaman da sesimi çıkarırdim.
Yani söylemeniz lazim.

esimle asktan cok mantik evliligi yaptim ben..yine de birbirimizi seviyoruz sayiyoruz diyebilirim ama iste konu ailesi, özellikle annesi olunca beni hice sayiyor bunu da söylüyor..
Keşke mantıklı bir evlilik yapsaymışsınız aşırı mantıksız bir evlilik yapmışsınız şu yaşadıklarınız net boşanma sebebi kayınvalide de sizi beğenmiyorsa gelmesin bu adam zengin mi ondan mı evlendiniz?
Zenginlik için bile çekilmez de

onu simdi bende düsünüyorum ama tabi 3-4 yil önce durumlar baskaydi ayni evde yasamiyoduk .. maddi yönden ve bana karsi davranislarindan etkilenmistim, ama bende calisip parami kazaniyorum yani sirf maddi yönden degil di
Demek ki neymiş biriyle evlenirken sadece bunlara bakılmayacak bu adam bi kaç kitap açıp okumuş mu medeni mi?
Anasına 20 dk mesafe bile çok gelen adamla başta evlenmemeliydiniz size "normal" dediği için ailem benim için kırmızı çizgim dediği için geri adım atmışsınız kim benim evime habersiz gelip içeri girebilir kim banyo yapabilir ama oha yani hiç mi bakmadınız bu nasıl bi aile diye?

Demek ki neymiş biriyle evlenirken sadece bunlara bakılmayacak bu adam bi kaç kitap açıp okumuş mu medeni mi?
Anasına 20 dk mesafe bile çok gelen adamla başta evlenmemeliydiniz size "normal" dediği için ailem benim için kırmızı çizgim dediği için geri adım atmışsınız kim benim evime habersiz gelip içeri girebilir kim banyo yapabilir ama oha yani hiç mi bakmadınız bu nasıl bi aile diye?
Bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor
Şu an yaşıyor tepki koymali.
Benim arkadaşımın babası öldü annesine yakın ev tuttu.
Ama kadın saygili mesela.
Bazısı uzakta olsa da rahatsız edici.

Bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor
Şu an yaşıyor tepki koymali.
Benim arkadaşımın babası öldü annesine yakın ev tuttu.
Ama kadın saygili mesela.
Bazısı uzakta olsa da rahatsız edici.
yok ya bazı şeyler yaşanmadan bilinir Dasmer bu adamın hayatı evlenmeden öce belliymiş kazık kadar adam sütten kesilmediği için uzaklaşamamış hiç mi diğer eltiyle olan irtibatını görmedi bu hanımefendi?
İlk evine biri destursuz girdiğinde ortalığı yıksa ya boşanır ya da devam ederdi bunu da yapmamış ama iş için yurt dışına gidecek kadar iyi bir kariyeri var bazı olaylar çok trajikomik

Evimizin ortak olduğunu kararları birlikte almanız gerektiğinde eşinize söylemeniz gerek. Tartışmadan tatlı dille. Kabul etmiyorsa Aliye kibarca bir bay bay. 🚪🧳

yok ya bazı şeyler yaşanmadan bilinir Dasmer bu adamın hayatı evlenmeden öce belliymiş kazık kadar adam sütten kesilmediği için uzaklaşamamış hiç mi diğer eltiyle olan irtibatını görmedi bu hanımefendi?
İlk evine biri destursuz girdiğinde ortalığı yıksa ya boşanır ya da devam ederdi bunu da yapmamış ama iş için yurt dışına gidecek kadar iyi bir kariyeri var bazı olaylar çok trajikomik
Konu sahibi ilk kez eve biri geldiginde burası yol geçen hanımı diye kıyameti koparacaktı.O zaman ya boşanacaktı ya da anahtarı alıp keyfine bakacaktı.Kimse konu sahibini umursamıyor. Bencede görünen köy kılavuz istemez. İllaki açık vermiştir ailesi.

Kesinlikle normal bir durum değil ama boşanmayı gerektirmiyor çünkü siz tepki koymamişsınız baştan bunu anladım.
Ben duş alırken eve yabancı birisinin her an gelecek olması beni tedirgin ederdi bu durum çok ucu açık bir konu her şekilde yakalanma durumu var. Altinların paraniz çalınsa büssurü gerginlik olur. Bence eşinle bu durumu akşam acil olarak konuş ve hemen yarın kilidi değiştir.

Daha şaşırmam diyorum. Bundan daha anormali olmaz diyorum. Ama yok gene şaşırıyorum.

Konunuz kk daki en saçma konular listesinde ilk 5 te yer aldı.

En saçma konulari yazıyorum;

3_Kp ve kv ye et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozdurulan konu

2_ Yeni evlenen erkek kuzenine "ee ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diye soran teyze kızı ve bunu normal bulup müspet cevap veren damat bey

1_"Boşanıp tekrar evlenelim. Birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel olur" diyen koca ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibi.

Listeye 4.konu eklendi sayenizde... bravo.
Ayy linkleri de olsa keşke😂😂

Boşan diyen arkadaşlar bu kadar basit mi. Yuva kolay mı kuruluyor. Aldatma, şiddet, haram para getirme, bilerek çalışmayıp ailesinin nafakasını sağlanamaz VS büyük nedenler yok. Çözüm bulunabilir. Eşinizle konuşun. O da ailesiyle konuşsun sizin bu durumdan hoşnut olmadığınızı. Baktınız ki ne eşiniz umursuyor bu durumu ne de ailesi. Yani aynı devam ediyorlar. Siz de babanızın evine küs gidin. 1 kaç ay mesela. O zaman düzelirler belki. Benim önerim bu

Back