- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
- Konu Sahibi BeautyandtheBeast
Takipte kal bu hafta karşına çıkabilir, özellikle hafta sonlarını tercih ediyor.1. Kimin konusu allah askina nasıl kaçırdım ben bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takipte kal bu hafta karşına çıkabilir, özellikle hafta sonlarını tercih ediyor.1. Kimin konusu allah askina nasıl kaçırdım ben bunu
Ben inanıyorum...Basına da yansıyan pek çok olayın alt yapısında bu tür düzende yaşayan aile yapısının olduğunu görüyoruz.20 yaşındaki gelin 50 yaşındaki kayınpederinin çocuğunu ona çok aşık olduğu için doğurmuyor.. bu tür ailelerde ben erkeğim gelin (evlenen kadın tüm erkek ailesinin gelini oluyor) hizmet edecek düşüncesi zaten hakim..erkek anne babasına burası benim ve eşimin evi , gelirken haber verin diyemez.Amcaoğlu da gelir adamın ,babası da gelir ,gelin de hizmet eder.Bu forumda bile eşimin yetişkin erkek kardeşi/babası sürekli bizde kalmaya çalışıyor ..habersizce geliyor konusu defalarca açıldı."Sen neden rahatsız oluyorsun? Kendi baban olsa/kardeşin olsa öyle mi yapardın ..o ev eşinin de evi " yorumları havalarda uçuştu.Yani ille benmi demem gerekiyor bu konu fake diye? Anliyorum, bilirkişi benimde ne bilim. Hiçbir konu bu kadar "ben fakeiiim" diye bağirmadi yaa
Sonuçta eviniz ayrı ve orası sizin özel alanınız siz uygunsuz durumdayken yada duştayken çat kapı gelebilirler bu ne canım yol geçen hanı mı? Çocuk düşüncesini bence rafa kaldırın alın karşınıza eşinizi ciddi olarak konuşun.Merhaba kizlar,
kimseyle bu konu hakkinda konusamadigim icin derdimi size anlatiyim dedim: 2,5 senedir evliyiz, cocugumuz yok. Esim ve ailesi bana iyi davraniyor, maddi sikintimiz dayok.. benim asil sorunum esimin ailesi ve onlara olan bagi: Esimin ailesi baya büyük (5 Kardes, hepsi evli cocuklu), benim ise cekirdek ailem (annem babam bide ablam) var. Esimin ailesi sürekli ic ice ve hep beraber. Beni asil rahatsiz eden sey ise, esimin ailesinin sürekli habersiz sekilde bize gelmesi. esim onlara bizim evin anahtarini verdi ve babasi ara sira bize gelip biz evde olmasak bile evimize girip koltugumuzda yatip uyuyor, yegenleri (daha kücük 10-13 yasinda) kendi evleriymis gibi bize gelip dus aliyolar. Size bu normal mi? Bazen acaba ben mi abartiyorum diye düsünüyorum ama bilemedim..benim annem babam asla haber vermeden gelmez, benim evimde böyle yapmazlar. esime söyledigimde ise bizde böyle diyor..belki sacma gelcek ama bazen cocuk yapmayip da bosansam mi diye düsünüyorum..
Maalesef bir yakınımın kocası böyle. Çok sıkıntılı.Ben ailesine bağlı ile bağımlı olmayı karıştırdıklarını düşünüyorum. Diyor bu aileye bağlı bana da bağlı olur olmuyor işte.
Geçen bir arkadaş ayrılıyor eşinden. Ailesine aşırı düşkünmüş adam dedim hiç mi fark etmedim. Asla diyor ablaları bile şaşırdı bu adam ailesine düşkün değildi bekarken şimdi ne oldu diyor. Bir de böyleleri var
sonra aşçı uşağa uşak bahçıvana sonra hepsi uşağa...Ben inanıyorum...Basına da yansıyan pek çok olayın alt yapısında bu tür düzende yaşayan aile yapısının olduğunu görüyoruz.20 yaşındaki gelin 50 yaşındaki kayınpederinin çocuğunu ona çok aşık olduğu için doğurmuyor.. bu tür ailelerde ben erkeğim gelin (evlenen kadın tüm erkek ailesinin gelini oluyor) hizmet edecek düşüncesi zaten hakim..erkek anne babasına burası benim ve eşimin evi , gelirken haber verin diyemez.Amcaoğlu da gelir adamın ,babası da gelir ,gelin de hizmet eder.Bu forumda bile eşimin yetişkin erkek kardeşi/babası sürekli bizde kalmaya çalışıyor ..habersizce geliyor konusu defalarca açıldı."Sen neden rahatsız oluyorsun? Kendi baban olsa/kardeşin olsa öyle mi yapardın ..o ev eşinin de evi " yorumları havalarda uçuştu.
"Bizde böyle..." bundan sonra favori cevabim bu olacak.
Yani "bizde böyle sen kim oluyorsun?"
Bu ne yaaaa . Hadi ben uzak bir yere gitsem lazım olur diye bırakırım ama o ne öyle . Ben evde müsait değilim belki Cat karşımda kp ya da kv ya da bilmem kimin çocuğu. Hiç hoş değil mahremiyete aykırı. Biz böyle diye bir şey olmaz bu ev artık sadece kocaniza ve ailesine ait değil. Senin ve eşinin yuvası. Bunu size söylemeden mi verdi . Söylemeden verdiyse resmen hakaret , söyleyip verdiyse neden kabul ettinizMerhaba kizlar,
kimseyle bu konu hakkinda konusamadigim icin derdimi size anlatiyim dedim: 2,5 senedir evliyiz, cocugumuz yok. Esim ve ailesi bana iyi davraniyor, maddi sikintimiz dayok.. benim asil sorunum esimin ailesi ve onlara olan bagi: Esimin ailesi baya büyük (5 Kardes, hepsi evli cocuklu), benim ise cekirdek ailem (annem babam bide ablam) var. Esimin ailesi sürekli ic ice ve hep beraber. Beni asil rahatsiz eden sey ise, esimin ailesinin sürekli habersiz sekilde bize gelmesi. esim onlara bizim evin anahtarini verdi ve babasi ara sira bize gelip biz evde olmasak bile evimize girip koltugumuzda yatip uyuyor, yegenleri (daha kücük 10-13 yasinda) kendi evleriymis gibi bize gelip dus aliyolar. Size bu normal mi? Bazen acaba ben mi abartiyorum diye düsünüyorum ama bilemedim..benim annem babam asla haber vermeden gelmez, benim evimde böyle yapmazlar. esime söyledigimde ise bizde böyle diyor..belki sacma gelcek ama bazen cocuk yapmayip da bosansam mi diye düsünüyorum..
Merhaba kizlar,
Diğer kardeşlerinin evine de böyle giriyorlar mi, örneğin kızlarının evine haber vermeden gidiyorlar mi? Gelip duş almak da çok acayip , temiz kıyafetlerini de mi yanlarında getiriyorlar. ?? Benim başkasının evinde duş alabilmem icin bir küçük valiz eşya götürmem gerekir herhalde .Merhaba kizlar,
Hata sizde de var bence. Fazla hoşgörülü davranmış sınırlarınızı belirtmemişsiniz. Eşinizle konuşun işe yaramıyorsa ailesine mesafeli davranın sizde.Merhaba kizlar,
Benim üniversitedeki sevgilimin aileside böyleydi. Canı istedi diye gidip 3 ay oğullarının evinde kalmak onlara göre çok normaldi. Birde onlarda hemşericilik vardı offf evlerden uzak. Gelip sırf aynı köydensiniz diye sizde kalabiliyorlardı. Hemde utanma, mahçup olma yok, sürekli hizmet bekliyorlar falan. sadece hoşlanıyordum ayrıldım ama Aşkından ölsem çekemezdim yalan yok.
Yok yahu bekar, evli hepsine öyleler. Benimkinin hemşerilerine baktım genel tavır bu. geleceği görüp kaçtım ben, sadece anne babada değil, abisi arayıp oğlanı sizin orada dershaneye yazdırdım, şu gün size geliyor diye haber veriyordu ve kimse noluyo demiyordu.Bekar oğlunun evine geliyor normal canım o. Tabi başka ev arkadaşı yoksa
Ev temizliyordur. Malum evi otel gibi her odadan biri çıkıyorKonu sahibi nerede?