• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimi bitireyim mi?

Aklima degisik bir fikir geldi. Evde bikac degerli esyayi yok edin. Once sizin atiyorum bileziginiz kaybolmus olsun. Daha sonra kocanizin birikmis parasi. Cuzdani kaybolsun.marka saati vs. Her hafta bisey kaybolsun . Nasil olca ev yol gecen hani. Kocanizin beynine trojeni atin. Hirsizlik oldugu suphesini yaratin. Adam cildirip kilidi degistirene kadar yapin bunu. Dinsizin hakkindan imansiz gelir.

Merhaba kizlar,
kimseyle bu konu hakkinda konusamadigim icin derdimi size anlatiyim dedim: 2,5 senedir evliyiz, cocugumuz yok. Esim ve ailesi bana iyi davraniyor, maddi sikintimiz dayok.. benim asil sorunum esimin ailesi ve onlara olan bagi: Esimin ailesi baya büyük (5 Kardes, hepsi evli cocuklu), benim ise cekirdek ailem (annem babam bide ablam) var. Esimin ailesi sürekli ic ice ve hep beraber. Beni asil rahatsiz eden sey ise, esimin ailesinin sürekli habersiz sekilde bize gelmesi. esim onlara bizim evin anahtarini verdi ve babasi ara sira bize gelip biz evde olmasak bile evimize girip koltugumuzda yatip uyuyor, yegenleri (daha kücük 10-13 yasinda) kendi evleriymis gibi bize gelip dus aliyolar. Size bu normal mi? Bazen acaba ben mi abartiyorum diye düsünüyorum ama bilemedim..benim annem babam asla haber vermeden gelmez, benim evimde böyle yapmazlar. esime söyledigimde ise bizde böyle diyor..belki sacma gelcek ama bazen cocuk yapmayip da bosansam mi diye düsünüyorum..
Hiç normal deıl

böyle bir şey olsa çıldırırım herhalde. çat kapı gelinmesini dahi sevmezken bir de kimse gelip ben yokken evimde uyuyamaz. bunda "bizde böyle" denilecek bir şey yok valla kusura bakmasın. tüm gün eş ailesiyle oturacağıma, istemeden evime doluşacaklarına hiç evlenmezdim beni yetiştiren ailemle otururdum ve ya boşanır giderdim daha iyi. ev anahtarını ancak bir yere giderken bırakırım, onda da evde kedim var diye. kimse gelip kendi evi gibi davranamaz, kafalarına göre uyuyup duş alamazlar kendi ailem bile. her şeyin bir sınırı vardır.

Ben evde annemin odama ben evde yokken girmesine bile tahammül edemiyorum siz nasıl tahammül ediyorsunuz ya orası sizin, sizin sözünüz geçer. Evin yasal sahibinin kim olduğu da önemli değil. Özel hayatınıza, size çok büyük saygısızlık yapılıyor, adam yerine konmuyorsunuz coşturmak gibi olmasın da

Hesabı açıp, konuyu yazıp, yardım isteyip 5 sayfa herkes size önerilerde bulunmuş soru sormuş 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ hesaba birdaha girmemişsiniz 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Konuya gelicek olursakda kimse size boşan yada boşanma diyemez bu sizin biliceğiniz bi iş,
Önceden bu aileyi biliyor olmanız gerekiyordu. Benimde eşim anahtarı vericekt ben eşime kesin bir dille hayır vermeesin dedim. Vermiş hatta aldırdım gitt o benim anahtarım baba verirmisin dedi.
Kiii verseydide benim kv , kp asla habersiz gelmez.. ki onlarla aram çok iyi yinede gelmeye çekinirler .
Eşinizin ailesi baya değişik . En güzel öneri Taşınmak.. taşınırım.
Taşınmıyorsa,, gelen herkese birşey diyemem ama çok güzel beş karış suratım olur. Birdaha gelmeye cesarwt edemezler zaten o suratımı görünce😂😂

Merhaba kizlar,
kimseyle bu konu hakkinda konusamadigim icin derdimi size anlatiyim dedim: 2,5 senedir evliyiz, cocugumuz yok. Esim ve ailesi bana iyi davraniyor, maddi sikintimiz dayok.. benim asil sorunum esimin ailesi ve onlara olan bagi: Esimin ailesi baya büyük (5 Kardes, hepsi evli cocuklu), benim ise cekirdek ailem (annem babam bide ablam) var. Esimin ailesi sürekli ic ice ve hep beraber. Beni asil rahatsiz eden sey ise, esimin ailesinin sürekli habersiz sekilde bize gelmesi. esim onlara bizim evin anahtarini verdi ve babasi ara sira bize gelip biz evde olmasak bile evimize girip koltugumuzda yatip uyuyor, yegenleri (daha kücük 10-13 yasinda) kendi evleriymis gibi bize gelip dus aliyolar. Size bu normal mi? Bazen acaba ben mi abartiyorum diye düsünüyorum ama bilemedim..benim annem babam asla haber vermeden gelmez, benim evimde böyle yapmazlar. esime söyledigimde ise bizde böyle diyor..belki sacma gelcek ama bazen cocuk yapmayip da bosansam mi diye düsünüyorum..
Hiç normal değil benim tahammül edemeyeceğim davranışlar

Daha şaşırmam diyorum. Bundan daha anormali olmaz diyorum. Ama yok gene şaşırıyorum.

Konunuz kk daki en saçma konular listesinde ilk 5 te yer aldı.

En saçma konulari yazıyorum;

3_Kp ve kv ye et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozdurulan konu

2_ Yeni evlenen erkek kuzenine "ee ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diye soran teyze kızı ve bunu normal bulup müspet cevap veren damat bey

1_"Boşanıp tekrar evlenelim. Birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel olur" diyen koca ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibi.

Listeye 4.konu eklendi sayenizde... bravo.
1 hâlâ pes etmiyor her hafta aynı konuyu açmaya devam ediyor.
Gerçi bu hafta biraz gecikti🤔

Merhaba kizlar,

Herhangi acil bir durum olduğunda ailelerde anahtar olmasına olumlu bakıyorum.
Ama kendi eviymiş gibi anahtarla girip çıkmaları normal karşılanacak bir durum değil. Görgüsüzlük yapılan, konuşup böyle bir şey istemediğinizi anlatın. Sınır bilmiyorlarsa kilidi değiştirin, anahtar vermeyin.

Aklima degisik bir fikir geldi. Evde bikac degerli esyayi yok edin. Once sizin atiyorum bileziginiz kaybolmus olsun. Daha sonra kocanizin birikmis parasi. Cuzdani kaybolsun.marka saati vs. Her hafta bisey kaybolsun . Nasil olca ev yol gecen hani. Kocanizin beynine trojeni atin. Hirsizlik oldugu suphesini yaratin. Adam cildirip kilidi degistirene kadar yapin bunu. Dinsizin hakkindan imansiz gelir.
Bu iftira atmaktır. Hesabını siz verecekseniz eğer yapsın. Tabi verebilirseniz
Konu sahibi cehenneme direk olmak istiyorum dememiş

Merhaba kizlar,
Oha 😳😳😳😳 bu be. Böyle şey mi olur. Başta konuşmadınız mı bunları. Ben hayatımda ilk defa böyle şey duyuyorum😳 Canım bu aşırı anormal. Ben anahtarımı MR kimseye veririm ne birileri gelip kafasında göre evimde duş alır. Annem bile bana gelirken kızım müsait misin der. Konularak çözmeye çalışın bence. Baktın olmuyor by by resmen kendilerine baktırmak İçin sizi gelin getirmişler oraya sanki

Bence her bir koltuğun üstüne tanga sütyen tampon, ped koysun utanmayan kayınpeder gelsin orda yatsın. Belki eşi utanır.

Merhaba kizlar,
Bu ne saçmalık😳Boşan diyemem ama onlarda olan bu durumu eşiniz size baştan söylese iyi olurmuş

Aaa tamamen saçmalık ya hu öyle şey mi olurmuş? Allahım nasıl insanlar var herkes ayrı bi cins. Sakın çocuk düşünmeyin tabiki abartmıyorsunuz eşiniz bizde böyle demesi bile çok tuhaf ne alaka yaa?? Çocukların duş alması mı desen, k.pederin eve habersiz gelmesi mı desen.... Tam cinnet gecirmelik.

Back