• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimi bitireyim mi?

Daha şaşırmam diyorum. Bundan daha anormali olmaz diyorum. Ama yok gene şaşırıyorum.

Konunuz kk daki en saçma konular listesinde ilk 5 te yer aldı.

En saçma konulari yazıyorum;

3_Kp ve kv ye et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozdurulan konu

2_ Yeni evlenen erkek kuzenine "ee ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diye soran teyze kızı ve bunu normal bulup müspet cevap veren damat bey

1_"Boşanıp tekrar evlenelim. Birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel olur" diyen koca ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibi.

Listeye 4.konu eklendi sayenizde... bravo.
1.konuyu kaçırmışım ama diğerlerine imzamı atarım.😂😂

1.konuyu kaçırmışım ama diğerlerine imzamı atarım.😂😂
Olsun hep açıyor konu, ona denk gelirsin😅 "Boşanmış iki çocuklu ve 3.evliliği olacak adamla evlenir miydiniz ?" diye konu açmışlığı var..eski eşine ne gözle bakıyoruz ..Adamın piyasa değeri ne diye bizi yokladı🤣🤣

Kayınvalidem ile yıllardır aynı apartmandayız,anahtarımız var kendisinde,mecburi durum olmadığı sürece kadın kapıyı açıp girmez,gireceği zamanda beni arar.Kardeşi ile çok samimiyiz ona rağmen ben arar müsait olursam gelir.Normali de budur.Sizinkiletin yaptığı saygısızlık ve cahillik.

Midem bulandı lavabo bile sürekli kirlenir onun bunun südüğünü temizlemek zorunda mısın sürekli ne alaka ya hiç mi bunlarda haya yok bu ne yüzsüzlük. Valla eşinle aran iyi değil bizde böyle demek ne demek ya bu nasıl bir bencillik. Çok çok kötü bir ev hali hiç mi hiç beğenmedim. Düzelmiyorsa bitsin ilerde çocuğa yazık olur ne uyku eğitimi verebilirsin ne terbiye herşeye kendilerini soktukları yetmez burunlarını da sokarlar.

Yani Bende kabul etmem evleri yok mu hepsinin niye evlerinde yatıp banyo yapmıyorlar. Farklı bir yerde yada ilçede oturup iş için geldiklerinde mi kalıyorlar. Yani eşinizle konuşun rahatsız olduğunuzu söyleyin.

Merhaba kizlar,
kimseyle bu konu hakkinda konusamadigim icin derdimi size anlatiyim dedim: 2,5 senedir evliyiz, cocugumuz yok. Esim ve ailesi bana iyi davraniyor, maddi sikintimiz dayok.. benim asil sorunum esimin ailesi ve onlara olan bagi: Esimin ailesi baya büyük (5 Kardes, hepsi evli cocuklu), benim ise cekirdek ailem (annem babam bide ablam) var. Esimin ailesi sürekli ic ice ve hep beraber. Beni asil rahatsiz eden sey ise, esimin ailesinin sürekli habersiz sekilde bize gelmesi. esim onlara bizim evin anahtarini verdi ve babasi ara sira bize gelip biz evde olmasak bile evimize girip koltugumuzda yatip uyuyor, yegenleri (daha kücük 10-13 yasinda) kendi evleriymis gibi bize gelip dus aliyolar. Size bu normal mi? Bazen acaba ben mi abartiyorum diye düsünüyorum ama bilemedim..benim annem babam asla haber vermeden gelmez, benim evimde böyle yapmazlar. esime söyledigimde ise bizde böyle diyor..belki sacma gelcek ama bazen cocuk yapmayip da bosansam mi diye düsünüyorum..
Nasıl yaaa!!! ne demek anahtar vermek saçmalık.

Kp in evinde koltuk mu yok uzanacağı, yeğenlerin evinde banyo mu yok?
Böylesi saçmalığı da okudum ya pes.
Hiçbiri normal değil.

O kadaaarrrr anormal ki, gerçekliğine inanamadım bu durumun
İnanin var bu durumlar ben sasirmadim
Çünkü orayı kendilerinin evi görüyorlar
Benim bir uzaktan akrabam gelin gittiği yerde böyle.
Kocasının kardeşlerinin çocuklar gelir orada geceye kadar oturur yeri gelir yıkanır vs vs
Onlar için çok normal.
Kaynanadaki mantık abilerin evi

Konu umarım sahtedir. Ya da bize anlatmadiginiz şeyler vardır insallah, ha konu sahibi? Yoksa en sinirlendigim konu oldu. Ne demek habersizce anahtarla içeri girilip uyunmak. Allah insan olarak yaratmış, bunun şükrü gereği medenice, etrafındaki insanlara saygı duyarak yaşamak gerekir. Bizde böyle ne demek, o zaman siz insan olmayı reddediyorsunuz demek. Ö.küzUm demek o.kuz! Böyle o.kuzler varsa inşallah görür okurlar. Siz elinizden geleni yapın, kocanizla konuşun, hala bizde böyle diyorsa, boşanmak sizin en doğal hakkınız

Eşinizin ailesinin böyle saçma uygulamaları var diyelim ben sasirmadim oluyor bu tip aileler.
Bazı aileler maalesef kültürden gorguden bihaber.
Siz eşinize önce dediniz mi?
Bu şekil istemiyorum ben bu şekil yaşamayı kabul etmiyorum diye.
Bunu deyip buna rağmen ısrarla gelecekler gidecekler derse sizin sinirlariniza uymuyor olurlar ve artık tek seçenek kalıyor.

Eşiniz sınır cizmeyi bilmiyor.

Ailesine hala gobek bağıyla bağlı, gobeği kesilmemiş.

Siz o evde sortlu oturabilirsiniz. Her an iceri biri girecek tarzda giyinik olamazsınız.

Esinizle rahatsız olduğunuzu konuşun. Tartisma cıkarsada çıksın. Ben haklı olduğumdan eminsem tartısma çıkmasından korkmam.

Gerekirse inceldiği yerden kopar. Boyle aile hayatı olmaz. esiniz hala ikinizi bir aile olarak görmüyor. Kendini ailesine ait görüyor. Sizinle bir aile olduğunun farkına varmış olsa özel alaniniza mudahele edilmesine bu kadar izin vermez.

Benim üniversitedeki sevgilimin aileside böyleydi. Canı istedi diye gidip 3 ay oğullarının evinde kalmak onlara göre çok normaldi. Birde onlarda hemşericilik vardı offf evlerden uzak. Gelip sırf aynı köydensiniz diye sizde kalabiliyorlardı. Hemde utanma, mahçup olma yok, sürekli hizmet bekliyorlar falan. sadece hoşlanıyordum ayrıldım ama Aşkından ölsem çekemezdim yalan yok.

Back