• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimi bitireyim mi?

Merhaba kizlar,
kimseyle bu konu hakkinda konusamadigim icin derdimi size anlatiyim dedim: 2,5 senedir evliyiz, cocugumuz yok. Esim ve ailesi bana iyi davraniyor, maddi sikintimiz dayok.. benim asil sorunum esimin ailesi ve onlara olan bagi: Esimin ailesi baya büyük (5 Kardes, hepsi evli cocuklu), benim ise cekirdek ailem (annem babam bide ablam) var. Esimin ailesi sürekli ic ice ve hep beraber. Beni asil rahatsiz eden sey ise, esimin ailesinin sürekli habersiz sekilde bize gelmesi. esim onlara bizim evin anahtarini verdi ve babasi ara sira bize gelip biz evde olmasak bile evimize girip koltugumuzda yatip uyuyor, yegenleri (daha kücük 10-13 yasinda) kendi evleriymis gibi bize gelip dus aliyolar. Size bu normal mi? Bazen acaba ben mi abartiyorum diye düsünüyorum ama bilemedim..benim annem babam asla haber vermeden gelmez, benim evimde böyle yapmazlar. esime söyledigimde ise bizde böyle diyor..belki sacma gelcek ama bazen cocuk yapmayip da bosansam mi diye düsünüyorum..
Tek çözüm uzağa taşinmanız.

Kesinlikle hiç saçma bir sebep değil boşanmak için, resmen özeliniz kalmamış. Eşinizin bizde böyle demesi de aşırı rahatsız edici ve bencilce. Sağlam bir rest çekmeniz gerekiyor baktınız olmadı evi terk edin baktınız gene olmadı, maalesef boşanmaktan başka çare yok. Böyle yuva aile olunmaz.

Kafalarına estiği zaman evinize gelip duş almaları, kanepede yatıp uyumalarının neresi normal de eşiniz birde bizde böyle diye çıkışmış, evlenmiş artık ana babasının adeti töresi onların evinde kalmış siz ayrı bir yuvasınız.

İnsanlık hali ağda yaparsın, duşa girersin, peteğin üstüne don sütyen asarsın kurutmaya her daim biri kapımı açabilir endişesiyle tetikte mi yaşayacaksınız kendi evinizde. İnsan kendi evinde de rahat hareket edemeyecekse nerede rahat edecek. Eşinizle ciddi anlamda konuşun ve böyle devam edeceklerse görecekleri manzara karşısında şaşırmasınlar. 2,5 yıl iyi bile dayanmışsınız bu görgüsüzlere

Eşinizle durumu konuştunuz mu rahatsız olduğunuzu ciddi bir şekilde belirttiniz mi? Bizde böyle diyip işin içinden çıkmak yok yani sizde böyle olabilir ama ben bu tarz bi aile yapısında büyümedim bana ters geliyor ve beni hiçe sayamazsın diyin. Ciddi bir şekilde konuşun eşiniz anahtarı geri istesin.

:KK57::KK57:oha gerçekten ya:KK57: bunun neresi normal be. Kesinlikle çocuk yapmayın. İş üstündeyken biri aniden gelebilir. 😒 bu ne ya böyle ömür mü geçer .öZel diye bişey olmicak hiç.
Benim akrabamın başına geldi, anahtarını veren oğul aldı anahtarı annesinden🤮

Bizde böyle derken bile adam artik siz olmanin gerekliligini yok sayiyo. Kabileye yeni üye almislar sizi.
Evet ya, biz algısı sıfır adamda, beni en çok rahatsız olan ve ciddi olan sorun o zaten. Eşinin lafının bir değeri bile yok.

Sizin bunun dışında başka sebebiniz mi var?
Kocanız sevemiyor musunuz yoksa kendinizi güvende mi hissetmiyorsunuz?

Konu direkt boşanma isteğiyle açılmış. Evet mantıklı ve geçerli bir sebep. Ama öncesinde ne yapmalıyım dememissiniz. Muhtemelen eşiniz size konuşma hakkı vermeyip sizi saymıyor. Çok mu anneci, sizi arka plana mi atıyor?

İyi davranıyor demişsiniz ama iyi davranışla ne kastediyorsunuz. Dövmeyen sövmeyen adama da iyi davranıyor işte diyorlar.

Merhaba kizlar,
kimseyle bu konu hakkinda konusamadigim icin derdimi size anlatiyim dedim: 2,5 senedir evliyiz, cocugumuz yok. Esim ve ailesi bana iyi davraniyor, maddi sikintimiz dayok.. benim asil sorunum esimin ailesi ve onlara olan bagi: Esimin ailesi baya büyük (5 Kardes, hepsi evli cocuklu), benim ise cekirdek ailem (annem babam bide ablam) var. Esimin ailesi sürekli ic ice ve hep beraber. Beni asil rahatsiz eden sey ise, esimin ailesinin sürekli habersiz sekilde bize gelmesi. esim onlara bizim evin anahtarini verdi ve babasi ara sira bize gelip biz evde olmasak bile evimize girip koltugumuzda yatip uyuyor, yegenleri (daha kücük 10-13 yasinda) kendi evleriymis gibi bize gelip dus aliyolar. Size bu normal mi? Bazen acaba ben mi abartiyorum diye düsünüyorum ama bilemedim..benim annem babam asla haber vermeden gelmez, benim evimde böyle yapmazlar. esime söyledigimde ise bizde böyle diyor..belki sacma gelcek ama bazen cocuk yapmayip da bosansam mi diye düsünüyorum..
Evlenmeden bu durumları görmediniz mi? Ya çok tuhaf çünkü

Merhaba kizlar,
Normal değil. Çünkü mahremiyet kalmıyor

Bu durumlar saklanmiyor. Erkekler saklamak için çaba göstermiyor. Kadın zannediyor ki ailesine çok bağlı bana da bağlı olacak.
Ben ailesine bağlı ile bağımlı olmayı karıştırdıklarını düşünüyorum. Diyor bu aileye bağlı bana da bağlı olur olmuyor işte.
Geçen bir arkadaş ayrılıyor eşinden. Ailesine aşırı düşkünmüş adam dedim hiç mi fark etmedim. Asla diyor ablaları bile şaşırdı bu adam ailesine düşkün değildi bekarken şimdi ne oldu diyor. Bir de böyleleri var

Daha şaşırmam diyorum. Bundan daha anormali olmaz diyorum. Ama yok gene şaşırıyorum.

Konunuz kk daki en saçma konular listesinde ilk 5 te yer aldı.

En saçma konulari yazıyorum;

3_Kp ve kv ye et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozdurulan konu

2_ Yeni evlenen erkek kuzenine "ee ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diye soran teyze kızı ve bunu normal bulup müspet cevap veren damat bey

1_"Boşanıp tekrar evlenelim. Birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel olur" diyen koca ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibi.

Listeye 4.konu eklendi sayenizde... bravo.

Daha şaşırmam diyorum. Bundan daha anormali olmaz diyorum. Ama yok gene şaşırıyorum.

Konunuz kk daki en saçma konular listesinde ilk 5 te yer aldı.

En saçma konulari yazıyorum;

3_Kp ve kv ye et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozdurulan konu

2_ Yeni evlenen erkek kuzenine "ee ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diye soran teyze kızı ve bunu normal bulup müspet cevap veren damat bey

1_"Boşanıp tekrar evlenelim. Birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel olur" diyen koca ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibi.

Listeye 4.konu eklendi sayenizde... bravo.
Ay kp ve KV ağırlamak için tek taşını bozduran üye sandım birden ya 🤣

Bu tür konularda hep söylüyorum böylesi hayalleri olduğunu fark ederek evlilikten döndüğüm bir ex nişanlı kişisi olmuştu hayatımda.
Geçmişe takılan bir kişiliğim yoktur ama kendisi adeta kötü örnek ve ibretlik bir konu olduğundan halen gençlere evlilikte koşarak kaçılması gereken tiplere örnek olarak dile getiriyorum 😊

Elbette haklı olan sizsiniz. Ev iki kişinin her bakımdan özel alanıdır. İzin almadan diğer insanların keyif çatacağı banyo yapacağı, dalıp çıkacağı bir alan değildir

Bu tür tercihi olanlar neden aile ile yaşamaz ve ayrı ev tutarlar o da ayrı bir art niyet. Çünkü beğendikleri modern kadını buna ikna edemezler Ama evlendikten sonra " bizde böyle benim evim tüm sülalemin evidir" dayatması daha kolaydır bu karakterdekiler için :KK43:

Back