Evliliğim ile alakalı ne yapacağımı bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız tamamiyle doğru. 3 yılım sorun bendemi Nazlıdamı demeyle geçti. Şuan bocalamış gibi hissediyorum ama net görüyorumki sorun onun şahsında.

Sayğısız kendini ne zannediyor acaba pişman olur da işte iş işten geçmiş olur

Erkek milleti işte kendini kusursuz zanneder boşanmak size gerçekten iyi gelecekse boşanın . Maddi imkanınız varsa ve kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsanız boşanın . Kısacası vur tekmeyi gitsin
Evimin kirası çok uygun nerdeyse bedava iyide bir işim var maddi yönden asla bocalamam en olmadı babamın evinde bile çok rahat yaşarım. İşte manevi yönden biraz boşluğa düşerim sanırım ama zamanla huzurlu hissettikçe bu durumda düzelir sanırım

Böyle bir heriften kurtulunca zamanla manevi olarak öyle iyileşirsin ki kendin şaşarsın kızım.

Alışkanlıklar yüzünden, doğaya bırakılınca ne yapacağını bilmeyen hapis hayvanlar gibisiniz, özgür kalınca mutlu olacaksınız aslında.

Belirsizlik korkutan sizi. Şimdi bu mutsuzluğun içinde bile herşey bildik, tanıdık. Az cesaret gösterin.

Tatlım nazlın varsa 2 kedi daha sahiplenirsin kendi evinde yada babanla oturmak sana kalmış nerde nasıl mutlu olursan öyle yaşarsın özür dilerim ama hayatından bir hayvan eksilir , iki kedi daha sahiplenirsin haddim değil ama ağzımı bozdum özür dilerim

Acil kilo vermelisin 20 kilo fazla.kedi konusuna gelince sonuçta onunda evi sen ne kadar isteyende onun da istememe hakkı var.onun yaşam alanını daraltiyorsun bundan patlıyor.sahsen bende evde besleyemem rahat edemem.tercih meselesi

Öylede olacağına eminim aslında ondan daha güçlü bir karakterede sahibim ama her Allahın günü aşağılanınca beni dibe çekmiş. Yeni yeni fark ediyorum ne denli zarar gördüğümü
Tabi ki daha güçlüsün. O yüzden seni ezmeye çalışıyor bu sümsük. Ama yapamaz yapamazzz.

Acil kilo vermelisin 20 kilo fazla.kedi konusuna gelince sonuçta onunda evi sen ne kadar isteyende onun da istememe hakkı var.onun yaşam alanını daraltiyorsun bundan patlıyor.sahsen bende evde besleyemem rahat edemem.tercih meselesi
En başında kediyi oda sahiplenmek istedi karşımdaki 30 yaşında adam çocuk değilki bu ay bugün istedim yarın istemiyorum desin. Ki bunuda bana bu şekilde nahoş bir üslupla söyleyip bana sürekli hakaret ettiği için bende onu bu vesile yolcu edicem. Bu sayede eski sağlığımada geri kavuşucam

Benim evimde sürekli bi kedi trafiği olur zaten sokaktan bulduğum hasta kedilerin tedavilerini yaptırıp sahiplendiririm hep. Ne özrü estağfurullah

Aradığını bulamamış bence evliliğinden memnun değil. Üzmek istemem ama bu adam sevmiyor, daha kötüsü saygı duymuyor. İnsan kilo da alır, verir de, enerjisi olduğu zaman da olur, olmaz da elimiz kolumuz kalkmaz. yani hep mükemmel olamayız, önemli olan her halinle sevebilmek, her haline saygı duyabilmek. Söylediği şeyler bırak insanın eşine herhangi Bi kadına bile söylenmez, çok ağır. Boşanır mısınız bilmiyorum ama eyvallah da etmeyin. Ben buyum sevmiyorsan kapı orda, mükemmel değilim, olmak zorunda da değilim. Benden soğuduysan memnun değilsen ayrıl hayatımıza bakalım diyin, resti çekin, alttan alıp söylediklerine üzülmeyin.

Bundan iki yıl sonrasını hayal ediyorumda mutlu bir aile tablosu göremiyorum. Geçen yıllara çare yok hiç değilse geleceğim kurtulsun diye düşünüyorum. Hani çok mükemmel bir insan değilim kusurlarım çok fazladır belki ama kalben yoruldum. Geçmişte beraber olduğu kızlarada baktım hiç biriside manken falan değil. Herşeyin başı sevgi işte sevmeyince demekki böyle hor davrandı bana. Baktı ben sabrediyorum daha da şiddetini artdırdı

Aynen öyle. Kaybetmekten korksa, aldığın kilo gerçekten rahatsız etse bile, sana bunu söylemeye bile çekinir, ya da daha düzgün Bi üslup kullanır.sadece sevgisizlikten de değil Kendinde herşeyi hak gören egoist biri sanırım. Çünkü ben sevmediğim birine bile böyle dan dun konuşmam, üzmekten çekinirim baktığında.

Benim evimde sürekli bi kedi trafiği olur zaten sokaktan bulduğum hasta kedilerin tedavilerini yaptırıp sahiplendiririm hep. Ne özrü estağfurullah
Kedilerim yok ama olmasını çok isterim en azından insanlardan daha merhametli ne mutlu size ki çok güzel şeyler yapıyorsunuz bu arada size teselli verirken , o hızla arada eşime ince bir ayar veriyorum bi aç kapa yapıp fabrika ayarlarına dönderiyorum

Sokakta ağlayan bir kadın görse yanına gider neyiniz var hanımefendi yardıma ihtiyacınız varmı der işte ben karısı olunca aynı değeri göstermeye layık bulmuyor demekki

Ayşecim;
Mesele kedi değil. Mesele sensin. Adam seni resmen beğenmiyor. Ağzı ile de söylüyor. Kedi işin hikaye kısmı bunu bil.
Ayrıca çok kaba birisi. İnsan sevdiği kişiye o cümleleri kullanamaz. Kıyamaz.
Seni bezdirmeye çalışmış. Bunu da başarmış. Bu şekilde mutlu olmazsın.
Zaten sevmeyen erkek çocuk istemez. Buna da kılıf uydurur. ( Bizzat yaşayan biriyim bunu)
Sana diyeceğim ki. Boşan. Çocuk da yok. Çocuk olursa sen daha çok yipranirsin. Ayrılmak kolay değil. İlerisini düşününce ne kadar erken o kadar iyi
Senin adına üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…