Evliliğim ile alakalı ne yapacağımı bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Eki Görüntüle 3096531
Nazlı da bu işte. Hareket dahi etmeyi sevmeyen bir kedi. En azından eşim gibi psikolojik şiddet uygulamıyor bana
Ayyy severim seni Nazlııı ne tatlı şeysin sen! Kedilere hiç dayanamıyorum ısırasım geliyor çok seviyorum. Bak bu arada kedilerin çok güzel bir özelliği var ortamdaki üzüntüyü hemen seziyorlar. Mesela onun bulunduğu ortamda ağlarsanız anında böyle alarm mekanizması gibi her şeyi bırakıp size odaklanırlar miyavlayıp ağlamanızı durdurmaya çalışırlar filan. Çok asil varlıklardır kediler.

Eşiniz dili zehir zemberek, bir erkek bir kadına bu kadar rahatlıkla hakarete varan onu yeren sözler söylüyorsa net sevmiyordur. Aksi taktirde en sert görünen erkek bile sevdiğine karşı minnoş bir kedi gibi oluyor. Yıllardır psikolojik baskı uygulamış size. Mesele kedi falan değil

Evliliklerde hemen cocuk fikrine karşıyım ama karşımdaki evlendiğim adam bana gelip de nasıl gideceğini bilmediğim bir şeye çocuk yapmam derse o an anlarım ki bize evliliğe olan inancı yok, e niye evlendin o zaman ? (Baştan karşılıklı anlaşarak çocuk istemeyen çiftlere değil sözüm)

Normalde sağlık sıkıntısı bir hastalık gebelik emzirme falan dışında kadın olsun erkek olsun evlendikten sonra hızla kilo alınması ya da fiziksel olarak bakımsız olunması bana biraz itici geliyor aslında ama her şeyin bir adabı vardır. İnsan güzel güzel kırmadan dile getirebilir ama yok deniz anası yok şu yok bu denmez. Hadsiz. Ki sizin kilo almanız muhtemelen bu sağlıksız evlilikleri ruhsal değişikliklere bağlı olmuş.

Eminim evde de hiç bi şey yapmıyor her şeyi sizden bekliyordur sonra da yok kendine bile bakmıyorsun yok şu yok bu diyordun. Hem çalış hem evi çekip çevir hem de karşılığında böyle sözler duy nankör bir esiniz var.

Yazacak çok şey var aslında ama kabaca toplarsak bu adam sizi sevmiyor (bence) mutsuzsunuz ve mutsuzluğunu fiziksel olarak bile kendini göstermeye başlamış. Bana göre ayrılmak için illa ihanet fiziksel şiddet vs gerek yok. Sizin haklı sebepleriniz var bence. Hakkınızda hayırlısı olsun

Beni hiç tanımadığınız halde beni kırmadan incitemden geçekleri ne kadarda kibar yazmışsınız. Yorumunuz için çok teşekkür ederim arada instagramda bir söz görürüm " Allah seni kurtarırda sen onu ayrılık sanarsın" diye belkide benim durumumda öyledir.

Bi insan birini sevdiginde kedisine de tahammul eder hayvanlari sevmese dahi. Tamamen bahane. Sjze söyledigi o igrenc kelimelerin hicbir aciklamasi da olamaz. İnsan karisina sevdigi kadina bunlari diyemez. Ayril ayrilma diyemem ama deger vermedigi belli karari sen ver. Nazliyi da boyle bi adam icin evden gonderirsen çok pişman olursun

Ben ağladığımda kucağıma gelip yüzümü yalıyor mırıldıyor yavrum şunu üç yıldır yapamayan var işte

Olay kedi değil olay kilo değil. Çok zayıf olsan tahta kurusu kilo al derdi. Kedi olmasa hayvan sevgin yok insan mı seveceksin sen derdi... Adam ocutmak istiyor eski tabirle... Amaç o.

Çok teşekkür ederim. Bana sen daha kendine bakamıyorsun çocuğa nasıl bakacaksın diyor( bu arada çocuk istemiyorum). Ben kendime bakamasaydım evde aksaklıklar olurdu diyorum ne yani ben senden yemek beklemiyorum çamaşırıda makine yıkıyor zaten falan diyor. Yani olayın saçmalığını şu diyalok bile çok net açıklıyor. Bende sadece evliliğimin bu denli kötü geçmesinin üzüntüsü var yani böyle olmamalıydı ne gerek vardı böyle yıpranmaya diye. Onun haricinde boşanmanın benim açımdan daha iyi olacağının net bir şekilde farkındayım

Olay kedi değil olay kilo değil. Çok zayıf olsan tahta kurusu kilo al derdi. Kedi olmasa hayvan sevgin yok insan mı seveceksin sen derdi... Adam ocutmak istiyor eski tabirle... Amaç o
Ay şunuda yazıyım içimde kalmasın . Biz kışın spor salonuna yazıldık tam 1 hafta gittik bunun safrasında rahatsızlık oluştu ve ben onunla ilgilendiğim için gidemedim. İyileşsin diye etrafında pervane oldum. Şimdi o günleri hatırlatsam başıma kakıyosun der. Artık psikolojikmi sorunu yoksa sevmediğindenmi bilmiyorum ama ağzı bu denli pis olan bir adamla başedemiyorum

Canim benim yazdiklarin beni derinden üzdü...konu sadece kedi asla değil buna emin olun...insan sevdiğine o tarz üslup ile konuşamaz kırılmasından korkar...anlaşılan kaybetme korkusu yok esinizin...bu tartışmalar ve hakaretler kedi ile kilo ile ilgili değil bence tahammul yok size karşı..insan kendisine denizanasi diyen biriyle nasıl sevisir ki ...bence önce bir silkelenin ve uzak durun sonra karar verin kişi için...ömür boyu bu hakaretleri duymaya var mısın deyin kendinize zira bu işin hamileliği yaşlılığı hastalığı da var ...yol yakinken ve çocuk da yokken çok iyi düşünün derim ablacim sevgiler size

Rica ederim belkisi yok. Çok emin ol. Pişman olmayacaksın. Hayatta net durumlar vardır. Bir de tölere edilebilir durumlar vardır. Senin durumun net.

Ayşecim bak bu denli pislik bir kardeşim var. Aslında çevremde cabbar , cadaloz olarak bilinmeme rağmen mücadele edemiyorum ben de. Neden ? Çünkü karşımızdaki insanlar gerçekten pislik. Kavgada seni neyle itham edeceğini , nasıl hakaret edeceğini bilemiyorsun. Öyle bir pislik. Hiç alakasız bir şeyi çıkarıp suçlama potansiyeli var. Sen de onun kadar terbiyesizleşemiyorsun. O yüzden mücadele edemiyorsun. Etmene de gerek yok zaten. Boşa geç o kadar. O mücadele gücünü başka alanlarda kullanırsın.

Sokakta ağlayan bir kadın görse yanına gider neyiniz var hanımefendi yardıma ihtiyacınız varmı der işte ben karısı olunca aynı değeri göstermeye layık bulmuyor demekki
İns görmüştüm Bi adam anlatıyordu işte Bi yaz günü arabanız bozulmuş susuzluktan ölmüşsünüz, karşıda binada Bi evden kadın sana su gönderse o kadını unutur musun bir daha diye sormuş adama. Hayır asla unutmam. E evdekinin suçu ne karın olması mı diye soruyordu. Bizim suçumuz cepte olmamız. Zaten mecbur, zaten görevi. Halbuki eşlerin birbirine verdiği emeği dünyada Bi tek anne baba veriyordur. Ne kadar kıymetli olmamız gerekirken en hoyrat eşlerine davranıyorlar. Çünkü biz zaten oradayız, yanlarında. Sanırım bu hissi çok vermemek gerekiyor.

Şu mesajınız benim kalbimi incitti.
Baş edemezsiniz evet. Burada ben de dahil pek çok kadın baş eder yerin dibine sokariz çünkü biz onu hiç sevmedik, hiç onun tarafından psikolojik şiddete maruz kalmadık.
Siz sevdiginiz süreç içerisinde her seven insanın yaptığı gibi söylediklerine incindiginiz için başa çıkamamak değil sizinki, yeniden incinmekten korkmak.
Başa çıkamam demeyin. Kalbiniz ona kirilmadiginda nasıl o sizi en doğru yerden vurabiliyorsa siz de onu vurabilirsiniz. Ama bu seviyeye gelmeyi dahi beklemeden kendisine veda edin bence.

Meselenin kedi olmadığının siz de farkındasınız.
Benim de 2 kedim var. Birini evlenmeden 6 ay kadar önce sahiplenmiştim. O zaman da kendisine danıştım, evlendikten sonra bırakmayacağımı ve kabul edip etmediğini sordum. Diğerini ise evlendikten 1.5 ay kadar falan sonra sabiplendim. Şimdi hamileyim ve eşimin annesi "çocuk olunca...", diye cümleye başladığı an eşim hemen cevabını verir. "Onlar da bizim çocuklarımız, ben ikisini de en başından kabul ettim" gibi..
Nazlı evden gitse de eşinizin psikolojik şiddeti devam edecek bunu gayet iyi biliyorsunuz. Çocuk konusuna hiç girmeyeceğim çünkü bu hayatınızın hatası olur. Çocuk ziyankarlığı... Ancak arada saygı kalmayan bir evlilik zaten bitmiş demektir.
Sizin üzülmenizin sebebi; eşinizi çok sevmeniz ya da evliliğinizin bitme düşüncesi değil sadece alışkanlık..

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Kilosu olduğu halde sevilen nazı çekilen kız arkadaşlarımı gördükçe problemin kilo olmadığını çok rahat gördüm

Konunuzun özeti , evliliğinize ve ilişkinize dair tüm detayları içeriyor.

Çıkardığınız özette bir tane dahi olumlu davranış bulunmuyor.

İkinizde aslında kararı verdiniz ancak ilk harekete geçen olmaktan ve sonrasında pişman olmaktan mı korkuyorsunuz ?

Sizi mutlu etmeyen , huzur vermeyen yerde yenilen ve içilen her lokma zehir olur.

Alacağınız kararın her ikiniz içinde hayırlı olmasını dilerim.

Ama neden bu evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…