- 30 Kasım 2019
- 11.836
- 37.557
-
- Konu Sahibi Ayse310518
Odaklanacak yerler hariç her şeye parmak basmışsınız maşallah.Acil kilo vermelisin 20 kilo fazla.kedi konusuna gelince sonuçta onunda evi sen ne kadar isteyende onun da istememe hakkı var.onun yaşam alanını daraltiyorsun bundan patlıyor.sahsen bende evde besleyemem rahat edemem.tercih meselesi
Ayyy severim seni Nazlııı ne tatlı şeysin sen!Eki Görüntüle 3096531
Nazlı da bu işte. Hareket dahi etmeyi sevmeyen bir kedi. En azından eşim gibi psikolojik şiddet uygulamıyor bana
Beni hiç tanımadığınız halde beni kırmadan incitemden geçekleri ne kadarda kibar yazmışsınız. Yorumunuz için çok teşekkür ederimAyşecim;
Mesele kedi değil. Mesele sensin. Adam seni resmen beğenmiyor. Ağzı ile de söylüyor. Kedi işin hikaye kısmı bunu bil.
Ayrıca çok kaba birisi. İnsan sevdiği kişiye o cümleleri kullanamaz. Kıyamaz.
Seni bezdirmeye çalışmış. Bunu da başarmış. Bu şekilde mutlu olmazsın.
Zaten sevmeyen erkek çocuk istemez. Buna da kılıf uydurur. ( Bizzat yaşayan biriyim bunu)
Sana diyeceğim ki. Boşan. Çocuk da yok. Çocuk olursa sen daha çok yipranirsin. Ayrılmak kolay değil. İlerisini düşününce ne kadar erken o kadar iyi
Senin adına üzüldüm.
Bi insan birini sevdiginde kedisine de tahammul eder hayvanlari sevmese dahi. Tamamen bahane. Sjze söyledigi o igrenc kelimelerin hicbir aciklamasi da olamaz. İnsan karisina sevdigi kadina bunlari diyemez. Ayril ayrilma diyemem ama deger vermedigi belli karari sen ver. Nazliyi da boyle bi adam icin evden gonderirsen çok pişman olursunMerhabalar. Hepimize hayırlı bayramlar dilerim. Sizlere danışmak istediğim bir konu var ve kıymetli fikirlernizi almak istiyorum.
Ben üç yıldır evliyim ve evliliğimin başından beri eşimle geçimsizliklerimiz var. Bu geçimsizliklerimizin bazılarını zamanla aştık aslında kocamın ilgisizliği bana zaman ayırmaması vs. Fakat bir sorun var ki onu sürekli aşamıyoruz. Benim iki yıldır bir kedim (Nazlı) var çok fazla hareket etmez sakin bir kedi zaten sürekli uyur ama çok fazla tüy döker. Eşim sürekli kediden şikayetçi istemiyorum bu kediyi sürekli o yatak odasına girmesin diye kapıyı kapatmak zorundamıyım ben tiksiniyorum falan diyor. Elimden geldiğince temizliyorum zaten ben evi temiz tutmaya çalışıyorum fakat ne kadar uğraşsamda illaki tüy oluyor. Genelde bu tarz kedi kavgalarını da bayramda çıkarır bayramı zehreder bana. Bir ay önce yine bir kedi tartışması oldu aramızda ve o tartışmada bir şekilde konu başka yerlere kaydı bana "sen bi gerizekalısın,kendine dikkat etmiyorsun duba gibisin dişil enerjin yok" gibi laflar söyledi bende kendisiyle mutsuz olduğumu ve ayrılmak istediğimi söyledim. Üç gün sonra falan özür diledi kırıcı konustuğu için af diledi bir daha bu tarz kelimeler kullanmayacağını söyledi konu kapandı. Bir aydır aramız çok iyiydi fakat bayramın ilk günü yine kedi mevzusu yaptı ve yine o tarz laflar söyledi bana. Kediyle uğraşmaktan kendini geliştirecek bir şey yapmıyorsun kedi olmada kendine ve evine daha çok zaman ayırırsın şu haline bir bak dedi. Aslında halimde bir şey olduğunu düşünmüyorum çünki cinsel hayatımız üç ay önceye kadar çok iyiydi fakat ben onun kaba saba tavırlarından çok fazla kırıldığım için uzaklaştım soğudum diyelim. Hani cinsel hayatımız yerindeyken ben gayet dişil enerjiliydimde onu artık istemez olduğum zamanmı dişil enerjim kayboluyor.
Nazlıyı çok sevdiğimi ve onun gibi sürekli kaba konuşan ve psikolojik şiddet uygulayan bir erkek için bırakamayacağımı söyledim. Zaten tüm gün işteyim çocuğumuz yok Nazlıyı sevmek bana iyi geliyor dedim bilmem kaçıncı defa. Oda bana çocuğumuzun olmaması normal sen daha kendine bakamıyorsun ki dedi. Sanki üç yıldır bana senmi bakıyorsun dedim.
Yani çok uzun yazdım biliyorum fakat konunun özeti şu.
*Eşim evde kedimi istemiyor( bu arada benle beraber geldi barınağa onu sahiplenmek için vaktiyle) fakat bunun tartışmasını yaparken bana psikolojik şiddet uyguluyor şahsımla alakalı saçma sapan konusuyor.
* Bir çocuğumuz yok( olmaması daha mantıklı bende farkındayım) ama o bunun için bana bir çocuğa bakamayacağımı kendime dahi bakamadığımı söylüyor( evin her işini ben yaparım bu arada o elini sürmez)
* eşim sürekli şikayetlenen bir insan ve sırf şikayetlendiği için kendini titiz sanıyor halbuki yediği şeyin çöpünü masada bırakan birisi.
* üç yıldır sürekli sorunlu giden bu evliliğin içinde 80 kilo oldum evlendiğimde 60 kiloydum fakat bana o zamanda hep psikolojik şiddet uygulardı.
*psikolojik şiddetden kastım mesela 1 ay önce kuzenimin düğününden gelirken bana deniz anası gibisin dedi.
*Eşimle bi konu hakkında tartıştığımız da o sözünü söyler ve ben konuşmaya başlayınca eline telefonı alır telefon oynar yüzüme bakmaz benim ve bunu hep yaptı bana göre bu beden dilinde seni önemsemiyorum demek.
* 2 yıl önce bir çocuk konusu açıldığında bana devam edip etmeyeceğini bilmediğim bir evlilikte ben çocuk istemiyorum dedi.
* Çok mutsuzum şuanda ikimizde boşanma fikrindeyiz fakat kendimi çok garip hissediyorum üzgün gibi korkuyo gibi böyle bir farklı yani. Dşünüyorum mesele sadece Nazlımı diye ama bence mesele o değil.
Yıldızlı olarak yazdıklarım bende iz eden şeyler. Şuan kötü hissettiğim için eğer karışık yazdıysam diye öyle yıldızladım.
Şimdi kızım bizden ne istiyorsun diyeceksiniz belki ama onuda bilmiyorum. Dertleşebileceğim bir kız kardeşim ve arkadaş çevrem yok ondan yazdım belkide.
Ben ağladığımda kucağıma gelip yüzümü yalıyor mırıldıyor yavrumAyyy severim seni Nazlııı ne tatlı şeysin sen!Kedilere hiç dayanamıyorum ısırasım geliyor çok seviyorum. Bak bu arada kedilerin çok güzel bir özelliği var ortamdaki üzüntüyü hemen seziyorlar. Mesela onun bulunduğu ortamda ağlarsanız anında böyle alarm mekanizması gibi her şeyi bırakıp size odaklanırlar miyavlayıp ağlamanızı durdurmaya çalışırlar filan. Çok asil varlıklardır kediler.
Çok teşekkür ederim. Bana sen daha kendine bakamıyorsun çocuğa nasıl bakacaksın diyor( bu arada çocuk istemiyorum). Ben kendime bakamasaydım evde aksaklıklar olurdu diyorum ne yani ben senden yemek beklemiyorum çamaşırıda makine yıkıyor zaten falan diyor. Yani olayın saçmalığını şu diyalok bile çok net açıklıyor. Bende sadece evliliğimin bu denli kötü geçmesinin üzüntüsü var yani böyle olmamalıydı ne gerek vardı böyle yıpranmaya diye. Onun haricinde boşanmanın benim açımdan daha iyi olacağının net bir şekilde farkındayımEşiniz dili zehir zemberek, bir erkek bir kadına bu kadar rahatlıkla hakarete varan onu yeren sözler söylüyorsa net sevmiyordur. Aksi taktirde en sert görünen erkek bile sevdiğine karşı minnoş bir kedi gibi oluyor. Yıllardır psikolojik baskı uygulamış size. Mesele kedi falan değil
Evliliklerde hemen cocuk fikrine karşıyım ama karşımdaki evlendiğim adam bana gelip de nasıl gideceğini bilmediğim bir şeye çocuk yapmam derse o an anlarım ki bize evliliğe olan inancı yok, e niye evlendin o zaman ? (Baştan karşılıklı anlaşarak çocuk istemeyen çiftlere değil sözüm)
Normalde sağlık sıkıntısı bir hastalık gebelik emzirme falan dışında kadın olsun erkek olsun evlendikten sonra hızla kilo alınması ya da fiziksel olarak bakımsız olunması bana biraz itici geliyor aslında ama her şeyin bir adabı vardır. İnsan güzel güzel kırmadan dile getirebilir ama yok deniz anası yok şu yok bu denmez. Hadsiz. Ki sizin kilo almanız muhtemelen bu sağlıksız evlilikleri ruhsal değişikliklere bağlı olmuş.
Eminim evde de hiç bi şey yapmıyor her şeyi sizden bekliyordur sonra da yok kendine bile bakmıyorsun yok şu yok bu diyordun. Hem çalış hem evi çekip çevir hem de karşılığında böyle sözler duy nankör bir esiniz var.
Yazacak çok şey var aslında ama kabaca toplarsak bu adam sizi sevmiyor (bence) mutsuzsunuz ve mutsuzluğunu fiziksel olarak bile kendini göstermeye başlamış. Bana göre ayrılmak için illa ihanet fiziksel şiddet vs gerek yok. Sizin haklı sebepleriniz var bence. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ay şunuda yazıyım içimde kalmasınOlay kedi değil olay kilo değil. Çok zayıf olsan tahta kurusu kilo al derdi. Kedi olmasa hayvan sevgin yok insan mı seveceksin sen derdi... Adam ocutmak istiyor eski tabirle... Amaç o
Canim benim yazdiklarin beni derinden üzdü...konu sadece kedi asla değil buna emin olun...insan sevdiğine o tarz üslup ile konuşamaz kırılmasından korkar...anlaşılan kaybetme korkusu yok esinizin...bu tartışmalar ve hakaretler kedi ile kilo ile ilgili değil bence tahammul yok size karşı..insan kendisine denizanasi diyen biriyle nasıl sevisir ki ...bence önce bir silkelenin ve uzak durun sonra karar verin kişi için...ömür boyu bu hakaretleri duymaya var mısın deyin kendinize zira bu işin hamileliği yaşlılığı hastalığı da var ...yol yakinken ve çocuk da yokken çok iyi düşünün derim ablacim sevgiler sizeMerhabalar. Hepimize hayırlı bayramlar dilerim. Sizlere danışmak istediğim bir konu var ve kıymetli fikirlernizi almak istiyorum.
Ben üç yıldır evliyim ve evliliğimin başından beri eşimle geçimsizliklerimiz var. Bu geçimsizliklerimizin bazılarını zamanla aştık aslında kocamın ilgisizliği bana zaman ayırmaması vs. Fakat bir sorun var ki onu sürekli aşamıyoruz. Benim iki yıldır bir kedim (Nazlı) var çok fazla hareket etmez sakin bir kedi zaten sürekli uyur ama çok fazla tüy döker. Eşim sürekli kediden şikayetçi istemiyorum bu kediyi sürekli o yatak odasına girmesin diye kapıyı kapatmak zorundamıyım ben tiksiniyorum falan diyor. Elimden geldiğince temizliyorum zaten ben evi temiz tutmaya çalışıyorum fakat ne kadar uğraşsamda illaki tüy oluyor. Genelde bu tarz kedi kavgalarını da bayramda çıkarır bayramı zehreder bana. Bir ay önce yine bir kedi tartışması oldu aramızda ve o tartışmada bir şekilde konu başka yerlere kaydı bana "sen bi gerizekalısın,kendine dikkat etmiyorsun duba gibisin dişil enerjin yok" gibi laflar söyledi bende kendisiyle mutsuz olduğumu ve ayrılmak istediğimi söyledim. Üç gün sonra falan özür diledi kırıcı konustuğu için af diledi bir daha bu tarz kelimeler kullanmayacağını söyledi konu kapandı. Bir aydır aramız çok iyiydi fakat bayramın ilk günü yine kedi mevzusu yaptı ve yine o tarz laflar söyledi bana. Kediyle uğraşmaktan kendini geliştirecek bir şey yapmıyorsun kedi olmada kendine ve evine daha çok zaman ayırırsın şu haline bir bak dedi. Aslında halimde bir şey olduğunu düşünmüyorum çünki cinsel hayatımız üç ay önceye kadar çok iyiydi fakat ben onun kaba saba tavırlarından çok fazla kırıldığım için uzaklaştım soğudum diyelim. Hani cinsel hayatımız yerindeyken ben gayet dişil enerjiliydimde onu artık istemez olduğum zamanmı dişil enerjim kayboluyor.
Nazlıyı çok sevdiğimi ve onun gibi sürekli kaba konuşan ve psikolojik şiddet uygulayan bir erkek için bırakamayacağımı söyledim. Zaten tüm gün işteyim çocuğumuz yok Nazlıyı sevmek bana iyi geliyor dedim bilmem kaçıncı defa. Oda bana çocuğumuzun olmaması normal sen daha kendine bakamıyorsun ki dedi. Sanki üç yıldır bana senmi bakıyorsun dedim.
*Eşim evde kedimi istemiyor( bu arada benle beraber geldi barınağa onu sahiplenmek için vaktiyle) fakat bunun tartışmasını yaparken bana psikolojik şiddet uyguluyor şahsımla alakalı saçma sapan konusuyor.
* Bir çocuğumuz yok( olmaması daha mantıklı bende farkındayım) ama o bunun için bana bir çocuğa bakamayacağımı kendime dahi bakamadığımı söylüyor( evin her işini ben yaparım bu arada o elini sürmez)
* eşim sürekli şikayetlenen bir insan ve sırf şikayetlendiği için kendini titiz sanıyor halbuki yediği şeyin çöpünü masada bırakan birisi.
* üç yıldır sürekli sorunlu giden bu evliliğin içinde 80 kilo oldum evlendiğimde 60 kiloydum fakat bana o zamanda hep psikolojik şiddet uygulardı.
*psikolojik şiddetden kastım mesela 1 ay önce kuzenimin düğününden gelirken bana deniz anası gibisin dedi.
*Eşimle bi konu hakkında tartıştığımız da o sözünü söyler ve ben konuşmaya başlayınca eline telefonı alır telefon oynar yüzüme bakmaz benim ve bunu hep yaptı bana göre bu beden dilinde seni önemsemiyorum demek.
* 2 yıl önce bir çocuk konusu açıldığında bana devam edip etmeyeceğini bilmediğim bir evlilikte ben çocuk istemiyorum dedi.
* Çok mutsuzum şuanda ikimizde boşanma fikrindeyiz fakat kendimi çok garip hissediyorum üzgün gibi korkuyo gibi böyle bir farklı yani. Dşünüyorum mesele sadece Nazlımı diye ama bence mesele o değil.
Yıldızlı olarak yazdıklarım bende iz eden şeyler. Şuan kötü hissettiğim için eğer karışık yazdıysam diye öyle yıldızladım.
Şimdi kızım bizden ne istiyorsun diyeceksiniz belki ama onuda bilmiyorum. Dertleşebileceğim bir kız kardeşim ve arkadaş çevrem yok ondan yazdım belkide.
Rica ederimBeni hiç tanımadığınız halde beni kırmadan incitemden geçekleri ne kadarda kibar yazmışsınız. Yorumunuz için çok teşekkür ederimarada instagramda bir söz görürüm " Allah seni kurtarırda sen onu ayrılık sanarsın" diye belkide benim durumumda öyledir.
Ayşecim bak bu denli pislik bir kardeşim var. Aslında çevremde cabbar , cadaloz olarak bilinmeme rağmen mücadele edemiyorum ben de. Neden ? Çünkü karşımızdaki insanlar gerçekten pislik. Kavgada seni neyle itham edeceğini , nasıl hakaret edeceğini bilemiyorsun. Öyle bir pislik. Hiç alakasız bir şeyi çıkarıp suçlama potansiyeli var. Sen de onun kadar terbiyesizleşemiyorsun. O yüzden mücadele edemiyorsun. Etmene de gerek yok zaten. Boşa geç o kadar. O mücadele gücünü başka alanlarda kullanırsın.Ay şunuda yazıyım içimde kalmasın. Biz kışın spor salonuna yazıldık tam 1 hafta gittik bunun safrasında rahatsızlık oluştu ve ben onunla ilgilendiğim için gidemedim. İyileşsin diye etrafında pervane oldum. Şimdi o günleri hatırlatsam başıma kakıyosun der. Artık psikolojikmi sorunu yoksa sevmediğindenmi bilmiyorum ama ağzı bu denli pis olan bir adamla başedemiyorum
İns görmüştüm Bi adam anlatıyordu işte Bi yaz günü arabanız bozulmuş susuzluktan ölmüşsünüz, karşıda binada Bi evden kadın sana su gönderse o kadını unutur musun bir daha diye sormuş adama. Hayır asla unutmam. E evdekinin suçu ne karın olması mı diye soruyordu.Sokakta ağlayan bir kadın görse yanına gider neyiniz var hanımefendi yardıma ihtiyacınız varmı der işte ben karısı olunca aynı değeri göstermeye layık bulmuyor demekki
Şu mesajınız benim kalbimi incitti.Ay şunuda yazıyım içimde kalmasın. Biz kışın spor salonuna yazıldık tam 1 hafta gittik bunun safrasında rahatsızlık oluştu ve ben onunla ilgilendiğim için gidemedim. İyileşsin diye etrafında pervane oldum. Şimdi o günleri hatırlatsam başıma kakıyosun der. Artık psikolojikmi sorunu yoksa sevmediğindenmi bilmiyorum ama ağzı bu denli pis olan bir adamla başedemiyorum
Merhabalar. Hepimize hayırlı bayramlar dilerim. Sizlere danışmak istediğim bir konu var ve kıymetli fikirlernizi almak istiyorum.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Kilosu olduğu halde sevilen nazı çekilen kız arkadaşlarımı gördükçe problemin kilo olmadığını çok rahat gördümCanim benim yazdiklarin beni derinden üzdü...konu sadece kedi asla değil buna emin olun...insan sevdiğine o tarz üslup ile konuşamaz kırılmasından korkar...anlaşılan kaybetme korkusu yok esinizin...bu tartışmalar ve hakaretler kedi ile kilo ile ilgili değil bence tahammul yok size karşı..insan kendisine denizanasi diyen biriyle nasıl sevisir ki ...bence önce bir silkelenin ve uzak durun sonra karar verin kişi için...ömür boyu bu hakaretleri duymaya var mısın deyin kendinize zira bu işin hamileliği yaşlılığı hastalığı da var ...yol yakinken ve çocuk da yokken çok iyi düşünün derim ablacim sevgiler size
Merhabalar. Hepimize hayırlı bayramlar dilerim. Sizlere danışmak istediğim bir konu var ve kıymetli fikirlernizi almak istiyorum.
Ama neden bu evlilikBen artık onun sorunlarının kendisi ile alakalı olduğunu düşünüyorum beni aşağılayarak kendisini tatmin etmeye çalışıyor. Nazlı yokken ve ben zayıfkende bu aşağılama devam ediyordu. Evliliğimin ilk başında bana sen benim aileme layık bir insan değilsin dedi ve bu kayınvalidemin kulağına gitti kadın sinirinden bayılacaktı asıl sen bu kıza layık değilsin dedi demediğini bırakmadı. Aile trapistinede gitmez zannımca zaten gitsede fayda görürmü sanmam çünki burda da yazdılar ya içinde bana karşı bastırılmış bir nefret var